CHP ağaç kesiyor Gezicilerden ses yok!

Gezi Parkı eylemlerine destek açıklaması yapan, Ergenekon sanıklarının yargılandığı Silivri Cezaevine defalarca otobüs kaldıran CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in kendi ilçesi sınırlarında bulunan ağaçları kestirdiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 24.10.2013 09:25 GÜNCELLEME 24.10.2013 14:44
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Kültür merkezine otopark yapılacağı gerekçesiyle 40 yaşın üstünde 30'dan fazla ağacın katledildiği bildirildi.

CHP'LİLER AĞAÇ KESTİ KİMSENİN GIKI ÇIKMADI

Şehirdeki trafik problemini sebep gösteren CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, 40 yaşın üzerinde olan 30'dan fazla çam ağacını kestirdi. Yaptırdığı kültür merkezinin bile otoparkı bulunmayan Bergama Belediyesi, 700 metre uzakta bulunan yeşil alandaki ağaçları keserek trafiğin yanı sıra kültür merkezinin otoparkı olmamasını sebep gösterdi.

CHP'li Bergama Belediyesi'nin bu iki yüzlülüğüne karşı çıkan yüzlerce vatandaş ağaçların kesilmesi ve sökülmesi esnasında katliama tepki gösterdi. Bergama Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ağaç katliamının ardından oluşan alana kurulacak otopark, 4 katlı olarak inşa edilecek. 13 bin metrekare alanı kapsayacağı belirtilen alanın yapımında daha pek çok ağacın kesileceği öğrenildi.

ÜRPER: GEZİ PARKI VE ODTÜ'YE SAHİP ÇIKAN CHP BU KATLİAMA DA SAHİP ÇIKSIN

CHP'lilerin ikiyüzlü tavırlarına birçok kez şahit olduklarını söyleyen AK Parti Bergama İlçe Başkanı Raşit Ürper ağaç katliamına tepki gösterdi. Ürper, "Bergama'da CHP'li belediye başkanı otopark yapımı için 30'a yakın çam ağacını katletti. Halkı da kandırmak için ‘ Buradan kökleyip başka naklediyoruz' diyor. Çam ağacı 2 yaşından sonra köklenip bir yerden bir yere nakledilemez, ölür. Biz şuna karşıyız. CHP İstanbul'da 2-3 ağaç kesildi diye bütün Türkiye'yi ayağa kaldırdı. ODTÜ'de yol yapımı için kesilen ağaçlardan dolayı ortalığı ayağa kaldırıyor. Aynı CHP Bergama'da otopark yapımı için ağaçları katlediyor. Biz böyle bir mantığa şaşırıyoruz. Normalde bu otopark Bergama Belediyesi'nin yeni yaptırılan kültür merkezinin içerisinde olmalıydı. Başkanın daha önceden de ağaç kesmeye yönelik eylemleri oldu. Ama ilk defa gözle görünen ve şehir merkezinde olan bir yerde ağaç katletti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ODTÜ'de kesilen ağaçları protesto edenlere sahip çıkıyor. Ben de buradan diyorum ki; Aynı CHP'li Kılıçdaroğlu gelsin buradaki katliam yapan belediyeye sahip çıksın da görelim" ifadelerini kullandı.

Yeni Akit

YORUMLAR 42
  • milletin ferdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Hazerfen yani sana göre herkes kötü, herkes düşman ve sistem değişmedikçe bu sistemde yapılabilecek hiçbir şey yok, dolayısıyla da herkesle savaşmak lazım. Yani ya hiçbir şey, ya silah. Ameller niyetlere göredir. Biz zahire göre hüküm verebiliriz, batını ancak Allah (C.C.) bilir. Görüşlerinle zımmen herkesin niyetinin kötü olduğunu ve batını bildiğini iddia edersin. Bir masumu öldürmek tüm insanları öldürmek gibidir. Bir gemide 99 kişi suçlu bir kişi masum olsa o geminin batırılması İslamiyete uygun değildir. Tanımadığın birçok kişiye bile iftira atmakta olduğunun farkına var, iftira büyük günahtır. Peygamberler İslamın dört dörtlük yaşandığı yerlerde ve zamanlarda değil bilakis onlara ihtiyaç olan yer ve zamanlarda gelmiştir. Onların bile görevleri tebliğden ibarettir. Her şart altında İslam yaşanabilir. Ben senin niyetinin kötü olduğunu sanmıyorum, sen gel bir daha düşün. Bu arada da en azından mesela Ak Partinin Müslümanlara yapılan zulmü gidermeye çalışırken, bu zulmün baş aktörü CHPnin atılan her olumlu adıma her türlü engel çıkarmasını da görmeye çalış.
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    hazerfan çelebi. sen yorumlardan bir şey anlasan bu yorumları yapmazdın. Bence biraz daha oku...
    Cevapla
  • hazerfan 10 yıl önce Şikayet Et
    milletin ferdi. yorumundan anladıgım kadarı ile sıkı bir akp lisin vede savunuyorsun kendince akp nin chp den ve diğer partilerden farklı oldugunu belirtiyorsun sana göre farkı nerden kaynaklanıyor bir zahmet onuda açıkça belirt.CHP kemalist laik sisteme göre kurulmuş bir partide AKP islam şeriatına göre kurulmuş bir partimidir?sana göre AKP yi diğer partilerden farklı kılan nedir bir zahmet yazda bizde ögrenelim cahil kalmayalım.
    Cevapla
  • hazerfan 10 yıl önce Şikayet Et
    milletin ferdi. evet bana göre kemalist laik sistemin tüm partileri aynıdır aslında birbirlerinden farkları yoktur evet çözümüm var türkiyenin köhnemiş sistemi olan laik kemalist sistemi degiştirip ALLAH c.c nizamının hayata geçirilmesi o zaman bu ülke gerçek anlamda kalkınır özgür olur insanlar mutlu olur Rabbimizde razı olur.Fakat akp veya başka bir sistem partisinin uygulaması olan bir ilahi nizamdan bahsetmiyorum halkın islamı yaşayıp anlayıp benimsediği ve Rabbimizin lütfettiği bir nizamdan bahsediyorum.
    Cevapla
  • milletin ferdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Lale lale güya bir analiz yapmışsın ama analizin gezi olaylarıyla bu olay arasındaki farkı açıklamıyor. Ayrıca açık açık çifte standart varken tüm suçu Başbakanımıza yüklemeye çalışman da oldukça komik kaçmış.. Yorumlarda da görüldüğü gibi birçok ilde CHP’li belediyeler ağaç katliamı yapmasına rağmen bir Gezicinin eylem yaptığını onu bırak bir eleştiri yaptığını gördün mü? Gezicilerde dürüst olsa ilkeli davranmaları lazım. Geziciler dürüst olsa ağaçlandırmada bizi Çin ve Hindistan gibi nüfus ve alan olarak devasa iki ülkeden sonra 3. yapan ekibe şapka çıkarması lazım. Başbakan çapulcu söylemini ağaç için eylem yapanlar için değil yaptığı eylemlerde başkasına zarar veren haksızlık edenlere söyledi. Bir kısım kişiler o söze atladıysa bu onların sorunu. Belki o sözde gerçekten kendilerini bulmuşlardır, kendilerini iyi tanımladığını düşünüyorlardır. Defalarca açıklandığı gibi, gerçek niyeti ağaçları korumak olanla kimin sorunu olabilir ki? Ağacın faydasını bilmeyen mi var? Allah’ın (C.C) yarattığını Müslümandan fazla seven yoktur. Müslüman yaratılanı Yaradan’dan ötürü sever.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti