MHP'li Enginyurt: Tek bir Suriyeli sokan namussuzdur

MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, Fatsa'da buluştuğu muhtarlarla konuşurken öyle bir vaatte bulundu ki...

MHP'li Enginyurt: Tek bir Suriyeli sokan namussuzdur
MHP'li Enginyurt: Tek bir Suriyeli sokan namussuzdur
GİRİŞ 24.01.2014 09:49 GÜNCELLEME 24.01.2014 17:00
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Emrah Yeşilduman'ın haberi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, Fatsa'da muhtarlarla bir araya geldi. Enginyurt, bu seçimin Tayip Erdoğan'ı, Kemal Kılıçdaroğlu'u, Devlet Bahçeli'yi seçme seçimi değil Ordu ve Fatsa'ya adam seçme seçimi olduğunu söyledi. Enginyurt konuşmasında ayrıca Suriyeli sığınmacıları Ordu'ya sokmayacağını da vaatlerine ekledi.

İşte Cemal Enginyurt'un o sözleri....

"ORDU'YA BİR TEK SURİYE'Lİ SOKAN NAMUSSUZDUR!"

Seçimden sonra Karadeniz'de birçok ilde olduğu gibi Ordu'ya da Suriye'li vatandaşların yerleştirileceğini belirten Enginyurt; "Eğer Seyit Torun seçilirse bir öpücük, bir gülücükle bu işe yol verecek. Enver Yılmaz seçilirse zaten kabul edecek. Ama Ordu beniseçerse, buraya bir tane bile Suriye'li sokan namussuz-şerefsizdir. Genç kardeşlerimizi iş sahibi yapmadan bu şehre bir tek yabancı dahi sokmayız." dedi.

TWİTTER'DAN TEPKİ YAĞDI

Ahmet Gemici ‏@AhmetGemici69
İbretlik bir bakış açısı...MHP Ordu Adayı Cemal Enginyurt: "Ordu beni seçerse, buraya bir tane bile Suriyeli sokan namussuz-şerefsizdir"

EMRE GÜRLEK ‏@emreg80
Vicdan eğitimle öğretimle kazanılır mı? Biz Suriye dedikçe "Ordu beni seçerse, buraya bir tane bile Suriyeli sokan namussuz-şerefsizdir"

Murat İslam ‏@muratislamm
MHP'li adayın müslümanlığı ve ümmet persfektifi bu kadar!"Ordu'ya bir tane bile Suriye'li sokan namussuz şerefsizdir"

istemezuk ‏@istemezuk
MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt'un seçim vaadi; ''Orduya bir tek Suriyeli sokan Namussuzdur! '' Namussuz

emrah.yesilduman@haber7.com

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 65
  • kübra ablak 10 yıl önce Şikayet Et
    KÜBRA. gerçekten pes diyorum. tamam ırkçısınız da insaniyetinizide mi kaybettiniz? gerçi tüm mhpyi bu densize göre yargılamak haksızlık olur.
    Cevapla
  • musa mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    mhp. mhp ırkcı bir partidir. o söylemler normal yani
    Cevapla
  • Bumin Kağan 10 yıl önce Şikayet Et
    atip-tutmak. arabdan bu zamana kadar kime ne yarar gelmis ! burda atip tutanlar arab asilli bu o kadar belli ki naparsaniz yapin yutturamazsiniz biz Turkuz diye ! baldiri ciplak arablar acemler yahudiler hepsi ayni cicek !
    Cevapla
  • Halil SİNANOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    KENDİ PARTİSİNDEN CUMHURBAŞKANI ADAYINI DARP EDEN ADAM !. Ahmet Necdet SEZER'in Çankaya'ya çıkmasına "fedai"lik eden kıymetli vatan evladı...
    Cevapla
  • ibrahim eskimez 10 yıl önce Şikayet Et
    CEMAL ENGİNYURT. sen zaten şeref yoksunu bir insansın.kendi partinden cumhurbaşkanı adayını döven sen değilmisin?sana adam diye oy verenede yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!