Türkiye düşmanlığı için bebekleri bile hedef aldılar

.

  • GİRİŞ16.07.2018 07:38
  • GÜNCELLEME17.07.2018 07:44

Birleşik Arap  Emirlikleri rejimi, Türkiye yanlısı aileyi iki bebekleri ile birlikte hapsettiriyor.

Islah hareketi Körfez ülkelerinde Müslüman Kardeşler ekolünün temsilcilerindendir.
Bu hareket 2015’te Yemen’de darbeye maruz kaldı.
İhvan düşmanı BAE rejimi Yemen’deki darbe girişimi sonrası Suudi Arabistan ile İran’ı karşı karşıya getiren iç savaşın fitilini ateşleyen güç oldu.
Yemen’de kanlı savaş 3,5 yıldır devam ediyor.

 

 

BAE’nin İhvan düşmanlığının en net göstergesi 3 Temmuz 2013’teki Mısır darbesiydi. Darbenin finansörü BAE aynı günlerde Türkiye’de patlak veren ‘Gezi’ darbe girişiminin de para kaynağını üslenmişti.

15 Temmuz darbe girişiminde de FETÖ ve CIA’in arkasından BAE’nin darbe finansörü olduğu ortaya çıkmıştı.

Siyonist uşaklığında sınır tanımayan BAE daha sonra Müslüman Kardeşler ekolü ile bu hareketin tüm temsilcilerini terör örgütü ve terörist ilan etti.
Hamas ve Dünya Müslüman Alilmler Birliği bile terör örgütü listesine alındı.

İhvan ekolünün BAE’deki temsilcisi Islah hareketiydi. Bu hareket 2012’de kıyıma uğradı. Islah grubunun lideri olan el Haşimi ailesinin bir çok üyesi hapsedildi.
İlham Abdullah el Haşimi o günlerde Türkiye’ye sığındı.

Haşimiler 2012’ye kadar Körfez ülkelerinde Türkiye’ye yakınlıkları ile bilinen varlıklı bir aileydi.
2012’de BAE rejiminin İsrail Başbakanı Netanyahu ile New York’ta bir otelde yaptığı gizli toplantı sonrası BAE ile İsrail ilişkileri gayri resmi de olsa bir düzleme oturdu.
O toplantı sonrası BAE rejimi hızlı bir şekilde Siyonistlerin kontrolüne girmeye başladı.
Bu süreç Trump’ın gelişi ile birlikte tamamen gün yüzüne çıktı.
Trump’ın Siyonist damadı Jareed Kushner ile BAE veliaht prensi Muhammed bin Zayed arasındaki dostluk, tüm Körfez ülkelerinde Müslüman Kardeşlere yönelik cadı avına yol açtı.

İşte bu sürecin kurbanlarından olan İlham Abdullah Haşimi’nin oğlu Abdullah Arif, gelini Safya Arif ve 4 yaşındaki Muhammed ile 2 yaşındaki Abdurrahman adlı iki torunu Umman’da BAE talimatıyla pasaportlarına el konulmak suretiyle yakalanıp, hapsettirildiler.

Kendisi Türkiye’de bulunan İlham Abdullah oğlu, gelini ve iki torununun Umman’dan BAE’ye gönderilecek olmasından büyük endişe duyuyor. Ve ailesini Türkiye’ye getirebilmek için hukuk mücadelesi başlattı.

İlham Abdullah mensubu olduğu Haşimi ailesini Türkiye dostu olarak tanımlıyor. Mısır başta olmak üzere bir çok islam ülkesinde kıyıma uğrayan İhvan mensuplarına sadece Türkiye’nin sahip çıktığına vurgu yapıyor.


 

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat