Mavi Marmara, İslamcıların tasfiyesi ve manyaklık

  • GİRİŞ25.04.2017 07:21
  • GÜNCELLEME25.04.2017 08:46

Katıldığı bir televizyon programında büyük analiz kasıyor yine ‘  Artık AK Parti’nin radikal İslamcılarla da Mavi Marmara’daki manyak tipler de… Kafadan İsrail düşmanı, kafadan batı düşmanı, kafadan her şeye düşman tip var… garip garip tipler var. Bunlarla da yolun ayrılması lazım. Tayyip Bey de bunları yapacaktır diye tahmin ediyorum. Amerika’yla ilişkileri yoluna sokup bunları halletmemiz lazım”

‘İslamcıları tasfiye edin’ diye ilk bağıran ve yazan kimdi? Olayın kaynağına gitmek açısından çok önemli.

Evet  15 Temmuz öncesi ‘İslamcılar tasfiye edilmeli’ diye yazan Soros’un Türkiye’deki temsilcisi Cemil Barlas’ın da dayısı olan TESEV vakfının kurucusu Can Paker’di. İslamcılar ne olursa olsun tasfiye edilmeliydi. Bunu söyleyen kişiye bakıyorsunuz? Türkiye’deki gezi terörizminin sponsoru Soros’un ortağı. Kurduğu vakfın kurucuları arasında sayın Kılıçdaroğlu da var.

Geçiyoruz. Gelelim diğer zata:

FETÖ’nün yayın evinde politika editörlüğü yapmış, teröristbaşı Gülen’e ABD’de kefil olan CIA Ortadoğu masası şefi Fuller’in kitabını da yayınlayarak büyük bir başarıya imza atmış!

Türkiye İslamcılığı

Türkiye İslamcılığını anlamak için önce nereden beslendiğine ve şu anda geldiği noktaya bakmanız lazım ama anlamayacağınız için bu faslı da geçiyorum.

Tasfiye etmek istiyorsunuz. Diyorsunuz ki, siyaset de medya da köşeler de bizim olsun. Kabul ama aynı sıklette değiliz. Yani siz plazalardan, boğazdaki ofislerinizden sadece önünüzü görüyorsunuz. Bizler 1.5 milyarlık bir coğrafyaya bakıyoruz. Yani bizim baktığımız ufukta: Türkistan, Açe, Doğu Afrika, Patani ve tüm İslam beldeleri var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İslamcıları tasfiye eder mi?

Şunu istiyorlar: Cumhurbaşkanı Erdoğan 40 yıldır beraber yürüdüğü İslamcıları tasfiye etsin. Sizler Soros’un dükkanından, Maocu tezgahından nemalanırken İslamcıların iş yerleri kurşunlanır, sahipleri cezaevine girer, sermayeleri yok edilirdi. Hani aramızdaki farkı anlamanız için söylüyorum: Sizler basit oportünist bir zihniyetle iktidarda durmak istiyorsunuz. Bizler karşılık beklemeden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında saf duruyoruz. Tek hayalimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağına binip fotoğraf çektirmek değildir yani.

Bizler Türk sancağının gönderde olmasının İslam’ın ayakta kaldığının bir kanıtı olduğunu biliyoruz. Türkiye’nin geleceğini inşa meselesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın omuzlarındaki yükü bildiğimiz için kendisinden ne kadar yük alınırsa onun daha hızlı koşacağını bildiğimizden elimizden gelen ve gelmeyen güçle yükü sırtlamaya çalışıyoruz.

Ya siz ne yapıyorsunuz? Bir sandalye çekip kenara geçerek: ‘Çok iyisiniz Cumhurbaşkanım. Bu kadar yükü nasıl taşıyorsunuz? İnanın kimse sizin yaptığınızı yapamaz. Bravo’

Evet evet! Maoculuktan emekli, FETÖ’den müstafi tiplerin tam olarak yaptığı bu. Yani mesele şu: Sizler yükün altına giremeyen lejyonerler, bizler yükü sırtlayanlarız.

‘Mavi Marmara’daki manyak tipler’

Mavi Marmara dünyada eşi benzeri görülmemiş sivil bir vicdan eylemiydi. Daha önce İsrail’e kimsenin cesaret edemediği bir şekilde kafa tutmaktı. 'One minute' neyse Mavi Marmara da oydu. Mavi Marmara, Gazze’deki özgürlük çığlığıydı. 

Manyak mıyız?

Allah’a şükür bu dinin, bu vatanın, bu bayrağın, bu milletin, bu ümmetin manyağıyız manyağı.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar12

  • erol 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunu söyleyen arkadaşa neden bir şey yapılmıyor? Bunu da yazar mısınız?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    pardon "Maya Güzel Kerimova" cinayeti
    Cevapla
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun, bende bu ümmetin "manyağım" Elhamdulillah!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Napsitli 6 yıl önce Şikayet Et
    tabiki bizler kardesis,ama Cem Kücükün hakli taraflari var, elimize ne gecti bence baska yolu olmaliydi
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • FATİH 7 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat