SİHA, CHP ve İsrail denklemi!

.

  • GİRİŞ14.09.2017 07:45
  • GÜNCELLEME15.09.2017 09:18

CHP’nin İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun ortaya attığı yalan bir haberle başlayan tartışma bir bakıma çok güzel oldu.

Bu devletin ve memleketin selahiyeti için CHP ve onun zihniyetini hiçbir zaman unutmaması gerekliliğini bir kez daha aklımıza kazıdık.

SİHA’larla şimdiye kadar 3000 terörist öldürülmüş. Sıcak çatışmaya girmeden bu denli bir rakam terörle mücadelede çok büyük bir başarı.

Ama terörün bitmesi HDP’ye en yakın parti olan CHP’nin işine gelmemiş anlaşılan ki, tamamen yerli olan silahlı İHA’lara karşı adeta kara bir propagandaya başladılar.

Sonrasında CHP Genel Başkanı bir televizyon programında arz-ı endam eyledi. Direk karşı çıkmasını beklemiyorduk ama insan en azından ne bileyim biraz kıyısından bir şeyler söyler. Yok bu kez de Kılıçdaroğlu sazı eline alıp “Madem teröristler neden silahları yok” diye buyurdu.

Halbuki bir gün önce öldürülen teröristlerin yanında keleş ve bomba vardı. İşte o fotoğraf:

Bu tür kirli propagandaların sadece CHP’ye ait olduğunu düşünmüyorum. Bu tür işler uluslar arası arenada tezgahlanır ve sonrasında burada birilerine ihale edilir.

Düşünelim yakın zamanda Türkiye’yi güvensiz ülke ilan etmek isteyenler kimlerdi. Eski dönemden kalma medya yoluyla karalama kampanyası yaparak Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak ve ileride ‘Türkiye insan haklarını ihlal eden ülke’ diyerek bazı müdahalelerde bulunmak için ilk adımları atmak istiyorlar.

İsrail eski Genelkurmay Başkan Yardımcısı Golan’ın iki gün önce terör örgütü PKK için söylediği sözleri hatırlayalım: 'Büyük Kürdistan'ı destekliyorum ve PKK terör örgütü değil İsrail dış politikasını destekleyen bir örgüt”

İşte Türkiye eskiden tek gözü kör İHA’ları bu İsrail’den alıyordu. Koordinatlar normal olarak teröristleri değil, dağı taşı gösteriyordu.

Bütün bu açıklamalar bir bütün halinde değerlendirildiğinde ortaya çıkan tablonun nasıl derin ilişkiler barındırdığı ve dertlerinin Türkiye olduğu açıktır.

serkan.ustuner@haber7.com

 

Yorumlar1

  • erdal yiğit 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz bunları zaten biliyor ve seziyorduk bizi yönetenler uyuyor yada anlamak istemiyor du veya onlar ile iş birliği yapıyorlar dı niye şaşırıyorsun sayın yazar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat