Muhsin Yazıcıoğlu’nu kim öldürdü?

  • GİRİŞ27.03.2018 07:02
  • GÜNCELLEME28.03.2018 07:33

Bu dünyadan bir Muhsin Yazıcıoğlu geçti. Çok erkendi, zamansızdı. Bir travmaydı gidişi.

Sadece bir siyaset adamı değil, aynı zamanda çağımızın son dervişlerinden biriydi.

 

 

 

 

Ne yazsam eksik kalacak, nasıl anlatsam diye kendimi zorlasam, acaba hangi kelimeyi kullansam tam karşılığını bulur diye kafa patlatsam hep eksik kalacak Muhsin Başkan için.

Muhsin Yazıcıoğlu, bu milletin içinden çıkan son yüzyılın en nadide şahsiyetlerindendi.

Siyaseti Allah rızası için yaptığına şahit olanlardanım.

Devletinin ve milletinin âli menfaatlerinden başka hiçbir gayesi olmayan bu ulvi ruhu yakından tanımanın bana kattığı değerler manzumesini bir ömür boyu unutamam.

Ömrünün son nefesine kadar bu millet adına tek başına kalsa da mücadele edeceğini söylemesi hala kulaklarımda yankı bulur.

Muhsin Yazıcıoğlu bu milletin en büyük şanslarından biriydi.

17 şüpheli kazadan kurtulan ama 18.'sinde hakkin rahmetine kavuştu Muhsin Yazıcıoğlu. 9 yıldır helikopterin düşmesinin kaza mı ya da suikast mı olduğunun aydınlatılamaması büyük şüpheleri içinde barındırmaktadır.

Şimdiye kadar her çıkan ayrıntının bu işin bir kaza olmadığını ortaya koymaktadır. Evet, suikast ise bu işi tezgahlayanlar kimlerdir?

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün devlet denetleme kuruluna "Bu işin üzerine gidin" talimatı verdiğini ve "Kara kutuyu keçiler yemedi ya" açıklamasını unutmayalım. Gül'ün sözleri hala çok önemli. O dönem devletin başındaki isim açıkça bunun alelade bir kaza olmadığını ve bir tezgâhın olduğunu vurguluyordu.

Köylülerin jandarmaya haber verdiklerini ama arama kurtarma ekiplerinin kaza mahalli için başka yerde çalışma yaptıkları artık bilinen bir durum.

Muhsin Yazıcıoğlu suikastı uluslar arası oyunun bir parçasıydı. Küresel güç odaklarının istemediği bir isim olan Muhsin Başkan ihanet dolu bir tertibatla şahadete koştu. Teröristbaşı Gülen’in rahmetlinin ardından söylediği sözler artık hepimizin malumu. Baş Papaz’ın sözleri olayın nasıl ve ne şekilde gerçekleştiğinin en büyük delillerinden biri aslında.

Şimdi bizler 9 yıldır hala bu cinayetin içerideki işbirlikçilerinin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Ne diyordu Fidan annemiz?  ''Çocuklarım arasında en az onu gördüm. Devlet, millet çağırıyor der giderdi. Oysa o bir defa devleti bekledi, devlet gelmedi”

Anladık o gün gelemedin! Bari katillerini bulmak için gelsin artık o devlet.

serkan.ustuner@haber7.com

Twitter: sustuner

Yorumlar5

  • kirmasli 6 yıl önce Şikayet Et
    şu medyada üç adam varsa biri sensin reis. Allah kalemini daim etsin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yavuz Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmeti ile muamelle etsin inşallah Muhsin Başaknımızı... Devletimizden Temmenimiz en kısa zamanda katilerinin ortaya çıkarılarak en ağır şekilde cezalandırılmaları
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Vurucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin başkanım, efendimizin sancağı altında haşrolursun inşaallah...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ibrahim şeker 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsan sevdiğiyle, çok sevdiğiyle imtihan olunurmuş. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu da çok sevdiği devletiyle imtihan olundu. Fakat bir defa da, kendisine vefa göstermemiş olan devletine sitem etseydi, isteseydi belki o vakit vefa görürdü. Öyle insanlar vakıf oluyor da herkese hizmet eden dava eri görüldüklerinden, kıymetleri sağlığında bilinmeyip, ancak vefatlarından sonra anlaşılıyor azizim.. Allah rahmet etsin..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim gani gani rahmet eylesin Muhsin başkanımıza.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat