Azdan az, çoktan çok gider!

....

  • GİRİŞ18.10.2019 11:01
  • GÜNCELLEME18.10.2019 11:01

Sarı Kovboy Trump’ın Başkan Erdoğan’a yazdığı 9 Ekim 2019 tarihini taşıyan bir mektup ortaya çıktı. Mektubu, Trump’a en yakın medya kuruluşu olan FOX’un sunucusu Trish Regan paylaştı. Beyaz Saray da mektubu teyit etti.

 

En baştan şunu bir söyleyelim…

Bu mektup, çöpe gitmiş bir mektuptur:

Çünkü: Türkiye, ABD’ye rağmen (ABD’nin bütün tehditlerine rağmen) Fırat’ın doğusuna askeri harekâtı gerçekleştirmiştir.

Yani, nedir? Bağımsız Türkiye, Haydut Devlet ABD’yi iplememiştir.

İşbu gerçek, içerideki ve dışarıdaki düşmanlarımızın alayına kapak olsun!

Ankara, Fırat’ın doğusuna yönelik Barış Pınarı askeri harekâtını mektubun gönderildiği gün başlattı: Mektuba aldırış etmemiş; bir bakıma “Vız gelir, tırıs gider” demiştir!

*

Harekât için “ABD Onaylı Operasyon” diye manşet atan Bir-Gün adlı gazetenin pardon paçavranın düzenbaz kulaklarını çınlattığımıza göre; artık şu Aşağılık Mektubun “Tehdit” kısmına geçebiliriz…

BU TEHDİT, ASLINDA NEYİN BELGESİDİR?

Washington’daki Haydutların Başı Trump, Erdoğan’ı “Türkiye ekonomisini yok etmekle” tehdit ediyor: “Yaptım, yine yaparım” diyor!

Bu aşağılık tehdit, Amerikan faşizminin belgesidir.

ABD için demokrasinin & diplomasinin, sadece bir göz boyamadan, illüzyondan, sihirbazlık gösterisinden ibaret olduğunu -bir kere daha göstermiş oldu!

ABD, esasen “Orman Kanunlarını” temel almış olan faşist bir devlettir ve bu hep böyledir.

«

Erdoğan, Bağımsız Müslüman Türkiye’yi mektupla veya açıktan “ekonomik yaptırımlarla” tehdit eden “Büyük Şeytan” ABD’ye hak ettiği karşılığı…

Unutulmaz “Kurtlar Vadisi” dizisinden hatırladığımız şu harika “aforizma”ile verdi:

--Azdan az, çoktan çok gider!

*

Erdoğan’ın şu ibretlik sözleri; Türkiye’nin tehditlere asla pabuç bırakmayacağını ve yapılacakların muhakkak karşılığını bulacağını işaretlemesi açısından “çok önemli” bir uyarıdır:

“Bizler, Çanakkale’de bir tas çorbayı paylaşan milletin çocuklarıyız. Onunla, Çanakkale Destanını yazanların çocuklarıyız…

Bizde açtığınız her yaranın daha büyüğü, sizin ekonominizde açılır. Bizim kesilen sakalımız daha gür çıkar. Sizin kayıplarınızın telafisi o kadar kolay olmaz!”

SARI KOVBOY’UN BAŞTACI YAPTIĞI TERÖRİST

Trump’ın, malum mektupta Erdoğan’a; PKK’nın Suriye uzantısı YPG’yi yöneten (“General Mazlum” diye bahsettiği) Terörist Ferhat Abdi Şahin ile “müzakereyi” önermesi ise bir başka skandaldır!

“Şahin Cilo” kod adlı bu Terörist Elebaşının kendisine yazdığı mektubu Erdoğan’a gönderdiği mektuba ekleyen Küstah Sarı Kovboy…

“Şimdi, taviz vermeye razı; eğer iyi şeyler olmazsa sizi sonsuza kadar şeytan olarak görecektir. Katı bir adam olmayın. Budala olmayın” diyerek zıvanadan çıkmıştır!

Sarı Şeytan Trump, YPG-PKK’nın başındaki Şeytanı işte böyle görüyor! PKK terörünü, işte böyle kucaklıyor!

Önceki gün, “PKK, muhtemelen pek çok bakımdan IŞİD’den daha kötü bir terörist tehdit” diye konuşan şu Fırıldak Trump mı; PKK terör örgütünü yöneten Haydut Devlet’in Başkanı olduğunu “unutmuş” gözüküyor!

IŞİD de, PKK da “ABD Yapımı” terör örgütleridir…

Her ikisiyle alakalı itirafları yapmış olan da Trump’ın ta kendisidir!

YAPTIRIMINIZ BATSIN

ABD Hazine Bakanlığı, üç gün önce; Türkiye’nin Barış Pınarı operasyonuna yönelik olarak Yaptırım Listesini ilan etti ve “Üç Bakanımız ile iki Bakanlığımızı” bu listeye aldı…

Sarı Kovboy’un imzaladığı Başkanlık Kararnamesinde “ABD Hazine Bakanlığının, Dışişleri Bakanlığı ile birlikte belirleyeceği -Suriye’de barış, güvenlik, istikrar veya toprak bütünlüğünü tehdit eden- mevcut yahut daha evvel görev yapmış Türk hükümet yetkililerinin ABD’deki mal varlıklarına el konulabileceği” hususu dile getirildi.

*

Suriye’de barışı da, güvenliği de, istikrarı da, toprak bütünlüğünü de tehdit eden -yaklaşık 12 bin kilometre uzaktan gelip bölgeye çöken- Haydut Devlet ABD’nin ta kendisidir!

Kahpe ABD, “güçten” anlar…

Yani, nedir?

Kim ne derse desin, hangi aşağılık tehditleri sıralarsa sıralasın; operasyon hedeflerine ulaşıncaya kadar durmak yok…

Barış Pınarı harekâtıyla; Terör Devleti ABD’nin, Kuzey Suriye’de bir PKK devleti (İkinci İsrail) kurma planını parça parça etmeye devam!

YENİ ŞAFAK AGZETESİ

Yorumlar1

  • Diyarbakırlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Az kelimelerle çok şey anlattınız Allah razı olsun.Islam ülkelerinde Tayyip Erdoğan gibi cesur ve dik duran iki tane lider daha olsaydı, müslüman ve mazlum ülkelerde zerre sorun kalmazdı. İyiki varsın BAŞKAN.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat