AK Partili adaydan 'Nikahlarınızı erteleyin' çağrısı

Avcılar AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, "Yerel seçimlere kadar nikahlarınızı erteleyin, nikahlarınızı ben kıyacağım" dedi.

AK Partili adaydan 'Nikahlarınızı erteleyin' çağrısı
AK Partili adaydan 'Nikahlarınızı erteleyin' çağrısı
GİRİŞ 03.02.2014 17:53 GÜNCELLEME 03.02.2014 17:53

Şenocak'ın tanıtım toplantısına binlerce kişi katıldı. Toplantıdaki izdiham ve coşku Avcılar'da değişimin vakti geldiğini bir kez daha ortaya koydu.
 
AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, teşkilat mensuplarına 30 Mart tarihine kadar nikahlarınızı erteleyin, "31 Mart tarihinden itibaren nikahlarınızı ben kıyacağım inşallah" dedi.
 
AK Parti Avcılar Belediye başkan adayı tanıtım toplantısı, Avcılar Double Tree by Hilton otelde gerçekleştirildi. İstanbul'un en genç belediye başkan adayı olmasıyla dikkat çeken Bayram Şenocak'ın Avcılarlı hemşehrileriyle bir araya geldiği toplantı, oldukça yoğun bir katılımla yapılırken, salonun dışına taşan kalabalığın heyecanı ve coşkusu görülmeye değerdi.
 
AK Parti genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu, MKYK üyesi ve İstanbul milletvekili Nurettin Nebati, MKYK üyesi Ömer Bolat, İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca, Feyzullah Kıyıklık, Tülay Kaynarca, Ünal Kaçır, Gülay Dalyan, Mehmet Muş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, il başkan vekili Haydar Ali Yıldız ve il yönetim kurulu üyeleri, Avcılar ilçe başkanı Ali Burak Tepe, Büyükçekmece Belediye başkan adayı Celal Babayiğit, ilçe başkanları, önemli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda basın mensubu  ve binlerce Avcılarlı toplantıda hazır bulundu.

Salonu dolduran katılımcıların ‘'Belediye Değişecek, Avcılar Dönüşecek'' sloganını hep bir ağızdan dillendirmesi, Avcılar halkının AK Partili bir belediyeye olan özlemini gözler önüne serdi.

Belediye başkan adayı Bayram Şenocak'ın biyografisinin ve ilçe başkanı olduğu iki yıllık dönemde yapılan çalışmaların anlatıldığı tanıtım filminin de gösterildiği toplantıda konuşan Şenocak : ‘' Avcıları 15 yıldır mahkum olduğu, bu hizmet yoksunu belediyecilik anlayışından, Allah'ın izniyle kurtaracağız. Avcılarda yaşayan kardeşlerimize hak ettiği hizmetleri getirebilecek ve yüz yüze iletişimle, sorunları çözen, vatandaşının her daim yanında olan AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Şu ana dek İstanbul Büyükşehir Belediyemiz üzerinden gerçekleştirdiğimiz projelere, İnşallah 31 Mart sabahı itibariyle kat be kat devam edeceğiz. Bir tarafında denizi, diğer tarafında gölüyle İstanbul'un nadide ilçelerinden olan, fakat değeri mevcut belediyece tam olarak kavranamamış Avcılar'ı biz ayağa kaldıracağız. İlçemizi, çevresinde örnek gösterilen, sosyal donatı alanları ve vatandaşına faydalı projelerle dolu bir ilçe haline getireceğiz. Biz seçim çalışmaları öncesinde halkımızla istişare ederken şunu açıkça gördük ki; artık Avcılar'da yaşayan kardeşlerimiz bu belediyeden bıkmış, verdiği onca pirime rağmen karşılığında hizmet görememiş ve artık bu belediyeyi değiştirmeyi kafasına koymuş. Onun için ‘'Belediye değişecek'' diye başladık çalışmamıza. Bunun yanında Avcılar, 17 Ağustos depreminde zarar görmüş bir ilçemiz. Deprem öncesinde olduğu gibi, deprem anında ve sonrasında da belediyecilik anlamında Avcılar'ın iyi yönetilmediğine şahit oluyoruz. Hizmet anlamında çok eksiklikler var, eksik sosyal donatı alanları, yeterince ayrılmamış yeşil alanlar,  yani hangi birini sayalım ki, maalesef doğru yapılan bir şey yok Avcılar'da. Böylesine kontrolsüz büyüyen ilçe, deprem anında da kamuoyuna çok farklı lanse edildi. Başta mevcut belediye başkanının katıldıkları olmak üzere, televizyonlarda boy boy Avcılar'ın depremden ne kadar zarar gördüğünü anlatan programlar yapıldı. Avcıların imajı, çok büyük ölçüde yara aldı. Şimdi biz şunu yapacağız: Hem hazırladığımız ve seçimden sonra hızlı bir şekilde faaliyete geçireceğimiz projelerle, Avcılarımızın çehresini değiştirecek, hem de Avcılar ilçemizle ilgili oluşan negatif algıyı pozitife çevirecek sosyal ve kültürel çalışmalara ağırlık vereceğiz. Her anlamda büyük bir başıbozukluğun hakim olduğu ilçemizi, öncelikli olarak büyük bir dönüşüm ve değişim hamlesiyle bambaşka bir kent havasına büründüreceğiz. Bunları yaparken halkımızla sürekli istişare halinde olacak, Avcılar için hayati önem taşıyan bu değişim ve dönüşüm sürecini hep birlikte yöneteceğiz. Talep edilmesi durumunda kentsel dönüşüm projeleri de dahil olmak üzere halkımızın yararına olacak ve kimseyi mağdur etmeyecek bir çok faydalı projeyi hayata geçirecek ve İnşallah Avcıları şaha kaldıracak dönüşümü en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Onun için ‘' Belediye değişecek ve Avcılar dönüşecek diyoruz.'' Şeklinde konuştu.
 
BAYRAM ŞENOCAK:  ‘'SEÇİME KADAR NİKAHLARINIZI ERTELEYİN''

Avcılar'a alacaklarına yönelik inançlarının tam olduğunu ifade eden Bayram Şenocak, teşkilat mensuplarına şu şekilde seslendi: "30 Mart'a kadar evlenecek olanlara sesleniyorum, söz yada nişan yapabilirsiniz ama nikahlarınızı seçime kadar erteleyin. Allah'ın izniyle 31 Mart tarihinden itibaren nikahlarınızı ben kıyacağım" dedi.

KADİR TOPBAŞ AVCILAR'A METRO MÜJDESİ VERDİ

Bayram Şenocak'ın aday tanıtım toplantısında konuşan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar'a yatırımın devam edeceğinin müjdesini verdi. Avcılar'a daha fazla yatırımın ilçe belediyesi ile ulaşması için Avcılar'ın AK Belediyecilikle kavuşması gerektiğini ifade eden Topbaş, 10 yıllık hizmet dönemlerinde 60 katrilyon yatırım yaptıklarını vurguladı ve " İktidara ya da muhalefete ait diye ilçe belediyeleri arasında ayırım yapmadık, Silivri'ye 850 trilyon yatırım yapmış olmamız bunun göstergesidir" dedi.
 
MUHALEFET SEÇİM KAMPANYASI DİYE TRAFİĞİ KİLİTLEYİP EZİYET EDİYOR

Topbaş seçim kampanyasına ilişkin muhalefetin sergilediği tavırları da eleştirerek " Son günlerde görüyoruz, bazıları araç konvoyları oluşturup, bazı yerlerde yavaşlayıp, duraklama yaparak trafiği kilitliyorlar. İnsanlara böyle eziyet ederek siyaset yapılmaz" dedi.
 
CHP BELEDİYECİLİĞİNİ HATIRLAMAK İÇİN NOSTALJİ GÜNLERİ Mİ YAPALIM?

Topbaş konuşmasını şöyle sürdürdü: CHP sözcüleri "İstanbul'u eski günlerine döndüreceğiz" diyorlar. Çok özlemişlerse sırf onların hatırı için CHP zihniyetini anma günleri deriz ve bir hafta İstanbul'da çöpleri toplamayız. Böylelikle Herkes CHP'nin belediyecilik anlayışını hatırlar. CHP'nin "eski günlere özlem duyan yöneticileri" de hasret gidermiş olur. Ama biz bunu asla yapmayız, İstanbul'da yaşayanların böyle bir eziyete muhatap olmalarına izin vermeyiz.
 
BAKIRKÖY-AVCILAR-BÜYÜKÇEKMECE METROSU İHALE AŞAMASINDA

Başkan Topbaş konuşmasında Bakırköy-Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Büyükçekmece Tüyap Metro Hattı'nın ihale aşamasına geldiğini ifade etti. Topbaş İncirli-Sera-Kocasinan - Zafer - Çobançeşme - Sefaköy - Cennet - Küçükçekmece - Avcılar Park Reşitpaşa Avcılar - Cihangir - Ambarlı - Haramidere -Yakuplu - Beylikdüzü/Esenyurt Beylikdüzü Toplu Konutlar- Büyükçekmece Tüyap duraklarından oluşan 25 kilometrelik hattın yapımıyla metrobüs yoğunluğunun ortadan kalkacağını söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı