CHP’nin Hulusi Akar rahatsızlığı…

  • GİRİŞ19.12.2018 10:27
  • GÜNCELLEME19.12.2018 10:28

Hulusi Akar'ı sevmeyebilirsiniz, bunu anlarız. 15 Temmuz öncesinde FETÖ ile ilgili atması gereken gerekli adımları atmadığı için eleştirirsiniz, bunu da anlarız.
Ancak 15 Temmuz gecesinde gösterdiği kahramanlığı eleştiri konusu yaparsanız, buna ne saygı duyarız ne de sessiz kalırız.
Sözü nereye getireceğimi tahmin ediyorsunuzdur. 
Meclis Genel Kurulu'nda görüşülen Millî Savunma, Dışişleri ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarının 2019 yılı bütçesi üzerine söz alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bugüne kadar FETÖ'cü teröristlerle ilgili söylemediği sözleri, Fetullah Gülen iblisi hakkında dile getiremediği hakaretleri Hulusi Akar için dile getiriyor.
Hulusi Paşa gibi bir devlet adamını korkaklıkla, FETÖ'cü teröristlere teslim olmakla itham ediyor.
Gerçi Hulusi Paşa ağzının payını veriyor. Çığlık atarcasına söylediği sözler o kadar önemli ki:
"Boğazımı kemerle sıkıp başıma silah dayadılar. 'Ya başımıza geçersin ya da seni burada öldürürüz' dediler. Yatağınıza yattığınızda düşünün. İçinizde, başına tabanca dayanmışken bu teklife hayır diyebilecek kaç kişi var? Bizi o gece Akıncı'ya götürdüler. Etrafımızda silahlı insanlar, bir sürü asker var. Bütün o alçakların önünde tek başına oturuyorum. 'Bunu okuyun, imzalayın' dediler. İmzalamadım. Sayın Özgür Özel'in, terör örgütlerine dahi söylemediği hususu, bir genelkurmay başkanına söylüyor... 49 yıl hizmet yaptım ben... Keşke Atatürk’ümüzün partisinde sizin gibi bir grup başkan vekili olmasaydı..."
İtiraz edilebilecek tek bir kelime yok.
Silah, hiçbir teklifi ve seçeneği kabul etmeyen, vatanı için canını ortaya koyan adamın kafasına dayatılır. Eğer bir kişi kafasına silah dayandığı hâlde direniyorsa, vatanını canından aziz biliyor, vatan için can vermeye hazır olduğunu gösteriyordur. 
CHP'lilerin yaşamadığı için anlamadığı durum burası zaten. Çünkü o gece kafasına silah dayatılan kimse olmadığı için, tankların önüne koşan kimse de yoktu CHP içinde...
Hulusi Akar'ın CHP'lilere sorduğu sorunun cevabını CHP'li olmayan herkes bilir. O gece Hulusi Akar'ın pozisyonunda olan hiçbir CHP'li, "Başımıza geç, darbeyi sen yönet" teklifine "hayır" demezdi. 
Ve iddiayla söylüyorum. 
Bırakın kafasına silah dayanmasını, sıradan bir teklif hâlinde bile pek çok CHP'li darbenin başarılı olması için elinden gelen yardımı yapardı.
CHP içinde spotçu zihniyetli pek çok isim var. Ülkesini kriz olduğunda ucuza, olmadığında pahalıya satacak ama mutlaka satacak pek çok isim var CHP içinde...
CHP seçmeni bana kızacak biliyorum ama durum bundan ibarettir.
17/25 Aralık döneminde FETÖ'nün kurum ve kuruluşlarının önünde nöbet tutan CHP'liler değil miydi? Darbe gecesi balkonlara çıkıp FETÖ'cü darbecileri alkışlayanlar bu partinin mensupları değil miydi?
Sala okunan camileri basan, imam ve müezzinleri döven kimdi söyler misiniz?
İhanete başka örnekler mi istiyorsunuz?
"Türkiye İran ile savaşa girerse, ben İran'ın saflarında yer alırım" diyen, "Türkiye sarin gazı üretiyor, hemen müdahale edin, ülkemizi işgal edin" diyen kişi CHP'nin içinde değil miydi?
MİT tırları ihanetinin belgelerini Can Dündar isimli vatansıza ulaştıran CHP'li milletvekili değil miydi? CHP Genel Başkanı hapse düşen bu ajan için Ankara'dan İstanbul'a yürümedi mi?
Bugün hâlâ itlaf edilen YPG ve PKK'lıların cenazelerine katılıp gözyaşı döken CHP'li milletvekilleri yok mu? PKK'nın siyasi uzantısı olan partiyi bizzat oy vererek Meclis'e taşıyan kimdi?
Sorarım, bu yapılanlar vatana ihanet değil de nedir?
Ve bu partinin mensupları utanmadan, sıkılmadan o gecenin kahramanı Hulusi Akar'ı eleştirecek öyle mi?
İşgal girişiminin olduğu gece market yağmalayan, benzin kuyruğuna giren, makarna stoklayan ürkekler, canı pahasına darbeyi önleyen paşaya kafa tutacak öyle mi?
Hadi oradan!
Siz önce çıkıp, genel başkanınıza havaalanında neden yol verildiğini bu millete anlatın. “Darbe olduğunda tankların önüne ilk ben çıkarım” diye söz veren, ama darbeyi saklandığı evde, ayağında terlikle izleyen Kılıçdaroğlu’nun içine düştüğü sefil ve zelil durumu anlatın.
O gece bu ülkenin insanları tanklara göğsünü siper ederken siz neredeydiniz, onu anlatın.
Anlatamıyorsanız bari biraz hayâ edin de susun!

 

 

TÜRKİYE GAZETESİ

Yorumlar1

  • ÜNAL 5 yıl önce Şikayet Et
    chp darbecilerle beraberdi. kesin ve net. akara saldırılarısa ondan ak parti ve cumhur ittifakına devam.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat