“Tutkulu” bir Siyonist!

  • GİRİŞ30.07.2019 10:34
  • GÜNCELLEME30.07.2019 10:34

İngiltere’nin yeni başbakanı Boris Johnson, Downing Sokağı 10 Numara’da göreve başlamasından kısa bir süre önce ülkesindeki bir Yahudi gazetesine verdiği röportajda “Tutkulu bir Siyonist olduğunu ve İsrail’i sevdiğini” söyledi.

Siyonistliğini, ilk defa açıklıyor değil: Adeta, bir kimlik kartı gibi göstermeye bayılıyor…

Boris, Londra Belediye Başkanı olduğu dönemde de “Tutkulu bir Siyonist’im ve İsrail’in destekçisiyim” demişti! (7 Ağustos 2014)

*

Yani, nedir? Osmanlı İmparatorluğu’nun son Dâhiliye Nazırı Ali Kemal’in torunu Stanley Johnson’ın oğlu olan bu Boris zımbırtısının “Osmanlı yahut Türk Kökeni” falan gibi lakırdılar; aman ha, kimsenin gözlerini bağlamasın!

*

Boris Johnson’ın geçmişte yazdığı bir makale ise iki hafta kadar önce Guardian gazetesi tarafından gün ışığına çıkarıldı:

Yazarı olduğu 2006 tarihli “Roma Rüyası” adlı kitabının bir yıl sonra yapılan baskısındaki “Ekler” kısmında yer alan makalede; Johnson “Müslüman ülkelerin İslam yüzünden Batı’nın gerisinde kaldığını”söylüyor!

*

Johnson, İngiltere’nin Brexit Krizi’nde debelendiği ve de “İran’la dalaştığı” bir dönemde Başbakan oldu…

Başbakanlığı Theresa May’den devralmasının hemen ardından konuşan Johnson “Brexit’te eğer’e veya ama’ya yer yok. Bu iş 31 Ekim’de bitecek” diyerek iddialı bir açılış yaptı.

Boris’in başbakanlığa hazırlandığı günlerde; Hürmüz Boğazı’nda İran’ın “el koyduğu İngiliz tankeri” meselesi, İngiltere’yi kroki duruma düşürdü: Ring Hakemi, Kraliçe’ye saymaya devam ediyor!

İran’ın dini lideri Ali Hamaney’in makamından yapılan ve “İngiltere’nin geçmişte İran’daki sömürgeci varlığına” atıfta bulunan şu açıklama, doğrusu pek manidardır:

“Bir zamanlar İran’da bakanları ve milletvekillerini atayan bir ülke, şimdilerde arabulucu gönderip gemisinin serbest bırakılmasını rica etme noktasına geldi…”

JOE BİDEN, GİDERAYAK NE DEMİŞTİ?

Boris Johnson’ın “adrese teslim” bir mesaj kabilinden “Tutkulu bir Siyonist” olduğunu işaretlemesi; bize, üç sene önce şu Joe Biden’ın “Beyaz Saray’dan giderayak yaptığı açıklamayı” hatırlattı.

Dönemin ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Dünya Yahudi Kongresi’nin New York’taki toplantısında “Ben bir Siyonist’im! Siyonist olmak için mutlaka Yahudi olmak da gerekmiyor…” demişti!

O toplantıda, Mister Biden’a “Siyonizmin Kurucusu Theodor Herzl Ödülü” verilmişti…

Vaktiyle “Joe Biden’ın Siyonistliği” dile getirildiğinde, “Bırakın, bu komplo teorilerini” diye itiraz eden içerideki “Batı Kulübü Yaltakçısı” Etki Ajanları, dillerini yutmuşlardı!

İşte; Joe Biden gibi, Sarı Johnson da -üstelik bir kere daha- “kendi ağzıyla” Siyonist olduğunu söyledi:

Buyursunlar: Malum iliştirilmişler, buna da “Komplo Teorisi…” falan desinler!

*

Siyonist Joe Biden, 2020’de yapılacak ABD Başkanlık seçimlerinde “Demokrat Parti aday adayları” arasında yer alıyor: “İddialı bir aday” olarak öne çıkmış durumda…

“Terör Devleti İsrail’in Gerçek Dostu” Sarı KovboyTrump’a karşı yarışabilmesi için; öncelikle “Demokratların Adayı” olarak seçilmesi gerekiyor.

BİDEN’IN “İLİŞTİRİLMİŞ” DOSTLARI

Biden Kahpesi, “Obama’nın Yardımcısı” sıfatı taşıdığı dönemde yaptığı son Türkiye ziyaretinde; casusluktan yargılanan Kaçak John Dündar için “Büyük Kahraman” demişti!

Siyonist Biden, Sam Amca’sının Aslı Baydıntaşbaş’ı ve Kadri Gürsel’i ile de “selfie” çektirmişti. (Ocak 2016)

*

Baydın’taşbaş mı; 9 Mayıs 2019’da “Temmuz ayında S-400’ler gelmeyecek. Süresiz erteleme masada. Sonra, söylemedi, demeyin”diye tweet atan “embedded” bir “gazeteci”dir!

S-400’ler geldiğinde ise; ABD’deki bir radyoya verdiği röportajda “S-400’ler Türkiye’nin Batı Kampından çıktığı gündür. Aynı zamanda, demokrasimizden artık ne kaldıysa onu da bırakmak anlamına geliyor” diye konuştu!

Baydın’taşbaş; “Demokrasi” sözcüğünü, “ABD/Batı Kampı” ile “eş anlamlı” olarak kullanıyor!

“Demokrasi” ha…

Haydut Devlet ABD’nin, FETÖ’sünün eliyle 15 Temmuz 2016’da darbe teşebbüsüyle ortadan kaldırmaya kalkıştığı Türkiye’deki Demokrasi’den bahsediyoruz!

YENİ ŞAFAK GAZETESİ

Yorumlar2

  • karadeniz 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçeklere ne diyelim kalemine sağlık, Müslüman uyanık olmalı..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • abdulmetin 4 yıl önce Şikayet Et
    yüreğinize sağlık Tamer bey, gerçekleri deşifre etmeye devam..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat