Sarıgül'den şaşırtan kapatma vaadi

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül seçim çalışmaları sırasında ilginç bir vaadde bulundu; "Başkan seçildiğim takdirde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u kapatacağım."

Sarıgül'den şaşırtan kapatma vaadi
Sarıgül'den şaşırtan kapatma vaadi
GİRİŞ 11.02.2014 18:14 GÜNCELLEME 11.02.2014 18:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde seçim çalışması yapan Mustafa Sarıgül partililerle birlikte sokak sokak dolaştı ve Cebeci Dörtyol Meydanı'nda halka seslendi.

Mahalleyi dolaşırken amatör bir spor kulübünün önünde seçim otobüsünü durduran Sarıgül eline mikrofonu alarak kulüp binasından kendisine bakanlara sesledi. Başkan seçildiği taktirde İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nü kapatacağını söyleyen Sarıgül, sporcu fabrikaları kuracaklarını ve Ronaldo yeteneğinde gençleri küçük yaşlarda keşfedeceklerini söyledi.

YORUMLAR 7
  • limse dinay 10 yıl önce Şikayet Et
    IBB nin macina giden ?. Hanginiz yasadiginiz ilin takimi olan IBB nin macina gittiniz ? Bir kulup mali olarak nasil yonetilir haberiniz yok galiba. Bizim verdigimiz vergilerle onca futbolcu alip har vurup harman savuruyorlar. Sisli li olmama ragmen sarigul'e sempati duymam ancak bu konuda kendisini tebrik ediyorum. Umarim ulke genelindeki butun para savuran belediye kulupleri kapanir.
    Cevapla
  • vatansever 10 yıl önce Şikayet Et
    yasaklradan bahseden akp liler hergün bir yasak getiren partiniz var . yok kürtaj yasak yok internet yasak yok eylem yasak yok bahçelinin grup tolantısını izletmek yasak yok tbmm de chp lilerin konuşmalarını görüntüleme yasak yasak her şey yasak bu mu parti ileri demokrasi
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam şimdiye kadar neredeydi?. Türkiye'de Ronaldo yeteneğinde gençler vardı da Sarıgül, 58 yıl sonra mı keşfettin. Şimdiye kadar neredeydin? Yüzlerce milyar dolarları yabancı futbolculara heba ettik. Bu keşfinden sonra kâşifler listesinden yerini de alırsın herhalde. "Türkiye'de Ronaldo'ların varlığını keşfeden adam!"
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 10 yıl önce Şikayet Et
    chp nin yasakları kutsaldır. chp kapatır, yasaklar engeller ama hepsi kutsaldır, mevzusu bile olmaz. ama sağ cenah yaptığı zaman despotizm suçlarlar. bunlar kendilerine bile çelişkilidirler
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    bu daha birşey değil, hele CHP yönetime gelsin o zaman görün kapanmaları ve yasakları !. en başta camiler fazla diye çoğu kapanacak , ezanlar rahatsız ediyor diye susturulacak !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması