Kandil’e harekât geliyor

  • GİRİŞ11.10.2018 08:17
  • GÜNCELLEME12.10.2018 08:31

Haziran’dan bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Milli İstihbarat Başkanlığı (MİB) ve sahadaki tüm diğer unsurlar uzun süredir titiz bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmanın meyvelerini yakın zamanda toplayacaklar.

Türk topraklarına ekilmiş en büyük ihanetin artık sonu geliyor. Türk devletinin 35 yıldır içerideki enerjisini hem ekonomik anlamda hem de sosyal olarak emen bu vampir sürüsü için artık sonun başlangıcı olan vakit.

 

 

Başkan Erdoğan’ın geçen hafta üzerinde durduğu ve ardından MHP lideri Bahçeli’nin grup toplantısında işaretini verdiği terörelebaşlarının derdest edilip getirilmesi uzak bir ihtimal değil. Derdest edilmeseler bile nokta atışı operasyonlarla öldürülmeleri kuvvetle muhtemel.

En son 2008 yılında gerçekleşen ‘Güneş operasyonu’nun ardından 10 yıl sonra bu kez terör örgütünün kış hazırlığı öncesi önce havadan ardından karadan büyük bir operasyon gerçekleşecek.

Irak hükümetiyle her türlü diplomatik koşullar tamamlandı. Irak seçimlerinin bitmesinin ardından, iki gün önce Irak Parlamento Başkanı El – Habusi’yi kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan dün itibariyle Irak’a daha fazla su verilmesini onayladı. Bu onay ile beraber başta Basra olmak üzere Irak’ın tüm vilayetlerine su akacak.

Böylelikle dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kandil operasyonu için son imzayı da atmış bulunmakta.  

Şimdi bundan sonrası terörün kazınma zamanı. Bu harekâtın tarihi ne zaman? Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın.

Diyarbakır ve Malatya’da tüm hazırlıklar artık tamamlandı. Yıllardır terörün merkezi olan ve bizi can evimizden vuran bu lağım çukuru ebediyete kadar kapanacak. Türkiye bu operasyonla beraber sadece terörü bitirmeyecek aynı zamanda büyük Türkiye ideali için de en büyük adımı atmış olacak.

Yorumlar2

  • ali.mazlum 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize, milletimize ve ordumuza zeval vermesin.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • çetinkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    bizde inanıyoruz, bu soysuzları topraklarımızdan yok edip temizledikten sonra dışardan da bize karşı saldırı yapamayacaklar, yaptıkları takdirde hemen karşılıklarını bulacaklardır.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat