Terör örgütü PKK’nın yeni taktiği

.

  • GİRİŞ15.08.2017 08:29
  • GÜNCELLEME17.08.2017 07:19

Eli kanlı terör örgütü birden fazla devletin boynunda tasması olan parçalı bir yapı. Hepsi kendi çıkarları doğrultusunda verdikleri kemiklerle bebek katillerini istedikleri gibi koşturmaktalar.

Kimi devlet uyuşturucu ticaretinde kullanırken bir başkası da Türkiye’yi iç meselelerle boğmak için tasmasını uzatıyor.

Şu anda köşeye sıkışan, bunalan ve son çırpınışlarıyla can çekişmek üzere olan terör örgütü kendisine bir alan açma gayreti içerisinde.

Karadeniz’de yuvalanmak istemesinin bir sebebi de bu. Yarın öbür gün başka yerlerde de kendini göstermek isteyecek.

Çünkü TSK’nın Zap, Avaşin ve Hakkari kırsalında nefes aldırmaması Gabar’da, Cudi’de sağlanan yakın temasla hiç almadıkları kadar ağır darbe aldılar.

Şimdi ana damarın kesilmesiyle beraber terör örgütü taktik değiştirerek kendisine hem alan açmak hem de teröristlere moral sağlama derdinde.

Yani Doğu ve Güneydoğu’da iyice sıkışan örgüt kendine nefes aldırma peşinde.

Karadeniz’de kendine lojistik bir sermaye bulamayacak. Karadeniz’den bir katılım da olmayacak. Ama dikkatleri oraya çekerek saklandıkları inlerinden kaçacak zemin aramaktalar.

Hatırlarsınız Doğu ve Güneydoğu’da dağa çıkma katılımının en alt seviyeye inmesiyle beraber tüm sol terör örgütleriyle birleşerek tek bir isim altında toplandılar. Ne kadar merdiven altı sol örgüt varsa bu yapılanmanın içine dahil oldu.

Bu da PKK’nın aslında Kürtleri artık kandırmadığının bir göstergesi oldu. Halbuki bu konjonktürde terör örgütü en güçlü dönemini yaşıyor! ABD açıktan terör örgütünün Suriye koluna tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Ama bu kadar yardıma rağmen bebek katilleri inlerinden kafalarını dahi çıkartamıyor.

Burada terörle mücadelede devletin kararlı mekanizmasını görüyoruz. Buradan hareketle devletin artık yapması gereken yegane unsur: Terör örgütünün sözde büyükbaş yöneticilerini bir şekilde bulup yok etmektir. Yoksa örgütün kısa vadede çökmesi beklenemez.

EREN İYİ Kİ VARSIN

Eren, bu toprakların hiç bitmeyecek 15’lilerinden. Trabzon Maçka’daki operasyonda teröristlerin yerini gösterirken şehit olan bir aslan. Hz. Hamza’ya koşan bir yiğit.

Dünyayı yönettiğini zanneden yapıların ya da devletlerin artık bilmesi gereken bir şey var: 2013’ten beri Türkiye ağır bir saldırı altında.

Gezi terörizmiyle başlayıp 15 Temmuz ihanet gecesine varana dek planlanan tüm operasyonlar gelip milletin sinesinde sönmüştür.

  Bu devletin en büyük gücü: Millettir. İşte şehadete koşan Abdullah Tayyip Olçok’tur, Engin Tilbaç, Halil İbrahim Yıldırım, Mahir Ayabak ve son olarak Eren Bülbül’dür.

Eren ve diğerleri devlete kurşun sıkmayıp, polise askere saldırmadığı için Cihangir solcuları arasında adları telaffuz edilmeyecek. Hatta kimilerince devlet şiddetine destek verdiğiniz için şehitlere, utanmadan, arlanmadan burun kıvıracak. Olsun ne gam! Şimdi Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin sizi inşallah orada karşılayacak ve hepinizi alnından öperek ‘Hoş geldiniz’ diyecek.

Yorumlar2

  • ümmet 6 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun pkk-hdp alçaklığı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yerelli. 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım, soğuktan uyuşmuş yılanlara güneş gösterme.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat