Kesin tıraşı!

  • GİRİŞ08.10.2019 10:34
  • GÜNCELLEME08.10.2019 10:47

ABD Büyükelçiliği, twitter hesabından; FETÖ firarisi Ergun Babahan’ın “Türkiye halkları, Bahçeli’siz bir siyaset dönemine hazır olmalı” şeklindeki twitter mesajını beğendi! 

 

 

Haydut devlete tepki yağdı: Baktılar ki, pabuç pahalı; iki kez özür dilediler…

“Her haltı yeriz, icabında özür de dileriz” hesabı!

 

 

*

Bunların “Büyükelçilik twitter hesabımız, ilgisiz bir yazıyı bir hata sonucu beğendi. Karışıklıktan dolayı özür dileriz” şeklindeki açıklamaları inandırıcı yahut ikna edici değildir.

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nin “Elimiz kaydı, böyle oldu” manasına gelen bu beyanı için “Kesin tıraşı” diyoruz!

“Hatayla” veya “yanlışlıkla” değil; “taammüden” yapıldığı bellidir: Tepkilerin büyümesi, yoğunlaşması üzerine “beğenilerini” silip özür dilediler; aksi halde silmeyeceklerdi!

*

Haydut Devlet’in Ankara’daki “Çiçeği Burnunda Büyükelçisi Satterfield’ın ilk icraatı “LIKE” skandalı olarak kayda geçti…

Kahpe Satterfield, Ankara’daki elçilik görevinin henüz onaylanmadığı günlerde; Türkiye’mizin S-400 füzesi almasına “laf vuran” isimlerden biriydi.

Ankara’daki ilk icraatında ise baltayı taşa vurdu!

*

Ergun Babahan’ın o cümlesindeki Bahçeli ile alakalı temennisinin bilumum FETÖ’cü hainlerin ve dahası ABD Büyükelçiliğinin/Amerikan Devletinin de temennisi olduğunu görebilmek işten bile değildir.

*

Mayıs 2016’daki, MHP yönetimini hedef alan “Tarlada Kurultay” günlerinde; FETÖ de onun derin patronu Washington da “Bahçeli’nin devrilmesini” istiyordu. Dahası, arka planda pusuya yatmışlardı; işin içindeydiler!

Son günlerde Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile alakalı olarak FETÖ’cü hainlerin paylaşımları; bu temennilerin hangi aşağılık beklentiye ulaştığını açık etti!

O yüzden, ABD Ankara Büyükelçiliği’nin şu LIKE SKANDALI, öyle yasak savma kabilinden iki özür ile falan geçiştirilebilecek bir hadise değildir.

Amerika, FETÖ’nün derin patronudur: Fetullah’ı pamuklara sarmış vaziyette himayeye devam ediyor. Türkiye’ye iade etmeye yanaşmıyor; her defasında ipe un seriyorlar.

*

ABD Ankara Büyükelçiliğinin “Ergun Babahan’la bir ilişiğimiz yoktur” şeklindeki açıklamasının da bir kıymeti yoktur:

Böyle bir “ilişki” olmasa bile…

Mister Babahan’ın FETÖ bağlantısı malumdur; FETÖ de Amerika’nın piyonu olduğuna göre, derin işlem zaten tamamdır!

BUNLARI DA UNUTMUYORUZ

Haydut Amerikan Devleti’nin de; keza ABD’nin Ankara Elçiliğinin ve İstanbul Başkonsolosluğunun da sicili bozuktur.

Bunların, “İyi Hal Kâğıdı” yoktur.

19 Ocak 2014 tarihinde TIR’ların Durdurulması operasyonunu yönlendiren iki FETÖ imamının ABD Ankara Büyükelçiliği ile İstanbul Başkonsolosluğunu telefonla aradığı belgelenmiştir.

Dahası var…

15 Temmuz (2016) gecesi Ankara’daki Akıncı Hava Üssü’ne giderek “darbe kalkışmasının fitilini ateşleyen” Pensilvanya’dan talimatlı Paralel İmam Adil Öksüz’ün, 21 Temmuz sabahı ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğunca telefonla arandığı da biliniyor!

*

Francis Riccardone’den John Bass’e; Bass’den Satterfield’a “Amerika Birleşik Haydutlar Devleti”nin Ankara’daki büyükelçileri değişiyor ama bu elçilerin Türkiye’mize yönelik kahpelikleri hiç değişmiyor.

Bir başka söyleyişle, bu kahpe elçilerin FETÖ ile tam teşekküllü işbirliği aynen devam ediyor.

YİRMİ SEKİZ ŞUBATÇI MİSTER BABAHAN

FETÖ firarisi Ergun Babahan, 28 Şubat Darbesi döneminde “İrtica!” manşetleri atan Sabah’ta (Zafer Mutlu’dan sonra) İkinci Adam’dı.

Şu Sincan’da tankların yürütülmesinden hemen sonraki günlerde, “Apoletli” Zafer Mutlu Ankara’daki derin ziyaretinden İstanbul’a dönüşünde Sabah’taki toplantıda ekibine “Komutanlar, bana ‘Kısa süre sonra darbe olacak’ dediler. Hükümeti devirmek lazım! Hemen saldırıya geçelim!” diye seslenmişti!

Ergun Babahan, işte o manşetleri atan “Apoletli Medya” gazetecisidir!

*

28 Şubat Darbesi’nin sahne arkasında ABD vardır.

O süreçte, Fetullah Refahyol’a “Beceremediniz, gidin!” diyordu: 28 Şubat Faşist Cuntasının “gözde ismi” Çevik Bir’e övgü dolu bir mektup da yazmıştı!

*

Ergun Babahan’ın kankası olan Zafer Mutlu’nun üvey kızı Zeyno Baran’dır.

1 Aralık 2006 tarihli Newsweek’teki yazısında Türkiye için “Darbe Toto” oynayan Etki Ajanı Zeyno, Hudson Enstitüsü’nde çalıştığı dönemde Fetullah’a “fahri danışmanlık” yapmıştır!

Zeyno Baran, Polonya asıllı Amerikalı diplomat Matt Bryza ile evlidir: Mister Bryza, CIA ile bağlantılı Jamestown Vakfı’nın yöneticileri arasındadır!

CIA Elemanı & FETÖ’cü Kaçak Emre Yaramaz ise 2008-2009 döneminde Jamestown Vakfı’nda “araştırmacı” maskesiyle görev yaptı! 

Yeni Şafak

Yorumlar2

  • Selman 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzınıza sağlık Tamer Bey. Herkesin kimle ne bağlantısı var, nasıl buluyorsunuz? Hem hafızanıza şaşıyorum hem de tebrik ediyorum.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Dalgakıran. 4 yıl önce Şikayet Et
    Aktif işçi ve emekli işçi maaşları niçin işçinin tahsiline göre ,kıdemine göre,unvanına göre ve medeni durumuna göre ödenmiyor.Bu durum işçiyi köleleştirmek demektir ki suçtur.Bu konularda yazı yazabilecek medeni cesareti olan Gazeteci arıyorum.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat