FBI, FETÖ'nün kilise iftarında

  • GİRİŞ07.06.2017 16:09
  • GÜNCELLEME09.06.2017 07:43

Amerika’daki FETÖ’cüler kilisede iftar verdi, konukları arasında da FBI’ın üst düzey direktörleri vardı.

Fotoğraf 1 Haziran’da Los Angeles’ta çekildi. FETÖ’nün ABD’deki okul yapılanmasının öncülerinden olan Pacific Institute, bir kilisede iftar verdi. İftar davetlileri arasında Los Angeles FBI direktörü ile polisler de vardı.

FBI’ın Kaliforniya’daki en tepe yöneticilerinden olan Stephen Woolery ile Los Angeles polis departmanında görevli emniyet müdürleri, FETÖ iftarında, FETÖ üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fatih Ferdi Ateş’in direktörlüğünü yaptığı Pacific Institute Ramazan ayında her iki üç günde bir iftar programı hazırlıyor.
İlginçtir iftarların neredeyse tamamı kiliselerde yapılıyor.


Mesela ayın 4’ündeki FETÖ iftarı Aziz İsa Kilisesinde, 1 Haziran’daki iftar ise Calvary Presbiteryan kilisesinde gerçekleştirildi.
Bu kurum daha önce de Türkiye tanıtımlarında papaz ve kilise figürlerini kullandığı için eleştirilmişti.

Şimdi gelelim ABD’deki FETÖ’cülerin FBI ile olan yakın ilişkilerine.
FETÖ-CIA akrabalığı zaten malum.
Ama biz hep ne bilirdik, CIA FETÖ’yu koruyor, FBI ise FETÖ’ye karşı.
Neden böyle düşünüyorduk.
Çünkü FETÖ’nün ABD’deki okullarında yapılan devleti hortumlama işlemleriyle ilgili yüzlerce şikayet geldi, Amerikan halkı bu terör örgütünden rahatsız, bunu da sık sık dile getiriyorlar, mesele devleti hortumlama olunca da dava ediyorlar, bunun için bir çok kez FBI’ın kapısını çaldılar, FBI da soruşturma taleplerini karşılıksız bırakmamak adına bazı okulları denetim altına aldı, hatta FBI’ın FETÖ okullarına baskın yaptığı yönünde haberler yayınlandı, bu son 5 yıldır böyle devam ediyor ama en az 5 yıldır açılan onca soruşturma varken hiçbir okula gereken ceza verilmedi, hiçbir FETÖ üyesi göz altına alınmadı veya sınır dışı edilmedi.

Aslında ABD’de FETÖ’yu koruyup, kollayan tek başına CIA değil.
Bu terör örgütü CIA ile birlikte çok net bir şekilde FBI’ın da koruması altında.

 

Taha Dağlı - Haber 7

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat