Diyarbakır belediyesinden iftara engel

Diyarbakır'ın BDP'li Belediyesinin Özgür-Der'in Suriye için düzenleyeceği iftar programının afişlerini engellediği iddia edildi.

Diyarbakır belediyesinden iftara engel
Diyarbakır belediyesinden iftara engel
GİRİŞ 31.07.2013 17:17 GÜNCELLEME 31.07.2013 17:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Gazeteci-yazar Adem Özköse, twitter hesabından Diyarbakır'ın BDP'li Belediyesinin Özgür-Der Diyarbakır şubesinin Suriye için düzenleyeceği iftar programının afişlerini engellediğini iddia ederek "Herkesi tepkiye çağırıyoruz" diye yazdı.

Bilindiği üzere Özgür-Der Diyarbakır şubesi dün Mısır'daki darbeye karşı ve Mursi'nin serbest bırakılması için ses getiren bir eylem gerçekleştirmişti.

YORUMLAR 11
  • VELİ ABİ 10 yıl önce Şikayet Et
    İNANIN BU GÜZEL İNSANLAR . Kaç kez bana '' DEVLET BU TERÖRİSTLERE MUSAMAHA GÖSTERDİKÇE BUNLAR ŞIMARIP AZIYORLAR, devlet bu konuda yanlış yapmakta'' diye kaç kez uyarıldım. Devlet doğu ve güneydoğunun yönetiminde BU İNSANLARA CİDDİ MANADA GÜVENMELİDİR.Ve onların da DEVLETE GÜVEN DUYMALARI SAĞLANMALIDIR. O insanlar kendi memeleketlerinde öyle SUS-PUS OLMUŞLAR Kİ, içlerine kapanmış, şer'i şerifi bihakkın yaşamaya çalışıyorlar. Ne meydanlara çıkıp ortalığı karıştırır ne de KUL HAKKINA TECAVÜZ ETMEZLER. Hatta kendi HAKLARINDAN, HUZUR VE SELAMET ADINA FERAGAT DAHİ EDERLER. Devlet artık bu KESİMİ FARKETMELİ ve onlara bu ülkenin ŞEREFLİ İNSANLARI OLDUKLARI GERÇEĞİNİ FISILDAMALIDIR. Tekrar ediyorum doğu ve güneydoğunun sigortası BU İMANLI VE İHLASLI KARDEŞLERİMİZDİR..
    Cevapla
  • VELİ ABİ 10 yıl önce Şikayet Et
    BAKINIZ BU SEMPATİZANLAR HER ŞEYİ DER AMA. Biz müslümanız diyemezler. Zira müslümanım dese YAPTIĞI İŞLER asla ama asla bir mümine yakışmayan VURUP-KIRMA, YAKIP-YIKMA ve BÖLÜCÜLÜK gibi mümine yakışmayan tavırlarını NASIL AÇIKLAYACAK? Neymiş devlete kızmışmış da dili devlet dili olsunmuş da BUNLAR HEPSİ DE bahane MAKSAD GEÇİMSİZLİK. İşte bu huylarından ötürü bunlar birbirlerini de yerler. Samimi söylüyorum bir süreliğine DEVLET BURALARDA KONTAK KAPATSA menfaat ve çıkar paylaşamamaktan BİRBİRLERİNİN SÜLALESİNİ BİTİRİRLER. Fıtratları ŞİDDETE TAM BİR MEYİL İÇİNDE OLDUĞUNDAN BU BOZGUNCU KESİM kendi evlerinde ve aile içinde dahi huzurları YOK! Baba kahveden gelmez, oğlan cafeden çıkmaz, kız nerde kimse bilmez YAHU BENİ KONUŞTURMAYIN işte Allah ve Rasulünün EMİRLERİNE İTAAT ETMEYENLER devletten de DÜNYA CENNETİ TALEP ETEKTEDİRLER. Hep şu yok bu yok diye şikayet edip dururlar. Ne şükür var ne hamd.
    Cevapla
  • VELİ ABİ 10 yıl önce Şikayet Et
    ANADİLDE EĞİTİM HAKKI . Asla masum bir istek değildir. Öyle herkes istediği dilin eğitimini talep etse bu seferde EN KALABALIK OLANLAR KENDİ DİLLERİNİ DAYATMAYA KALKAR. Şimdi dil unsurunun Müslümanlıkla ne alakası var. İlle müslümanlıkla dil konusunu bağdaştıracaksan DİREKT OLARAK BEN KUR'AN DİLİ İSTİYORUM de ki anlayabilelim. Dİl'in din birlikteliği ile hiçbir ilgisi yoktur. Müslüman hangi ırktan olsursa olsun, hangi dili konuşursa konuşsun KARDEŞİMİZDİR. İlle devlet beim dilimle konuşsun dayatması MAALESEF ama Bozguncuların AĞZIDIR. Mümin bu tuzağa düşmemeli. Yeri gelir ben de merak eder senin dilini öğrenirim reddetmiyorum ki ama BUNU AYRICALIK HALİNE GETİRİP memlekette DOMİNANAT IRK HAVASI ESTİRİLMESİNE DE ne devlet ne de millet müsaade etmez. İstediğin şeyin ARKASINA ÖNÜNE BİR BAK ONDAN SONRA İSTE. Yoksa ben isterim vermeyenin YÜZÜ KARA olmaz öyle...
    Cevapla
  • VELİ ABİ 10 yıl önce Şikayet Et
    ASLINDA DEVLET BU İMANLI GRUBA. Pozitif ayrımcılık uygulamalı. Bu grup maalesef henüz devlet ile ÜNSİYET KURAMAMIŞTIR. Nedeni bir dönem oradaki YANLIŞ UYGULAMALAR bu nezih insanları DEVLETE KÜSTÜRMÜŞTÜR. Birileri Sn.Başbakanımıza Diyabakır da bu nezih insanların VARLIĞINI HATIRLATMALIDIR. Bu insanlar Diyarbakır'ın adeta sigortasıdırlar. Onlar ayaklarını yere SIKI BASMAMIŞ olsa BDP Diyarbakır'ı siler süpürürdü. BDP nin Diyarbakır'da aldığı oylarda BU İNSANLARIN ZERRE KATKISI YOKTUR. KÜSKÜNLÜKLERİNDEN dolayı sandığa dahi gitmemektedirler. Devlet bu İNSANLARIMIZI KAZANMANIN daha doğrusu onlara yapılmış YANLIŞLARIN DERHAL TELAFİSİNE YÖNELMELİDİR. Bu insanlar VEFA EHLİ İMANLI ve gayretli insanlar KİMSENİN HAKKINA TECAVÜZ ETMEZLER ve kendilerine yapılan İYİLİĞİ DE ASLA UNUTACAK TÜRDEN DEĞİLLERDİR. ZATEN buna İNANÇLARI MÜSAADE ETMEZ...
    Cevapla
  • Mustafa Ali Erdel 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar teröristlere değil iftar verenlere engel olurlar zaten.. Gerçek yüzlerini böyle ayrıntılarda fark edebiliyorsunuz bunların.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun