Sinoplulardan Topu'ya tam destek

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu Sinoplularla buluştu.

Sinoplulardan Topu'ya tam destek
Sinoplulardan Topu'ya tam destek
GİRİŞ 13.02.2014 17:03 GÜNCELLEME 13.02.2014 17:03

Ataşehir'de Sinoplular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ‘Hemşehri Gecesi'ne katılan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu'ya Sinoplular tam destek verdi.

Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen "Sinoplular Ataşehir için hizmete hazır" başlıklı geceye AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu'nun yanı sıra Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD)Genel Başkanı Sebahattin Sungur, 23. dönem Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, Sinop Köy Dernekleri Başkanı İlyas Öztürk, SİYAD Bayamca Köyü Dernek Başkanı Ergün Gedikoğlu, SİYAD Beykoz Şube Başkanı Adnan Çeliker SİYAD Ataşehir Şube Başkanı Raci Bal, SİYAD Ataşehir Anadolu Şubesi Başkanı Arif Yıldırım, Ataşehir AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve SKM Başkanı Şengül Karslı, Ataşehir AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bahattin Çelik ile çok sayıda davetli katıldı.

‘ATAŞEHİR'İN 5 YILLIK KAYBINI TELAFİ EDECEĞİZ'

Gecede bir konuşma yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, ‘'Ataşehir'in tüm sorunları bizim dönemimizde çözülür. 5 yılda Ataşehir'e bir tek çivi çakmayan bu zihniyetin sonu gelmiştir. Allah'ın izniyle, Sinoplu dostlarımızın desteğiyle Ataşehir hakettiği hizmete kavuşacaktır' dedi.

FOLKLOR GÖSTERİSİ İLE BAYRAM KAYA KONSERİ

Sinoplu olup AK Parti'den belediye meclis üyesi aday adaylarının da tanıtımlarının yapıldığı gecede yöresel folklor gösterileri de yer aldı. Tanıtım gecesi yöresel sanatçı Bayram Kaya‘nın verdiği konserle sona erdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık