Böyle seçim kampanyası ne görüldü ne duyuldu

Çankırı'da bir meclis üyesi adayı kullanmadığı aracının ön camını kendi reklamı ile kapatarak, kentin en işlek caddesine park etti.

GİRİŞ 20.02.2014 09:25 GÜNCELLEME 20.02.2014 09:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi parti adayları da reklam çalışmalarını hızlandırdı. Çankırı'da bir meclis üyesi adayı hazırladığı ilginç reklam yöntemi ile görenleri şaşırttı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden İl Genel Meclisi üyesi adayı olan Tevfik Rüştü Özgür, kullanmadığı bir aracın ön camını reklam ile kapattı. Aracı kentin en işlek caddesine park eden Özgür, yaptığı reklam çalışmasının hem maliyet açısından uygun olduğunu, hem de pahalı reklam çalışmalarından daha çok ilgi çektiğini belirtti.

"REKLAMCI BİLE ŞAŞIRDI"

Uygulanan çeşitli propaganda yöntemlerinin dışına çıktığını ifade eden Özgür, "Burada önemli olan dikkat çekmek ve olumlu tepkiler alabilmek. Benim de kullanmadığım bir aracım vardı. Onu çeşitli afiş ve kendi resimlerim ile giydirdim. Bu noktada aracın daha çok dikkat çekmesi için reklamcımla görüştüm. Reklamcı arka camı, sağını, solunu giydirelim demişti. Ben de bunun ön camının da fotoğraflanmasını arzu ettim. Tabi bu reklamcım tarafından önce hayretle karşılandı, ama neticede böyle bir propaganda usulüne başvurduk. Bu noktada hakikaten çok olumlu tepkiler aldık. Araç kentin en işlek caddesinde park halinde duruyor" dedi.

"ARABAYI NASIL KULLANIYORSUN' DİYE SORUYORLAR?"

Vatandaşların durumu hayretle karşıladığını ifade eden Özgür, "Herkes arka cama yaptırıyor ve bu yöntem dikkat çekmiyor. Bizim aracı görenler haliyle, 'kim bu adam?, böyle reklam mı olur?' diye bakıyorlar. Bazıları bu arabayı nasıl kullanıyorsun diye soruyorlar" ifadelerini kullandı.

Her reklamın bir bedeli olduğunu anlatan Özgür, uyguladığı yöntemin hem geniş kitlelere ulaştığını, hem de maliyetinin çok düşük olduğunu kaydetti.

Vatandaşlar da yöntemin oldukça ucuz ve dikkat çekici olduğunu söylediler.

YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    MHP 49 senedir varmış da benim haberim yok ve oyumda nasib olmadı !. Zaren Türkiyenin gövdesine kıymık gibi saplanmış rahatsız edip duruyor !
    Cevapla
  • Abdullah Birisi 10 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş en işlek caddede halkın park yerini işgal ettiğinin farkında değil. Utanmaz adam.. Bu adam birde milletin hakkını korumaya aday. Kendisi millete ait park sahasını işgal etmeyi en doğal hakkı sayıyor. Bu adam halka hizmete talip. Kime hizmet edeceği şimdiden belli. Kusura bakmasın ama pişkinliğin böyleside çok tuhaf. Halbuki park sahası açılması için çalışması lazım, kapatmak için değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!