Vali'ye şehrin altın anahtarını verdiler

Zonguldak'ta sivil toplum kuruluşları, Aydın'a tayin olan Vali Erol Ayyıldız'a üzerinde Zonguldak yazılı 'altın anahtar' takdim etti.

Vali'ye şehrin altın anahtarını verdiler
Vali'ye şehrin altın anahtarını verdiler
GİRİŞ 16.08.2013 16:16 GÜNCELLEME 19.08.2013 10:04

Sivil toplum kuruluşları adına MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye TEKDER Genel Başkan Yardımcısı Murat Çatalçam ve beraberindeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan bir heyet, Aydın'a tayini çıkan Vali Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. Heyet, Vali Ayyıldız'a Zonguldak'ın sembolik altın anahtarını teslim etti.

Ziyarette, Zonguldak merkez, ilçe ve beldelerindeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden Abdullah Sapmaz, Cevdet Met, Arif Yıldız, Tuncay Aydın, Abdullah Akbaş, Ahmet Kayıkçı, Onur Günaydın, Satılmış Karadayı, Ömer Tütün ve Cavit Karali de hazır bulundu.

Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) Başkan Yardımcısı Murat Çatalçam, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bizler gönüllü sivil toplum yöneticileri ve Zonguldak halkı olarak, size hizmetlerinizden ötürü şükranlarımızı arz ederiz. İki yıl gibi kısa döneme 10-15 yıllık büyük proje ve hizmetleri arkanızda, sizi hatırlatan eser ve izler olarak bırakıp gidiyorsunuz. Makamda her zaman açık kapı politikanızla dünyada ve Türkiye'de örnek uygulama, şeffaflık ile en özel ve hususi görüşmelerde bile kapınızın açıklığı ile nefse ve şeytana bile vesvese vermediniz. Valilik makamını bürokrasi engelleri ve proje yığınları ile değil müşteri ve sonuç odaklı kurum haline getirdiniz. Zonguldak ve çevresi sivil toplum kuruluşları olarak gönlümüze kurduğunuz tahtın anısı olarak Zonguldak şehrinin sembolik altın anahtarını size takdim etmekten onur duyarız." dedi.

Vali Erol Ayyıldız da altın anahtar sürprizinden dolayı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür etti. Vali Ayyıldız, "Zonguldak insanının gönlü açık. Ben burada gönül buluşmasını sağladım. Zonguldak bizim başımızın tacı. Bize düşen ne varsa her zaman ilin yanındayız. Aydın'da da bir kardeşlerinin olduğunu unutmasınlar." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!