CIA’in Dumanlı’sı, Pazar günü için fal tutuyor…

  • GİRİŞ26.03.2019 09:28
  • GÜNCELLEME26.03.2019 09:28

Sam Amca’sının Borazanı Dumanlı “Her bir oy diyor ki, ‘Biz artık seni istemiyoruz. Sandığa gitmeli ki, bu karanlık dönem sona ersin!”

Şayet 15 Temmuz’daki darbe girişimi başarılı olsaydı ve de Bağımsız Müslüman Türkiye ABD/NATO tarafından işgal edilseydi; CIA’in Paralel Elemanı/Tescilli Vatan Haini Ekrem Dumanlı için “aydınlık bir dönem!” başlayacaktı!

*

Ajan Dumanlı, Erdoğan için “Gider ağabeycim gider, Ya adam gibi gider, ya da gitmek zorunda kalır” demişti! (1 Eylül 2015)

Locaefendi’sinin Dumanlı’sı bu tehdidi savurduğunda FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasına “on buçuk ay” vardı!

On buçuk ay sonra: Locaefendi’sinin Faşist Cuntası, aziz milletimiz ve güvenlik güçlerimiz tarafından nakavt edilince; bu Kahpe Dumanlı ile Paralel hainlerin alayı çok büyük bir hayal kırıklığına uğradılar. Hayatları karardı!

*

Bir de, seçim sandıklarındaki hayal kırıklıkları yahut hezimetleri var: 2014 Yerel Seçimi’nden itibaren bugüne kadar yapılan beş büyük seçim ile bir de referandumda bunların destekledikleri partiler veya adaylar kaybetti!

Aynen bu Dumanlı gibi CIA elemanı olan Kaçak İblis Mr.Topçin, 30 Mart 2014’teki seçiminin hemen öncesinde “Haftaya Pazartesi günü AKP’nin büyük seçim yenilgisini kutlayacağız” diye tweet atmıştı!

31 Mart 2019 öncesinde ise Kaçak Dumanlı “hariçten gazel okuyor” ve “karanlık bir dönemi geri getirebilmek” gayesi ile Youtube’ta ihanet fışkıran kanalı üzerinden “fal tutuyor!”

ŞER ORTAKLIĞI

FETÖ’nün Dumanlı’sı Amerika’sının bayrağını açmış, Cumhur İttifakı’na karşı Zillet İttifakı’na oy verilmesi için çağrı yapıyor!

CHP+HDPKK+İP için çırpınıyor, FETÖ!

HDPKK’nın başındaki Sezai Temelli “Kürdistan’da kazanacağız. Batı’da da AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz!” demişti. Sonrasında, “Yavaş da İmamoğlu da bilecek ki seçilmişlerse HDP’nin oylarıyla seçilmişlerdir” diyerek el artırdı!

PKK terör örgütünün elebaşılarından Cemil Bayık da “Geleceğini güvence altına almak isteyen herkes Erdoğan ile Bahçeli faşizmine karşı mücadele etmelidir” diyor!

Yani, nedir?

-Ha Mister Temelli, ha Mister Dumanlı…

-Ha Mister Dumanlı, ha Cemil Bayık…

Alayı, Sam Amca’sının pek kullanışlı elemanlarıdır.

Terör örgütlerinin (FETÖ+PKK) Zillet İttifakı, bir de bu örnekle tescillenmiştir.

*

Mister Dumanlı, 7 Haziran 2015 seçimlerinden bir ay kadar evvel Diyarbakır’da Gültan Kışanak’la “Arka Kapı Siyaseti” yapmıştı: FETÖ’nün HDPKK ile işbirliğini açığa vuran sahnelerden sadece birisiydi.

“BAŞI DUMANLI” KEMAL

Kemal Kılıçdaroğlu ile Enis Berberoğlu’nu 17 Mayıs 2015’te gazetesinde ağırlayan da; Uncle Sam’in Sıfır Sıfır Yedi’si Mister Dumanlı idi...

CHP’nin başı “Benim Adım Kemal” 20 Mayıs 2015’te Yurttaş Aydın Doğan’ın Hürriyet’ine yaptığı açıklamada “TIR’ların filmleri var. O görüntüleri seyrettim!” diyordu!

Enis Berberoğlu, işte bu görüntüleri 27 Mayıs 2015’te John Dündar’a ulaştırmıştı:

Siyonist Joe Biden’ın “Büyük Kahraman!” diye andığı Mister Dündar da, o dönemde genel yayın yönetmenliğini yaptığı Amerikancı Cumhuriyet’in manşetinden 29 Mayıs 2015’te bahse konu olan ihanet yayınını gerçekleştirmişti.

Bütün bunlar; 7 Haziran 2015 genel seçiminden evvel yaşanmıştı!

YASAĞI, BİR SÖYLEYİŞTE KALDIRMIŞ…

Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi’nin yayın organı TV 5 televizyonunda aynen şöyle dedi: “O dönemdeki YÖK Başkanı ile görüştüm. Başörtüsü yasağının kaldırılmasını söyledim ve kaldırdılar…”

Görüyorsunuz: “Benim Adım Kemal”de zerre kadar utanma duygusu kalmamış…

“Başı Dumanlı Kemal” o denli uçuşa geçmiş ki; yalan dolanda da sınırları aşmış vaziyette!

*

CHP’nin üniversitelerde türbanın serbest olması için yapılan anayasa değişikliğini iptal ettirmek üzere 2008’de Anayasa Mahkemesi’ne yaptığı başvuruyu, “O dönemde Kılıçdaroğlu genel başkan değildi…” diyerek es geçelim!

DANIŞTAY’A “PARALEL KOŞU” YAPMIŞLARDI

Ya, CHP’nin başörtüsüne yasak için 12 Ekim 2013’te Danıştay’a başvurusunu ne yapacağız? Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığında, CHP’nin Paralel İşbirlikçisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Danıştay’a koşturmuştu!

*

Yeri gelmişken; 18 Şubat 1998 tarihli Sabah gazetesi haberi ile de Üfürükçüler Kralı Kemal Bey’in kulaklarını çınlatalım:

“SSK’da Türban Krizi” başlıklı o haberde, “SSK Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla; türbanla duruşmaya giren kurum avukatları hakkında soruşturma başlatıldığından” bahsediliyor!

YENİ ŞAFAK GAZETESİ

Yorumlar1

  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Topuna birden öyle bir şamar vurulacak ki sesini dünya duyacak...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat