FETÖ casuslarını

  • GİRİŞ27.10.2017 07:58
  • GÜNCELLEME28.10.2017 08:54

ABD’de 14 senatör Trump’a Türkiye karşıtı mektup yazdı. Mektupta ABD’nin İstanbul başkonsolosluğunda yakalanan FETÖ casuslarına destek verildi. Trump’tan da casuslara sahip çıkması istendi.

Mektubu yazıp, altına imza atan 14 Amerikalı senatörün tamamı FETÖ ile bağlantılı.
İçlerinde FETÖ’nün Amerika’daki okullarının müdavimi olan da FETÖ tarafından beleş gezilere gönderilen de himmet paralarıyla ödüllendirilen de var.

İşte Trump’a “FETÖ casuslarını savun” diye mektup yazan o senatörler.

TAMMY BALDWIN: 2015’te FETÖ’nün ABD’deki terör organlarından biri olan TAA’nın konuğu olarak FETÖ’cüler tarafından ağırlandı. Demokrat Partili senatör Tammy Baldwin, FETÖ ile bağını o tarihten bu yana da koparmadı. Tammy Baldwin ayrıca FETÖ’nün bedava Türkiye seyahatlerinde konuk ettiği bir isim.
 

JEANNE SHAHEEN: O da Tammy Baldwin gibi Demokrat senatörlerden ve FETÖ yapılanmasının müdavimlerinden biri.

MARTIN HEINRICH: FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen Cumhuriyetçi senatör Martin Heinrich de sık sık ABD’deki FETÖ’cülerle bir araya geliyor.

CHRIS COONS: Demokrat Partili Chris Coons’un albümünde de FETÖ’cülerle çekilmiş fotoğrafları var.

BOB MENENDEZ: Sıkı bir FETÖ destekçisi olan New Jersey Demokrat senatörü olan Bob Menendez, ABD Başkonsolosluğunda yakalanan FETÖ casusu Metin Topuz’u savunan mektubu kaleme alan kişi. Bob Menendez hem TAA’nın konferanslarının konuşmacılarından hem de FETÖ’cülerin bağış yaptığı isimlerden biri.

RICHARD DURBİN: FETÖ imamlarından Kemal Öksüz’ün seçim kampanlarında bağış yaptığı Demokrat Partili Richard Durbin.

JOHN MCCAİN: Cumhuriyetçi senatör, 2008’de Obama’nın rakibi olarak başkan adayıydı. Türkiye’yi yakından tanıyan bir isim. Metin Topuz’a destek mektubunu yazan iki senatörden biri, John Mccain’in o skandal mektup paylaşımını da ABD’deki FETÖ teröristi Bilal Ekşili yapmış.

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat