Karadeniz'de ses getirecek 2 dev proje!

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Büyükşehir belediyesinin uhdesinde belirlediğimiz iki dev projeyle Karadeniz'de ses getirecek projelere imza atacağız" dedi.

Karadeniz'de ses getirecek 2 dev proje!
Karadeniz'de ses getirecek 2 dev proje!
GİRİŞ 07.02.2014 14:25 GÜNCELLEME 07.02.2014 14:25

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa'da gövde gösterisi yaptı. Sabah saatlerinde Fatsa'ya gelen Yılmaz'ı Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, partililer ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Fatsa'da esnaf ziyaretlerinde bulunan Yılmaz'a vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Gittiği her ilçede konaklayan Yılmaz, 5 gün boyunca Fatsa ilçesinde ikamet edecek. İlçede yaptığı esnaf ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Ordu Büyükşehir Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Fatsa da gördüğümüz bu ilgi bizimde motivasyonumuzu ve heyecanımızı artırdı" diye konuştu.

FATSALI KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Gittiği her ilçede olduğu gibi Fatsa'da da ikamet edeceklerini vurgulayan Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Bundan sonra nasip olursa Fatsa'mızın tamamını ziyaret edip, bir haftaya yakın bir süre burada ikamet edeceğiz. Belediye Başkanımızın ve Ak Parti İlçe Başkanımızın belirleyeceği program çerçevesinde çalışmalar yapacağız. Fatsa'mızın beldelerini mahallelerini ziyaret edeceğiz. Ulaşabileceğimiz neresi varsa bir hafta içerisinde inşallah esnaf ziyareti ile başladığımız bu heyecanlı serüvenimize devam edeceğiz. Ben Fatsalı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sabahın erken saatlerinden itibaren bir konvoy havasında esnaf ziyaretinde bulunduk. Hemşerilerimiz bizi miting yapıyormuş havasında karşılayarak muazzam bir ev sahipliği ile bağrına bastı. Fatsa'mızda başarılı belediye başkanımız Hüseyin Anlayan'ın üçüncü dönemdeki tecrübesiyle birlikte, büyükşehir hizmetleri ile paralel önemli hizmetlere imza atacağız. Bu ay sonuna doğru Büyükşehir belediyesinin uhdesinde belirlediğimiz iki dev projeyle Karadeniz'de ses getirecek projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

FATSA'MIZ, HEYECANIMIZI ARTTIRDI

"Fatsa'da gördüğümüz bu ilgi, bizimde motivasyonumuzu ve heyecanımızı artırdı" diyen Yılmaz, "Görüyorum ki Fatsa büyükşehire hazır. Görüyorum ki, vatandaşlarımız Fatsa Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun. Tüm Fatsa'ya, Fatsalı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız bu birlik ve beraberliği inşallah 30 Mart'ta sandıklarda gösterecektir. Tüm vatandaşlarımızın verdiği desteğe minnettarım" dedi.

ANLAYAN: BİR VE BERABERİZ

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise, "Fatsa ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanmak için gece gündüz çalışacağız. Ben bu zamana kadar bize teveccüh gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar vatandaşlarımız bize hep destek verdi. Bizleri mahcup etmediler. İnşallah Biz de onları mahçup etmeyeceğiz. Fatsa-Ordu birlikte, 'biz biriz ve beraberiz' diyerek yola çıktık" şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor