Kılıçdaroğlu mitoman mı?

.

  • GİRİŞ29.03.2018 06:52
  • GÜNCELLEME30.03.2018 07:44

Türk siyasetine yeni bir kavramın girmesiyle beraber birkaç gündür ‘mitomani’yi tartışır olduk. Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan için ‘İşgalci’ demesi ve dolaylı yoldan Boğaziçi’ndeki terör yandaşlarına sahip çıkmasının ardından AK Parti sözcüsü Mahir Ünal, Kılıçdadroğlu’na  “Türk siyaseti çok ağır bir mitomani vakası ile karşı karşıya. Kılıçdaroğlu artık siyasetin değil Psikolojinin konusudur.” dedi.

Aslında Kılıçdaroğlu’nun mitoman olup olmaması çok da bir meselenin konusu değil. Asıl mesele milletin yüzde 52 oyuyla gelmiş Cumhurbaşkanı’na ‘işgalci’ diyebilmesidir. Dünyanın hiçbir ülkesinde kendi devletinin bütünlüğü tehlikedeyken küçük siyasi hesaplar yapan partiler görülmemektedir. Maalesef bizde böylesine garip bir vaka bulunmaktadır.

 

 

Kendi siyasi hayatı çelişkiler yumağı olan Kılıçdaroğlu’nun Türk siyasi tarihine en çok gaf yapan siyasetçi olarak geçmesini de insani bir durum olduğu için bir kenara koyuyorum ama il sözüyle çelişmesi arasında sadece dört dakika falan olmasını nasıl izah edeceğiz?

‘Biz milliyetçiyiz. Bizler Kuvayi Milliyeci’yiz. / Boğaziçi’ndeki öğrencileri sana yedirmem’

Bunun gibi her gün onlarca örnekle karşılaşabilirsiniz. Gerçi artık bu tür durumlar kimseyi şaşırtmasa da ibretlik birer vaka olduğu için ehemmiyet arz ediyor.

ÇARŞAFLI KADINA SALDIRAN ŞAHIS DIŞARIDA OLMAMALI

Geçen hafta çarşaflı bir kadına metroda bir hiç tohumu saldırdı, küfür etti ve tükürdü. Sonunda ne oldu? Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şu anda aramızda ve her an ya başörtülü ya da çarşaflı bir kadına saldırabilir, zarar verebilir hatta öldürebilir. Çünkü bu esfelin ilk işi değil. Daha önce de birkaç vakası var. Bu işe yetkililerin derhal el atması gerekir. Bu şahsın elini kolunu sallayarak dolaşması toplum açısından tehlike arz etmektedir. O göstermelik kadın haklarını savunma derneklerinin ne işe yaradıkları zaten ortada. Mesele şortlu bir kadın olmadığı için ağızlarını açmayacaklar, görmezden gelecekler. Bu işe başta bakanlık olmak üzere diğer tüm yetkililer eğilmeli ve o saldırgan derhal tutuklanmalıdır.

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat