Her şeye karşı olan güruh

.

  • GİRİŞ05.04.2018 07:19
  • GÜNCELLEME06.04.2018 07:32

Kaç zamandır bir şeyi denemeye gayret ediyorlar. Kafalarında ya da masada çizdikleri ikinci Sykes Picot bir türlü hayata geçmiyor, geçemiyor. 2013’ten beri içeride işbirlikçileriyle deniyorlar. Gezi’deki terörizmi durdurmak için şartları hatırlıyorsunuz değil mi? Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Üçüncü Köprü ve diğer tüm yatırımlar duracak. Evet komik ama üç beş çapulcunun isteğinin aslında basit bir anarşist bakış açısı olduğunu söylersek yanılırız. O zaman ellerine tutuşturulan metinden ağababalarının ne yazdıklarını öğrnedik. Sonrasında FETÖ denen terör örgütünün 17 – 25 Aralık darbe teşebbüsü 2015’te çukurlar kazarak ‘Özerklik’ hayali kuranların hepsi bu büyük planın birer parçasıydı. En son olarak 15 Temmuz darbe girişimiyle Sykes Picot’u yürürlüğe sokmak istediler ama o da Türk milletinin çelik iradesiyle karşılaşınca anında ölüverdi.

Şimdi de memleketteki tüm ayrık otları birleşmiş Türkiye’nin en büyük projesi olan Akkuyu’ya karşı çıkıyorlar. Neden? Çünkü memleketin hayrına sebep olacak. Dünyadaki tüm dev ekonomilerin hepsinde Nükleer Santral var ve bu sayı her bir ülkede ondan fazla. Peki buna kimler karşı çıkıyor?

 

 

CHP, terör örgütünün siyasi uzantısı HDP, diğer tüm terör örgütleri,  şu ana kadar yakıp yıkmaktan başka bir iş yapmayanlar...

Memlekette her şeye karşı olan bir güruh var. Hani şu meşhur videoda ne diyordu abimiz: Siz de her şeye karşınız. Aslında meselenin özeti gibi. Her şeye karşılar ama ilk faydalanan da bunlar. İsmi lazım olmayan holding binasından solculuk oynayan bir zat vardı. Osmangazi Köprüsü’nü falan eleştirmiş ama ilk geçenlerden biri olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu zihniyetin DAEŞ’ten hiçbir farkı yoktur. Bunlar terör örgütü DAEŞ’le ru ikizidirler. İkisi de yakıp yıkmayı sever. İkisinin de kumandası dışarıdadır. İki zihniyetin de inandığı yalan yanlış şeyler kendileri için mutlak doğrudur.

Misal açık lise mezunu bir şahıs Twitter üzerinden Aziz Sancar ve Bilge Demirköz’e aklını yitirmiş bir şekilde saldırıyor. Sebep? Nükleer Enerji tanıtım filminde oynadıkları için. Gerçekten bunlar eğitilmez tipler. Sadece bunlara bakıp Türkiye’nin ne kadar doğru iş yaptığını anlayabilirsiniz.

Son söz: Akkuyu’nun atılan temeliyle beraber Sykes Picot yırtıp atıldı. Ekonomik olarak Türkiye’ye büyük katkı sağlayacak böylesine devasa projeyle Türkiye 2023 hedeflerine yani Kızıl Elma’ya bir adım daha yaklaşmıştır.  Beş yıldır devam eden kaos planlarına yenileri eklenir mi bilinmez ama devlet – millet bir olmuşken bundan sonra gelecek tüm saldırılar sinek vızıltısından öte geçmez.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat