Ordu'ya 7'si mega 52 proje müjdesi

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Seçimlerde yedi adet büyük proje açıklayacağız. İkisi Ünye'de, ikisi Fatsa'da üçü ise Altınordu'da olacak. Ordu genelinde de 52 proje açıklayacağız" dedi.

Ordu'ya 7'si mega 52 proje müjdesi
Ordu'ya 7'si mega 52 proje müjdesi
GİRİŞ 08.02.2014 17:33 GÜNCELLEME 08.02.2014 17:33

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve gazetecilerle sabah kahvaltısında buluştu. Seçim gezileri kapsamında Fatsa'ya giden ve geceyi ilçede geçiren Yılmaz, vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı.

Dün akşam saatlerinde Fatsa yerel basınını ve esnafları ziyaret eden Yılmaz, sabah ise STK temsilcileri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

YILMAZ: MUHALEFET ÇELİŞKİ İÇERİSİNDE

Toplantıda konuşan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, muhalefet partilerini Ordu'nun büyükşehir olma süreci konusunda gösterdikleri tavır konusunda eleştirdi. Yılmaz, "Muhalefet olarak siz, büyükşehir olunmasına karşısınız beldelerin birleştirilmesine karşısınız. Yeni ilçeler yapacağınızı vaat ediyorsunuz ama bugün gelip diyorsunuz ki: 'Fatsalı hemşerilerim Ordu'yu Büyükşehir olarak en iyi ben yönetirim.'Ünye'ye gidiyor diyorsunuz ki, 'Ordu'yu büyükşehir olarak en iyi ben yönetirim.' dolayısı ile siyasi kuşku ve vizyonun bir yıllık süre içerisinde Ordu'nun Büyükşehir olma sürecini göremeyenlerin Büyükşehir takvimini Büyükşehir algısına nasıl güveneceklerini ben kamuoyunun takdirine bırakıyorum" diye konuştu.

ÜÇ İLÇEYE 7 MEGA PROJE

Fatsa'da faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları ve gazetecilerle buluştuktan sonra, İnönü Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını gerçekleştiren AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu il genelinde toplam 52 proje açıklayacaklarını söyledi. Yılmaz burada yaptığı konuşmada, "İki aylık bir seçim takvimi ve adaylık sürecinden sonra ancak Fatsa'ya gelebildik. Yüksek ilçelerimizin tamamını o ilçelere gidip ikamet etmek suretiyle tek tek, girilmedik ev, girilmedik işyeri, gidilmedik esnaf ziyareti kalmaksızın ziyaret ettik. Dün Fatsa'da hakikaten miting havasında bir esnaf ziyareti yaptık. Arkadaşlarımız sağolsunlar, Fatsalı kardeşlerimiz bizleri bağırlarına bastılar. Fatsa on yıldır hizmetlerini iktidarla koordinasyonlu bir halde sağlayan başarılı bir Belediye başkanına sahip. İnşallah bizde Hüseyin Anlayan'la ve Fatsa Belediyemizle Ordu'muzun büyükşehir sınırları içerisinde özellikle de Fatsa'da bu tecrübelerden istifade edeceğimizi tüm Fatsalıara duyuruyorum.

Yedi tane büyük proje açıklayacağız. İki tanesi Ünye'de olacak. Genelinde de 52 proje açıklayacağız. Yapacağımız projelerle Ordu ilinin kaderini değiştireceğiz" diye sözlerini tamamladı.

ANLAYAN: ENVER YILMAZ YILLARIN TECRÜBESİ

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, " Sadece Fatsa'da değil, hem Fatsa'da hem de, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bu işe talibiz. Enver Yılmaz, siyasette yılların tecrübesi bir isim. Ak Parti Teşkilatımızın kurucu başkanı. Kurulduğu günden buyana, AK Parti'de aktif siyaset yapan, hem Hukuk adamı, hem de siyaset adamı ve üç dönemdir de milletvekilimiz. Artık Ordu'nun Büyükşehirle beraber yönetilmesine Başkan olarak talip. Oda tek başına bu işi yapmayacak, bizlerde tek başımıza bu işi yapmayacağız. Hep birlikte Ordu ve Fatsa ilçemize çağ atlatacağız. Köy köy, belde belde, mahalle mahalle herkese bire bir ulaşarak bu süreci anlatarak seçim kazanacağız. İnşallah mutluluğu birlikte yaşayacağız. İnancımız tam, Umudumuz tam. Ama bunun için asla rehavete düşmeyeceğiz. Buna inanıyoruz, buna güveniyoruz. Ama gereğini de yapmak bizim önceliğimiz.Yılmadan yorulmadan en iyi neticeyi almak için çalışacağız" dedi.

Yılmaz konuşmasının ardından Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ile birlikte seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Açılışın ardından esnaf ziyaretlerini sürdüren Yılmaz, geceyi Fatsa'da geçirecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı