Oda TV, Başkan'ın sözlerini fena çarpıttı!

Oda TV, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun sözlerinden bir bölümü cımbızlayarak çarpıtma bir habere imza attı.

Oda TV, Başkan'ın sözlerini fena çarpıttı!
Oda TV, Başkan'ın sözlerini fena çarpıttı!
GİRİŞ 24.05.2013 10:10 GÜNCELLEME 24.05.2013 10:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başkan Toçoğlu'nun AK Partililere, siyasette vefanın ve bir olmanın önemini anlattığı konuşmasından bir bölüm alarak, dile getirilen hikâyeyi çarpıtan Oda TV, Toçoğlu'nu partililerine hakaret etmiş gibi göstererek kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye çalıştı.

Oda TV, Başkan Toçoğlu'nun konuşmasından bir bölüm alarak, Toçoğlu'nun AK Parti siyasetinde vefanın ve parti içi disiplinin tartışılmaz olduğunun altını çizdiği ifadelerinden hareket ederek Başkan Toçoğlu'nun AK Partililere hakaret ettiğini iddia etti.

İşte Toçoğlu'nun çarpıtılan konuşması:

"Amaçları AK Parti'ye zarar vermek"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 17 Mayıs Cuma günü AK Parti Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti Eski İl Başkanı Şenol Morgül başta olmak üzere, arkadaşlarına yönelik iftira haberlerinin AK Parti'yi yıpratmak hedefiyle yapıldığını belirterek şu cümleleri kullanmıştı:

"Birkaç gündür bir bardak suda fırtınalar kopartılıyor. AK Parti'de eskiden yöneticilik yapmış arkadaşlar, herkesin müracaat edebildiği bir mesele partimiz ile ilişkilendirilerek yansıtılmaya çalışılıyor. Biz, o arkadaşlarımızı tanıyoruz. Bilerek yanlış bir işin içine girmeyeceklerini zaten biliyoruz. Bu arkadaşlarımızın üzerinden AK Parti'ye zarar vermeye çalışılıyor. Yetmedi, bir de şehit aileleri ile ilişkilendirilerek; partimize zarar vermeye çalışılıyor. Bu haberleri çıkartanların dertleri AK Parti ve temsil ettiği siyasi misyondur."

"Terk edecek ağırlığımız yok"

"Birbirimize sahip çıkmamız lazım. Bir zamanlar köpekleri kızağa koşarlarmış. Kurtlar peşlerine düşmüş bu kızağın. Kızağın üstündekiler kurtlar yaklaştıkça düşünmeye başlamışlar: "Acaba, kızağı çeken köpeklerden birini serbest bıraksak; kurtlar onu yerken biz uzaklaşabilir miyiz?" Fakat biraz sonra görmüşler ki, kurtlar o köpeği yiyerek daha da güçlenmişler. Kendileri de bir köpek eksildiği için hızları yavaşlamış ve kurtlar daha fazla yaklaşmışlar. Bizim terk edecek ağırlığımız yok. Bizim arkamızdan gelen çakallara verecek arkadaşımız yok. Birbirimize sahip çıkacağız. AK Parti adına siyaset yapan her kime bir haksızlık yapılıyorsa, nasıl olsa bana bir şey söylemiyorlar, beni gazetelerinde baş tacı ediyorlar gibi bir mantıkla hareket edemeyiz. Bir bütün olarak meşru işlerde birbirimize sahip çıkacağız, birbirimizin arkasında duracağız."

YORUMLAR 2
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP= oda tv, yalan ve iftiralarla dolu bir düzmece.!. Boşuna değil CHP oda tv davasında kendini yırtmıştı !
    Cevapla
  • Nail Sivri 10 yıl önce Şikayet Et
    MALUM "ODA"K LAR.. Kimin değirmenine su taşıdıklarını cümle alem biliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı