Çağırıcı: Bağcılar'da hayallerin ötesine geçtik

Bağcılar Belediyesi'nde 16 işçinin emeklilik töreninde konuşan başkan Lokman Çağırıcı

Çağırıcı: Bağcılar'da hayallerin ötesine geçtik
Çağırıcı: Bağcılar'da hayallerin ötesine geçtik
GİRİŞ 06.02.2014 16:42 GÜNCELLEME 23.03.2014 13:16

Bakırköy'den 1992'de ayrılarak ilçe statüsü kazanan yetersiz alt yapısı, plansız gelişimi ve kalabalık nüfusu ile bir şehirden çok büyük bir köyü andıran Bağcılar'ın günümüzdeki değişim ve dönüşümü kazanması için fedakarca çalışan 16 belediye işçisi emekli oldu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, emekli olan belediye işçisi mesai arkadaşlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nda düzenlenen yemekli toplantıda mesai arkadaşlarına hitap eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 466 kişilik bir ekip ve 2 bin kişilik bir aile olduklarını ifade etti. Bağcılar Belediyesi'nde 373 memur, 113 işçi olmak üzere 486 mesai arkadaşıyla en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Çağırıcı şunları söyledi:

‘'Bağcılar'da siz çalışma arkadaşlarımla birlikte hayallerin ötesinde hizmetler gerçekleştirdik. Bunları, siz çalışma arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik, Ben sizlere çok teşekkür ediyorum.     Hamdolsun geldiğimiz nokta hepimiz adına onur ve mutluluk verici bir nokta.

Belediye olarak 21. Yılımızda, Başkan olarak da 8. hizmet yılımızda 365 gün 24 saat prensibiyle çalışarak çözülemez denilen sorunları bir bir çözerek ve ilklere imza atarak geleceğe koşuyoruz.Başarımızın sırrı; çalışmalarımızı Bağcılarlı hemşerilerimizle birlikte gerçekleştirmemizdir."

Birlikte hayata geçirdikleri projelerle Bağcılar'ı İstanbul'un yeni cazibe merkezi haline getirdiklerini ifade eden Çağırıcı, "Bu yükseliş, hız kesmeden devam edecek." dedi.

"EMEKLİLİK YAŞAMINIZDA BAŞARI VE SAĞLIK DİLERİM"

Çağırıcı konuşmasının ardından hizmet yolculuğunda çok büyük gayretleri olan
Emeklilik kararı alan mesai arkadaşları Tacettin Özer, Edip Ahmet Kümük,
Şenel Yıldırım, Arif Dağlı, Yaşar Kayabaşı, Bahattin Balcı, Tekin Delikan, Yüksel Akpınar,
Muzaffer Eker, Mehmet Yılmaz, Dursun Adsız, Mehmet Karakaya, Fikret Sarıtaç, Cemal Sezgin, Cemal Özcan, Hasan Akbaba'ya teşekkür plaketi verdi. Çağırıcı, işçilere emeklilik yaşamlarında başarı ve sağlık dileğinde bulundu.

Programın sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor