Arpacıoğlu: Enver Yılmaz'la birlikte yürüyeceğiz

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'a tam destek verdiğini söyledi.

Arpacıoğlu: Enver Yılmaz'la birlikte yürüyeceğiz
Arpacıoğlu: Enver Yılmaz'la birlikte yürüyeceğiz
GİRİŞ 11.02.2014 16:23 GÜNCELLEME 11.02.2014 16:23

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'a tam destek verdiğini söyledi.

Arpacıoğlu, "Biz bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada kendileriyle beraberiz. Biriz, birliğimizinde devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

Fatsa'dan Tv programında yayınlanacak olan canlı yayın için Ünye ilçesine geçen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'na yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden Yılmaz, "Biz beraber başladık ve beraber yürüyeceğiz" dedi.

YILMAZ: BİR VE BERABERİZ

Yılmaz açıklamasında, "Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Arpacıoğlu, 2004 yılından bu yana Ünye'yi Ordu'da yükselen bir yıldız haline getirdi. İlçeler arasında en başarılı belediye başkanlarımızdan birisi oldu. Genel merkezimizin takdiri ve kendisinin de aday olmaması itibariyle aday olmadı. Biz beraber başladık ve beraber yürüyeceğiz. Başbakanımızın emri ve talimatlarıyla Ünye'de yaptıkları ortadadır. Belediye tecrübelerini devredeceği arkadaşlarında aynı hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Ben yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ben başarılı belediye başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Siyasi tecrübelerinden önümüzdeki dönemde de faydalanacağımızın bilinmesini istiyorum" diye konuştu.

ARPACIOĞLU: YILMAZ ÜNYE'NİN HEP YANINDA OLDU

"Bugün sayın başkanım diye hitap etmek istiyorum" diye sözlerine başlayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise, " Çok değerli Milletvekilimiz bugün Ünye'de bizleri onurlandırmışlardır. Kendileri Ünye adına çok önemli katkıları olmuş, arkadaşımız, dostumuzdur. Bugün Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bizleri ziyaret etmesi, bizi onurlandırmıştır. Ben bugüne kadar başarılı çalışmalarını fiilen yaşayan birisiyim. Ordu'ya Fatsa'ya, Ünye'ye ve 19 ilçeye bakış açısı bellidir. Ben bu güne kadar vermiş olduğu destekler nedeniyle bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Bu bir görev değişimidir. Biz aday başvurusu yapmamıştık. Vatandaşlarımızla olan kardeşliğimiz ve dostluğumuz, hep devam edecektir" şeklinde konuştu.

ENVER YILMAZ'LA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ile beraber çalışacaklarını vurgulayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Sayın Başbakanımız başta olmak üzere AK Partimizin Ordu'daki başarılı grafiğinin devam edeceğine olan inancımız tamdır. Biz bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada kendileriyle beraberiz. Biriz, birliğimizinde devam edeceğine inanıyoruz. Bugüne kadar başarılı Milletvekilliği'nden sonra başarılı bir belediye başkanı olacağına inanıyorum. İnsana hizmet etmek illa belediye başkanlığı ile olmaz. Ben tekrara Sayın Enver Yılmaz'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı