İşte FETÖ-FBI ittifakının belgesi!

.

  • GİRİŞ22.11.2017 07:12
  • GÜNCELLEME22.11.2017 07:13

Bu fotoğraf karesi FBI’in resmi internet sitesinden.
2008 yılında FBI Direktörü Robert Mueller, FETÖ teröristi Bilal Ekşili’ye ödül veriyor.

FBI Direktörü Robert Mueller, bugün Türkiye düşmanı bir soruşturmayı yürütüyor.
Trump’ın eski ulusal güvenlik danışmanı Michael Flynn’ı, FETÖ elebaşının iadesi için Türkiye adına lobicilik yapmakla suçluyor.
Mueller, Flynn’ı soruştururken Türkiye’yi hedef alıyor, Türkiye’yi lobicilik faaliyetiyle itham edip, FETÖ elebaşını aklamayı amaçlıyor.

Robert Mueller, 2001-2013 arası FBI direktörlüğü yaptı.
FBI’dan sonra özel soruşturma görevlerine getirildi.
Mayıs ayında Flynn soruşturması başlarken, görev ona verildi.
Robert Mueller’i, Flynn daha doğrusu Türkiye karşıtı soruşturmanın başına öneren isim de FETÖ’cülerle sıkı fıkı olan ve FETÖ’cülerin Türkiye düşmanı mektuplarını Amerikan yönetimine ileten senatör Chuck Schumer’di.
Schumer 17 Mayıs’ta sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Flynn soruşturması için özel birim kurulmasının şart olduğunu, başına da Robert Mueller’in getirilmesi gerektiğini söylüyordu.

FETÖ işbirlikçisi senatör Chuck Schumer’in dediği oldu. Özel soruşturma birimi kuruldu ve başına da eski FBI direktörü Robert Mueller getirildi.

Peki Mueller kimdir, yani 12 yıl süren FBI direktörlüğünde neler yapmıştır?
Çünkü 2001-2013 arası yani Mueller’in FBI’in başında olduğu süreç, FETÖ’nün ABD’de yapılanıp, yerleştiği yılları içeriyor.

Aslında FETÖ elebaşı da dahil olmak üzere bir çok teröristin ABD’de organize olmasının önünü açan isim Robert Mueller’dir.
Her ne kadar 2008 yılında FETÖ elebaşı Gülen’in yeşil kart başvurusu reddedildi diye FETÖ’cülerin, FBI Başkanı Robert Mueller’e dava açtığı iddia edilse de aynı yıl FBI Başkanı Mueller ile FETÖ’cüler arasında çok sıkı bir bağ olduğu ortaya çıkmıştı. Zaten FETÖ elebaşı da yeşil kartı almıştı.

2008 yılında ABD’deki FETÖ teröristi Bilal Ekşili’ye bizzat FBI direktörü Robert Mueller’in elinden FBI ödülü verildi.
FBI ABD'nin ulusal çıkarlarını tehdit eden tehlikelere karşı önlem almak amacıyla ülke çapında 2 aylık kurslar düzenleniyordu. FBI'nın açtığı kurslara "Citizen's Academies" Vatandaş Akademileri deniyordu.
İşte o kurslara FETÖ üyeleri de katılmıştı.
Onların başında de Bilal Ekşili geliyordu.
Bilal Ekşili, 2000 yılından itibaren ABD’deydi.
ABD’li senatörleri etki altına alan, senatörlere himmet paralarını yediren, Türkiye gezileri tertip eden ve bunlar karşılığında Türkiye düşmanlığı yaptıran ekibin başındaki isim Bilal Ekşili’dir.
İşte o Bilal Ekşili, 2008 yılında FBI kursuna katılıp, ABD’nin ulusal çıkarları yararına çalışan bir ABD vatandaşı olarak FBI direktörü Robert Mueller’in elinden ödül aldı.

Mueller FBI’dan ayrıldıktan sonra da FBI’ın FETÖ ile irtibatı devam etti hala da ediyor.
Son örnek 1 Haziran’da yaşandı.
FETÖ’cüler 1 Haziran 2017’de Los Angeles’taki bir kilisede iftar verdi. Yemeğin onur konuğu ise FBI’ın Kaliforniya’daki en tepe yöneticilerinden olan Stephen Woolery ile Los Angeles polis departmanında görevli emniyet müdürleriydi.

Halkbank davasıyla birlikte Flynn soruşturması da ABD’de yürütülen önemli bir FETÖ operasyonudur.
Halkbank’ta karşımızda FETÖ’cü hakim ve savcı varken, FETÖ elebaşını koruma amaçlı Flynn soruşturmasında da karşımıza FETÖ’cü bir FBI başkanı çıkmıştır.

Son bir not.
ABD’de çok sayıda FETÖ okulu var ve bunlar devleti naylon kayıtlarla milyonlarca dolar dolandırıyor. ABD vatandaşları buna isyan edip, şikayet dilekçeleriyle soruşturma açtırıyor. FBI ara sıra FETÖ okullarına baskın yapsa da bugüne kadar o soruşturmaların hepsinin üstü kapatıldı, hiçbiri sonuca varmadı.

 

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat