“Anca gidersin, pos bıyıklı Dalton!”

....

  • GİRİŞ09.01.2019 09:57
  • GÜNCELLEME09.01.2019 09:57

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Bolton musun, Dalton musun? Türkiye, bağımsız ve egemen bir devlet olarak neyi nasıl yapacağını sana ve patronlarına mı soracak? Bu ne küstahlıktır!” diye haddini bildirdiği pos bıyıklı John Bolton “Ulusal Güvenlik Danışmanlığı” görevine Steve Bannon’ın gayretleriyle “bastırmasıyla” gelmişti.

Hani şu, başlangıçta “President Trump”ın gözdesi iken bir başka deyişle “Trump’ın Omzundaki Şeytan” olarak anılırken; sonradan kovulan Steve Bannon’dan bahsediyoruz!

BAŞKA KİM?

“Fox kanalının eski başkanı Roger Ailes, kadim dostu Trump’ın Bolton’a ihtiyacı olduğunu Bannon’a söylerken “Başka kim İsrail’e bu kadar sıcak ki!” diye seslenmişti.

Bunu, Michael Wolff’un “Trump Beyaz Sarayı’nın İç Yüzü”nü anlattığı “Ateş ve Öfke” adlı çok ses getiren kitabından öğreniyoruz.

Steve Bannon, gülerek “Bolton’ın bıyığı problem” diye espri yaptıktan sonra Ailes’a “Biliyorsun, Bolton’a alışmak hiç kolay değil!” demişti…

Ardından da “hinoğlu hin” bir şekilde eklemişti:

“Bir ara Bolton’ın başı derde girdi. Otel odasında bir kavgaya karıştı, bir kadını kovalamıştı. Bu hikâyeyi Trump’a anlatsam işi alabilir!”

Başlangıçta Ulusal Güvenlik danışmanlığı koltuğu için John Bolton’a sıcak bakmayan Trump’ı sonrasında ikna eden de Steve Bannon olmuştu!

EF Bİ AY!

John Bolton’ın başını çektiği “Haydutlar Heyeti” Ankara’da buz kesti: Sadece, malum kış şartlarından dolayı değil; gördükleri/hak ettikleri muamele ile de!

Daltonlar’dan birkaç gün öncesinde sahne alan bir diğer “Haydutlar Heyeti”ni de boş geçmeyelim!

Yani? Aralarında FBI yetkililerinin ve de savcıların bulunduğu şu Amerikan Heyeti!

FETÖ Soruşturması kapsamında Türkiye’ye gelen heyet, “delilleri bizzat görmek istemiş!”

Ankara Adliyesi’nden bilgi almışlar; bir duruşma izlemişler; 15 Temmuz’un tutuklu yargılanan darbecisi “sivil imam” Kemal Batmaz’ı da dinlemişler vesaire…

Heyetin Ankara ziyaretiyle alakalı olarak, Adalet Bakanı “Türkiye üzerine düşeni yaptı. ABD’ye gerekli kolaylığı sağladık” dedi. Peki, buna mukabil “ABD ne yapıyor?” Türkiye’ye zorluk çıkarmaya itina ile devam ediyor!

Locaefendi’lerini iade’ye yanaşmadıkları gibi, FETÖ’lerini “tepeden tırnağa” himaye ediyorlar. Türkiye’nin bunca taleplerine karşılık halen daha ipe un seriyorlar.

Neden? 15 Temmuz’da FETÖ’nün eliyle Türkiye’de darbeye kalkışan Haydut Amerikan Devleti de ondan!

Neymiş? “Delilleri bizzat görmek istemişler!”

15 Temmuz darbe kalkışmasında, zaten CIA işin içindeydi, sahadaydı. FBI da, FETÖ’nün her bir haltını harfiyen biliyor!

15 Temmuz cürmümeşhut halinde yakalanan da; bunların devletinin “darbe yapsın” diye görev verdiği (piyonları) FETÖ…

Yani, nedir? ABD aslında SANIK durumundadır!

Ne olmalıydı? FETÖ Davası’nda Amerikan Devleti SANIK sandalyesine oturtulmalıydı! Bu yapılamadığı gibi, üstüne bir de “ikili anlaşmalar” kapsamında falan denilerek FETÖ soruşturmasıyla alakalı olarak geldiler.

Bu Yankee’ler/Haydutlar Heyeti; ancak -piyonları FETÖ için- “Adamlarımızı, bu işten nasıl sıyırırız, nasıl kurtarabiliriz” yollu hesap yaparlar!

Ankara’yı ziyaretlerinde zerre iyi niyet, samimiyet yoktur…

FBI ağırlıklı ABD heyetinin, ülkelerinde yürüttüğü soruşturmanın “FETÖ/terör örgütü” bağlamında değil “Kara Para” ile alakalı olduğu da açıklandı, zaten!

CIA’DEN GÜLEN’E: UYUŞTURUCU PARASI

“Kara Para” olayında dahi samimi değiller: Şayet, olsalardı; “eski FBI danışmanı” Paul Williams’ın birkaç yıl önceki Gülen ifşaatıyla ilgilenirlerdi! Umurlarında olmadı!

Paul Williams’ın “THE GULEN” adlı belgeselde söyledikleri mi; Amerikan Devleti’nin hesabına yazılan bir bakıma dolaylı itiraf kapsamındadır, aynı zamanda:

“Gülen’in nasıl 50 milyar dolara sahip olduğunu söylememi ister misiniz? CIA’den aldı! Buna bizler izin verdik. Devletimiz izin verdi. Bu utanç vericidir. CIA’in verdiği paralar, Afganistan’daki uyuşturucudan geliyor! (…)

CIA’in dünya genelinde bankalar kurduğu ABD Kongresi’ndeki konuşmalarla ortaya çıktı. Güneydoğu Asya’dan Panama’ya kadar CIA’in bankalar zinciri var. İşte bu bankaların kontrolü altındaki fonların tamamı uyuşturucu parasındandır!

Sürekli kullandıkları bankalardan biri Vatikan’ın bankasıdır. Güneydoğu Asya’dan para yatırıyorsunuz. O paranın İtalyan mafyasının kontrolündeki bankaya akışı sağlanıyor. Oradan Vatikan’ın bankasına, oradan İsviçre’ye, İsviçre’den de Panama’daki bankaya! Sonra, Miami’deki bir bankaya gidiyor. Böyle dolaştırıyorlar!

CIA’in gizli operasyonlarını hayata geçirmek üzere milyarlarca dolar harcanıyor. Yani, CIA’in rüşvet fonu!

Türkiye’de uyuşturucuyu kontrol eden babalar ile CIA, Gladio ve Fetullah Gülen arasında doğrudan bağlantı var!”

YENİ ŞAFAK GAZETESİ

Yorumlar1

  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    yazar kardes im bunca yaziya bunca aciklmaya aslinda hic ama hic gerek yok cia fetö destekli bir kalkisma fbi zaten icindeydi biylordu abd eliyle yapilmis bir dabe vs köydeki coban a da sorsan ABD cia fbi fetö der zaten lakin bunu anlamkta zorlanan bir nokta var orasi da ANKARA bunca hainlige dayatmaya kalkisan abd ye müttefiklik bittiiii demesi lazim niye bu kadar uzun yol dolasiyosnuz yaa ankara ya yazin YETTI ARTIK ABD ile MÜTTEFIK OLMAKTAN SA DÜSMAN OLALAIM DAHA IYI diye zaten düsmaniz dahasi mi var ötesi mi var incirlik abd ye kapat illede bir süper güc olsun dayanmamiz acisindan deniliyorsa incirlik i RUSYA ya acalim ama abd kovulmali bunu da ankara ilan edicek abd degil
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat