Ana Muhalefet Partisi yahut Amerika’nın Sesi

  • GİRİŞ27.08.2019 10:21
  • GÜNCELLEME27.08.2019 10:21

Voice of America Kemal Bey, yine o bildik plağı döndürüyor: “Ortadoğu bataklığında bizim ne işimiz var? Niye oraya girdik, hangi gerekçeyle girdik?”

CHP Genel Başkanı’nın bu lakırdısı; “Özelde Suriye’de genelde Ortadoğu’da ABD’nin borusu ötsün; Türkiye müdahil olmasın, bölgenin ABD tarafından tasarımına karşı çıkmasın, söylenileni yapsın!” anlamına geliyor.

ABD işbirlikçiliğine dayalı işbu siyaset; Kuzey Suriye’de PKK devletinin kurulmasına “Türkiye’ninitiraz etmemesini” talep ediyor!

Türkiye’nin değil; Amerikan Terör Devleti’nin menfaatlerine koltuk çıkan “gayrı milli” siyasetten söz ediyoruz…

“Haydut Devlet ABD, yaklaşık 12 bin kilometre uzaktan gelip sınırımızda bir PKK devleti kuracak; Türkiye ise güvenliğini dahası bekasını tehdit eden bu aşağılık plana sessiz kalıp kabullenecek: ÖYLE Mİ?”

Kemal’gillerin yahut Ertuğrul’gillerin “açıktan söyleyemeyip” de aslındaarzu ettikleri, tam da budur!

BATAKLIK SÖYLEMİNE DİKKAT

“Ortadoğu veya Suriye bataklığında ne işimiz var?” söylemini kimler ısrarla seslendiriyorsa…

Bunların alayı, Haydut Amerikan Devleti’nin borazanıdır ve bir şekilde “Türkiye’mizin Aleyhine Hususi Görev Yapıyorlar; Vatan’a İhanetin Resmini Çiziyorlar” demektir!

BU LAFLARI UNUTMADIK

21 Ekim 2014’te “Bizim için, YPG terör örgütü değildir. YPG vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur” diyerek PKK’nın Suriye uzantısına koltuk çıkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ta kendisidir.

Terörün Mühendisi ABD’nin muhtelif sözcüleri hemen her defasında “YPG’yi terör örgütü olarak kabul etmediklerini” söylüyorlar…

En güncel açıklama da şu: ABD’nin Suriye’de görev yapan “Özel Kuvvetler Komutanı” Albay Karl “Burada olduğumuz müddetçe, YPG bizim ana ortağımızdır” diye konuştu!

**

ABD’nin Ankara’daki elçiliğinden sufle alarak siyaset yapan “Voice of America” Kılıçdaroğlu’dan devam edelim…

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında, “Afrin’in içine girilmesini asla doğru bulmuyorum”diye feveran eden de Kemal Bey’den başkası değildi!

Kılıçdaroğlu’na kalsa; Afrin’in merkezi PKK’lı teröristlerden temizlenemeyecekti!

CHP’DEKİ “AMERİKAN ELÇİSİ” KİM?

Tam da burada; Kemal Bey’e “kolaylıkla ayar vermek için olsa gerek” CHP’ye ışınlanmış bir eski Monşer’den bahsetmeliyiz:

Yani? CHP Genel Başkan Yardımcısı –pardon, “ABD’nin CHP’deki Büyükelçisi” Ünal Çeviköz!

**

Mister Çeviköz, CHP’nin yönetimine girmeden evvel, Hürriyet’in (Made in U.S.A) yazarıydı…

Eh, Hürriyet’teki Gladyocu 007 Ertuğrul’un replikleriyle siyaset yapıyor: CHP’deki Atlantikçi görevinde, Sam Amca’sının dublajını itina ile icra ediyor…

“S-400’leri almayalım” diye feveran eden de;

“Güvenli bölge için ne yapıp edip mutlaka ABD ile anlaşalım!” diyen de; Doğu Akdeniz için İsrail ile görüşelim” diye konuşan da Monşer Çeviköz’dür!

“ENDİŞE VERİCİ” BULUYORLARMIŞ

Kılıçdaroğlu’nun CHP’si; üç ilimizde HDPKK’lı başkanların “görevden alınıp, yerlerine kayyum atanmasına” yönelik tepkilerin lokomotifliğini de yaptı…

ABD’nin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus’un söz konusu görevden almaları “endişeverici” bulduklarına dair açıklamasını de buraya not edelim!

**

Kahpe Washington, bazı HDP’li belediyelerin “PKK’nın cephaneliği haline dönüşmesini” şimdiye kadar asla “endişe verici” bulmadı!

Dahası…

Komuta ettikleri PKK’nın her bir terör saldırısı onları pek mutlu ediyor!

**

Şehitler vermeye devam ettiğimiz Kahpe Terör Saldırılarında, PKK’lı hainlere kullandıkları silahları yollayan AZILI DÜŞMANIMIZ Haydut ABD’dir…

İktidarıyla, muhalefetiyle siyasilerimiz; işte bu Terör Devleti ABD’den “dostumuz, müttefikimiz, stratejik ortağımız” diye bahsetmeyi sürdürecekler midir?!

Yenişafak

Yorumlar2

  • Vurucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu halka anlatmanın yolunu bulmalı Reis, işleri güçleri algı ve manipülasyon...
    Cevapla
  • 8006060909 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalemine sağlık kardeşim.Ama bu kemala anlatamazsın.Anlamaz da.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat