Erdoğan’ın İngiltere çıkışı

  • GİRİŞ11.04.2017 08:09
  • GÜNCELLEME13.04.2017 07:37

Dünyanın gözbebeği İstanbul Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok büyük anlam taşıyor. Onun en büyük sevdalarından biri hiç şüphesiz İstanbul. İstanbul derken gözleri parlıyor, içinde İstanbul olan her şeye aşığın maşuğa baktığı gibi bakıyor.

Cumartesi Yenikapı’daki konuşmasında bunu bir kez daha teyit etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milyonlara seslendiği tarihi konuşmada en çok dikkatimi çeken, Türk devlet başkanının açıktan ilk kez İngiltere’yi uyarmasıydı.

Erdoğan’ın şu sözlerine bir bakalım: “İstanbul 16 Nisan'da öyle bir 'evet' demeli ki 99 yıl önce bu mübarek şehri ayaklarıyla kirletenlerden başlayarak Türkiye'ye, Türk milletine kem gözle bakan kim varsa hepsinin de yüreği titremeli. İstanbul, 16 Nisan'da 'evet' diyerek hala 99 yıl öncesindeki o kara günlerin hayaliyle yanıp tutuşanlara dersini vermeye hazır mı?”

Bu sözler doğrudan kuklacıya; yani İngiltere’ye yönelik. İstanbul’un işgalini gerçekleştiren ve Osmanlı İmparatorluğu’nu parçalayan İngilizlerdir. Kurtuluş Savaşı’nı fiili olarak Yunan’la yapmamıza rağmen masaya İngiltere’yle beraber oturduk. Lozan’da da Lord Curzon ile anlaştık. Antiparantez (İngiltere’nin de Lozan’ı tanıması Hilafetin ilgasından sonra olmuştur.)

Cumhurbaşkanı kuklacının kim olduğunu çok iyi biliyor ve artık bunun açıktan söylenmesinde de bir beis görmüyor.

100 yıl önce imparatorlukları parçalayıp ulus devlet inşa edenler, bugün de ulus devletleri yıkıp yerine çok parçalı, mikro devletler kurma peşindeler.

Kendi imparatorlukları devam ederken ulus devletleri etnik ya da mezhepsel olarak bölmek 100 yıllık yeni planları.

Şu anda ana damar olarak Türkiye en büyük hedefleri. Hala İstanbul’un fethinin intikamını almadıklarını düşünenlerin hayallerinde 99 yıl önceki işgal var.

Bunun en büyük hamlesi de 15 Temmuz darbe girişimiydi. O gün İstanbul’u işgal planı tutsa bugün teröristbaşı Gülen ve örgüt üyeleri Ayasofya’da Pazar ayinine katılacaklardı.

Hesap kapanmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözleri tarihi vesika niteliği taşımaktadır. Devlet başkanı Erdoğan’ın bu sözleri İngiltere’yle beraber Türkiye’de İngiltere’ye çalışan İngiliz askerlerine de söylenmiştir. Malum bizde Kraliçe’nin hizmetkarları çok meşhurdur!

Bizim olan toprakları ve kardeşlerimizi bize karşı kışkırtıp bir eyaletimizden 3-4 devlet çıkaran da, Ortadoğu’da azınlıkları iktidara taşıyıp tüm sosyolojiyi darmadığın eden de, Ortadoğu’da Müslüman kimliği olanları dışarıda tutan da İngiliz’in şeytani planıdır. İşte bu planın işlemediği ve oyunlarının bozulduğu tek ülke Türkiye’dir. Bunu da dünyada başaran tek lider Erdoğan’dır.

İşte tüm bu masadaki planların çöp olma tarihi 16 Nisan'dır.

16 Nisan: Türkiye’nin yeniden oyun kurucu olarak dünya arenasına çıktığı kutlu gün olarak tarihe geçecek.

Açe’den, Türkistan’a, Türkistan’dan Balkanlar’a, Balkanlardan Afrika’ya, Afrika’dan Gazze’ye tüm gözler Fatih Sultan Mehmet Han’ın bakiyesinin yeniden dirilmesini beklemektedir.

Dünyadaki kölelik düzenini yıkan Fatih Sultan Mehmet Han'dır. Şimdi de onun torunları, bu kirli çarkı yıkmak için yeniden tarih sahnesinde. 

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar27

  • sedat ant 7 yıl önce Şikayet Et
    Seni yaradana kurban olurum reis
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nace 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mustafa Büyükaslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok önemli bir yazı. Tebrikler
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Altay 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağbi seni TEBRIK ederim tam anlamıyla anladım. Ben de osmanlı torunuyum.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • tayfa 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis her daim sen yaz, biz okuyalim.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat