İlk başörtülü başkan adayı MHP'den

Bahçeli belediye başkan adaylarının 252'sini açıkladı. Kilimli'den yarışa başörtülü aday girerken, eski futbolcu Sancaklı, Kocaeli için ‘sahada'.

İlk başörtülü başkan adayı MHP'den
İlk başörtülü başkan adayı MHP'den
GİRİŞ 30.09.2013 09:37 GÜNCELLEME 30.09.2013 09:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2014 yerel seçimleri öncesi belediye başkan adaylarının 252'sini Ankara Arena Spor Salonu'nda tanıttı.

MHP'nin açıklanan adayları arasında üç kadın da yer aldı. En çok ilgiyi ise, Zonguldak Kilimli İlçesi'nden aday gösterilen başörtülü kadın aday Hülya Akdeniz çekti. MHP'nin engelli adayı Arif Yener, Burdur Çeltikçi'den aday gösterildi.

 

YORUMLAR 8
  • Octopus Vulgaris 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu da. Belediyenin kapısında çözmesin?
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    'Ürkek Değil Erkek' Dediler Oy Aldılar. Merve Kavakçı Açmadı ama onların Antalya m.v. açtı. O gün Ürkeklik Yapmayıp Erkeklik Yapsaydılar Herşey çok farklı olurdu.
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    yorumlarınıza bakan iyi niyetinizi ölçer ?. yorum yapacaksınız diye gıybet ettiğinizin & iftira attığınızın farkındamısınız acaba ? iki farklı bayan var ve biri geçmişte biri günümüzde dolayısyla böylesine ince konularda hiç tanımadığınız bi bayanla ilgili saçma sapan yorumlar yapacağınıza inşaALLAH hayırlı olur deyin de kalbinizdeki karartılar def olsun ...
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    DİK DURMAK HERKESE YAKIŞMAZ? BAHÇELİYE HİÇ UYMAZ.. daha önce bir koltuk karım olsun diye bayan milletvekilinin başını baskı ile açtırmadımı. ( hz mevlana'nın dediği gibi ya olduğun gibi görüneceksin yada göründüğün gibi olacaksın )) bahçeliye uyan bir kısım varmı ????? dürüst olacaksın tıpkı rahmetli türkeş gibi.benim gibiler bu yüzden terk etti mhp denen hastalığı.yenide allah razı olsun bahçeliden beni bu mhp hastalığından kurtardı.
    Cevapla
  • HAKAN İNCEOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    yemezler. 28 şubat sürecinde nesrin ünsalı bu millet daha unutmadı. oy avcılığı peşinde koşmasın gezici mhp. ayrıca kocaeli için saffetin şansı yok. kocaeli el değiştirmez kolay kolay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!