Alman polisinin skandal PKK raporu

  • GİRİŞ19.09.2017 06:59
  • GÜNCELLEME20.09.2017 07:16

Fotoğraf Cumartesi günü Almanya’nın Köln kentinde çekildi. Binlerce PKK’lı terörist, Rehn nehrinin kıyısında terör festivalindeydi. Almanya’da yasak olmasına rağmen PKK terör örgütünün paçavralarıyla, terör örgütü elebaşının posterleri, meydanda sallanıyordu.

Bu da Köln Emniyetinin, terör mitingiyle ilgili raporu. Miting bittikten sonra Alman polisi, rapor yayınladı. Ve kanunlarla yasak olan PKK paçavralarının miting alanına sokulmadığını iddia etti. Polisin resmi raporunda miting alanına girişte sadece bir kişinin elinde yasak olan bayrak bulunduğu ve o şahısla ilgili dernekler kanununa karşı gelmekten işlem yapıldığı belirtildi.

PKK, Almanya tarafından da AB tarafından da resmen terör örgütü listesinde.
Köln’de en az 20 bin teröristin katıldığı sözde festivali gerçekleştirenler ise PKK’nın Avrupa’daki çatı örgütleriydi. Ve bu örgütlerin tamamı Alman istihbaratı tarafından “PKK’nın bileşeni” olarak tanımlanıyor, terör örgütü olarak kabul ediliyordu.

Almanya’da devlet, istihbarat, polis, yargı ve yerel yönetim PKK’nın terör örgütü listesinde olmasına rağmen Köln kentindeki terör propagandasına izin verdi.
PKK terör örgütü olarak görüldüğü için PKK paçavralarını taşımak, terör örgütü elebaşının posterlerini asmak da yasak.
Miting öncesi Almanya İçişleri Bakanı miting alanlarına PKK sembollerinin sokulmayacağını söyledi. Bunun için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Ama PKK’nın terör faaliyetleri yasaklanmış olmasına rağmen PKK’lı teröristlere terör mitingi yaptırıldı, Köln emniyeti ve Köln belediyesi baş roldeydi.

Hadi mitingi yaptırtınız bari PKK sembollerini gizleseydiniz.

Ama terör mitingine izin veren zihniyet terör örgütü paçavralarını da görmezden geldi.
Meydanda 20 bin terörist varsa hepsinin elinde ya PKK flaması ya da terör örgütü elebaşının posterinden yapılmış bayraklar da vardı.

Alman polisi, miting alanına girişte herkesi tek tek kontrol etti. Yasak flamaları görmezden geldi.
Köln emniyeti bu durumu resmi raporunda da belirtti.
Miting alanına girişte herkesin arandığı sadece bir adet yasaklı bayrak bulunduğu onu taşıyan kişiye de ceza uygulandığını rapor etti.

Almanya demokrasi, hukuk meselelerinde mangalda kül bırakmıyor ama konu PKK olunca artık terör örgütünü gizleyecek kılıf bile arama gereği hissetmiyor.

Yorumlar1

  • İsmail Barış 6 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz kardeşler onlardan asla dost olmaz
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat