İstanbul'a 9 yeni itfaiye istasyonu

İstanbul'a 9 yeni itfaiye istasyonu kazandıran Başkan Kadir Topbaş, 38 olan istasyon sayısını 10 yılda 108'e çıkardıklarını ve teşkilatı modern araç gereçlere kavuşturduklarını söyledi.

İstanbul'a 9 yeni itfaiye istasyonu
İstanbul'a 9 yeni itfaiye istasyonu
GİRİŞ 24.12.2013 18:46 GÜNCELLEME 24.12.2013 19:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece Mimarsinan'da düzenlenen törenle çeşitli ilçelerde inşa edilen 9 modern itfaiye istasyonunu hizmete aldı. Tören'e Başkan Topbaş'ın yanı sıra İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Feyzullah Kıyıklık, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Genel Sekreter Yardımcıları Abdurrahman Uçak, Köksal Tandıroğlu, İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, modern araç gereçlerle donattıkları İstanbul İtfaiyesi'ni dünyanın en iyi teşkilatından biri haline getirdiklerini belirterek, "2004 yılında 38 olan itfaiye istasyon sayısı 108'e, personel sayısı 1.852'den 4 bin 254'e, araç sayısı 292'den 635'e ulaştı. İstanbul İtfaiyesi; modern istasyon, araç ve ekipmanlarla dünyanın önde gelen itfaiyelerinden biri haline geldi" dedi.

Günde ortalama 150 itfai olay, 150 ambulans vakası olmak üzere toplam 300 olaya müdahale eden itfaiyenin, canını ortaya koyarak 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verdiğine dikkat çekti.

Hizmete alınan istasyonlar

Ataşehir Kayışdağı İtfaiye İstasyonu,

Başakşehir Resneli Yangın Evi Ve Yangın Eğitim Konteynerleri Başakşehir Resneli İtfaiye İstasyonu

Beşiktaş Ortaköy İtfaiye İstasyonu

Büyükçekmece Mimarsinan İtfaiye İstasyonu

Eyüp Kemerburgaz İtfaiye İstasyonu

Kartal Yakacık İtfaiye İstasyonu

Maltepe Büyükbakkalköy İtfaiye İstasyonu

Üsküdar Ünalan İtfaiye İstasyonu

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Barhallı Osman 10 yıl önce Şikayet Et
    KARARIMIZ HİZMETE DEVAM... NANKÖRLÜĞE HAYIR. Biz İstanbullulara hizmet sevdalısı Sn.Kadir Başkanım, göreve geldiğiniz günden beri bu şehre sunduğunuz aşıkane destansı hizmetlerinizin dökümünü inanınız defterlere sığdıramayız. İBB İstanbul'un yüzlerce noktasında alt yapı üst yapı hizmetleriyle bu şehrin tüm siluetini baştan sona değiştirdi ve İstanbul dünyanın modern kentlerine model olacak bir şehir haline geldi.Tüm bu ihlaslı hizmetlerin kesintisiz devamı için YİNE AK PARTİ yine Sn.Kadir Topbaş diyeceğiz...
    Cevapla
  • Ramazan 10 yıl önce Şikayet Et
    Sağ olun hizmetinizden memnunuz da. Lise mezunu olarak itfiaye eri alıyorsunuz, meslek liselerinden mezun olan itfaiye erleri yerine düz lise mezunlarını tercih ediyorsunuz. Lütfen bu mağduriyeti de düzeltin sayın başkan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası