İyi Hal Kâğıdı yok

  • GİRİŞ17.05.2019 09:10
  • GÜNCELLEME17.05.2019 09:10

Türkiye’deki Gladyo’nun “sol flama” sallayan terör örgütü olan DHKP-C’ye üye iki şahıs, TBMM’ye girerek kesici aletle saldırdıkları personeli rehin almak istedi: Enselendiler. Şüphelilerin üzerinde bomba süsü verilmiş bir düzenek de bulunuyordu.

DHKP-C’li iki teröristin, CHP’nin İstanbul Vekili Mahmut Tanal’ı ziyarete geldikleri ortaya çıktı.

Mister Tanal, “Asıl hedef bendim!” falan diyerek kendisini “temize çıkarabilmek” için çırpınsa da…

“Her taşın altından çıkan” bir başka deyişle “İyi Hal Kâğıdı” bulunmayan bir politikacıdır!

Sadece DHKP-C’ye değil; PKK ile FETÖ’ye de “koltuk çıkan” bir isimdir…

Bank Asya’nın TMSF’ye devredildiği dönemde FETÖ’ye verdiği canhıraş desteği de hatırlıyoruz.

Ezcümle: CHP’nin, FETÖ+HDPKK+DHKP-C ile olan stratejik ortaklığını; şahsında “simgeleyen” bir siyasetçidir!

ANKARA’DAN BİR GÜN SONRA ATİNA’DA

Salı günü DHKP-C üyesi iki kişi TBMM’de terör eylemi girişiminde bulunurken; Çarşamba günü Atina Ağır Ceza Mahkemesi DHKP-C üyesi dokuz teröristin beraatına karar verdi.

Kasım 2017’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Atina ziyaretinin hemen öncesinde üç hücre evinde yapılan baskında yakalanan DHKP-C’lilerden bahsediyoruz!

Bütün Batılı devletler gibi, Yunanistan devleti de Türkiye’ye saldıran terör örgütlerini itina ile himaye ediyor, besliyor, destekliyor…

PKK’ya olan destekleri zaten malum; en başından beri “hararetle” devam ediyor.

*

Keza FETÖ’cülere kucak açtılar: Öyle ki, FETÖ Cuntası’na mensup sekiz darbeci askeri Türkiye’ye iade etmedikleri gibi düzmece yargılamaların ardından Mayıs 2018’de serbest bıraktılar!

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminden sonra helikopterle Yunanistan’a kaçan sekiz FETÖ’cü haini adeta pamuklara sardılar:

Bunlara iltica hakkı tanıdılar; yetmedi, üstüne bir de “kışlada koruma altına aldılar!”

Türkiye’nin muhtemel bir operasyonla bu Paralel askerleri paketlenmesinden korktukları için böylesi bir tedbire başvurdular!

ZURNANIN SON DELİĞİ

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, küstahlığa devam ediyor…

Şimdi de, “Türkiye’nin Kıbrıs açıklarında sondaj çalışmaları yapmakta ısrar etmesi halinde Avrupa Birliği’nin ekonomik yaptırımlarda bulunacağını” öne sürdü!

İpleri ABD’nin elinde olan “Avrupa’nın Şımarık Çocuğu” Yunanistan’ın Kahpe Başbakanı; “yaptırım” lakırdısı ile Sarı Şeytan Trump’a özeniyor…

Trump da her ağzını açtığında “yaptırımlardan” söz ederek “tehdit ve şantaja” başvuruyor, ya!

ABD’siyle, AB’siyle alayının yaptırımları batsın:

-İnceldiği yerden kopsun!

*

Çipras, geçtiğimiz yılın Aralık ayındaki Moskova ziyaretinde Putin’e “Türkiye’ye S-400 satışından kaygılıyız” diyerek Washington’daki Sam Amca’sının ağzıyla konuşmuştu!

NATO üyesi Yunanistan; 2007’de Rusya’dan S-300 füzelerini satın aldığında, Çifte Standartçı ve dahi Düzenbaz ABD, bunu asla dert etmemişti!

*

Sahi, bu arada birkaç gün önce ilginç bir gelişme yaşandı:

Askeri konularda yayın yapan “Defense Blog” sitesinde ABD’deki bir askeri üste olduğu söylenen Rus yapımı savunma sisteminin uydu görüntüleri yayınlandı! S-300’ün Ukrayna tarafından ABD’ye verilmiş olabileceği öne sürülüyor. (14 Mayıs 2019, Hürriyet)

GÖSTERE GÖSTERE: HARAM-PİYON

Kurgusal Futbolumuzla ilgili “çarpıcı sahneler” birbiri ardına yaşanırken; Sinyor Terim’in muhtemel heykeline her geçen maçtan sonra bir “tetikçi hakem daha” ekleniyor…

Derin Galatasaray İnan Kıraç’ın himayesindeki kulüp başkanı Mustafa Cengiz Beyefendi; önceki akşam oynanan Kupa Finali’nin “işini bilen” hakemi Mister Arslanboğa’ya Heykel Kompleksi’nde mutlaka bir yer açacaktır!

Son düzlükte adettendir: Çift Penaltı ve üstüne de bir Kırmızı Kart: Fiks mönü!

Kırmızı kartla atılan Akhisar futbolcusu Lopes önce hakemi sonra Sinyor Terim’i alkışlamış; takım arkadaşı ise hakeme bela okumuş: Eyvah ki eyvah!

Her iki futbolcu da; seneler önce Cim-Bom’un Haram-piyonluk posterine girmiş eski bakanı bilmez ki; nereden bilecekler ki?

Hakemler ise G.S’nin yedek kulübesindeki Sinyor Terim’e baktıklarında, o bakanın siluetini görüyor gibi olurlar!

SİNYOR BU; SADECE “İŞİNE” BAKAR

“Heykel Yolcusu Kalmasın” adlı filmimizin sezon finali ise Pazar akşamı yapılacak: Uzaktan Kumandalı Hakemlerin bunca haftadır sarf ettiği ‘büyük gayretler, emekler!’ zayi olmasın, değil mi, yani?

Sinyor ise Ziraat Türkiye Kupa’sını kaldırdıktan sonra “Başkaları bağırır çağırır; biz işimize bakarız” diye imalı konuşmuş!

Sahadakilerden VAR odasına kadar “Uzaktan Kumandalı” hakemlerle “tıkır tıkır” işliyor (boş yok) bunların işleri! Yani? Haram-piyonluk işleri!

Bir notumuz daha var: Merkez Hakem Komitesi Başkanı Mister Çelik, Rize’de yaşanan akla ziyan rezaletten sonra “Kabul edilemez hakem hataları bizi üzdü” diye yasak savma kabilinden lafladı…

“Hem yaptırırım; hem üzülürüm!” hesabı!

Bu, bu; nedir, bu?

-Merkez Hakem Timsahının gözyaşlarıdır!

YENİ ŞAFAK GAZETESİ

Yorumlar2

  • İsmailGönül 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamer bey futbola girmeyin. Girerseniz de adalatli olun. Komple kire bulaşmış futbol için sadece içinden Galatasarayı hedef alırsanız hem haksızlık hem de okuyucu kaybedersiniz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Şenol 4 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık var diyene haksızlık yapıyorsun diye çıkışmak,biraz tuhaf.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmak yok.Hem iğne hem çuvaldız başkasına batsın.
    Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat