AK Parti'den Sarıgül'e sert cevap

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, bir süredir afişlerinin indirilmesinden ve bayraklarının kesilmesinden şikayet eden ve engellenmeye çalışıldığını söyleyen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün iddialarını yalanladı.

AK Parti'den Sarıgül'e sert cevap
AK Parti'den Sarıgül'e sert cevap
GİRİŞ 24.02.2014 20:51 GÜNCELLEME 25.02.2014 07:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

"Sarıgül yavuz hırsızlık yapıyor" diyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, konuyla ilgili açıklamasında, "Mustafa Bey'in iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Aksine, bahsettiği saldırıları kendisi ve partisine yakın kişiler yapıyor. Sarıgül'ün ifade ettiği Şişli'de bayrakların kesilmesi hadisesi, tamamen İstanbul Valiliği'nin kararıyla İBB'nin ana arterler üzerinde asılan bütün afişleri kaldırmasıyla ilgili. Bu bizim için de geçerli diğer partiler için de. Orada bizim adayımız Mukadder Başeğmez'in de afişleri aynı şekilde kaldırılmıştır. Geçtiğimiz hafta ise Bakırköy'de bir hadise yaşandı. Bizim adayımızın pankartları, afişleri birileri tarafından kesildi, indirildi. Bu işi yapanlar yakalandı. İfadeleri karakolda tutanağa geçti. Bizim afişlerimizi kesenlerin aracı Sayın Sarıgül'ün oğluna ait ve araçta bulunanlar Sarıgül'ün oğlunun villasında çalışan iki kişi. Bu polis tutanaklarıyla tespit edilmiş, karakolda zabıtlara geçmiş bir şey. İlçe Başkanlığımız ve Belediye Başkan adayımız da davayı takip edecekler" dedi.

Sarıgül'ün süreç yaklaştıkça sahayı provoke edici tutumlar sergilemeye başladığını ancak bunun sonucu etkileyecek bir tarafı olmayacağını ifade eden Babuşcu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Bize bu anlamda yapılan birçok saldırı var. Gaziosmanpaşa, Beşiktaş, Esenyurt ve daha birçok ilçemizde bunları yaşıyoruz. Araçlarımıza zarar veriliyor, bayraklarımız kesiliyor, seçim koordinasyon merkezlerimizin camları kırılıyor. Biz bu olayları provokatif bir malzeme olarak kullanmadık, kullanmayacağız. Biz, projeleri ve şehircilik vizyonumuzu yarıştırmak istiyoruz. Pankart kesme, afiş indirme gibi bir alışkanlığımız yok. Bu, Mustafa Bey'in üslubu ve tarzına uygundur."

YORUMLAR 9
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun sana chp. kim kck lıyı örgüt üyesini yanında çalıştırır tövbemi etmiş örgüttenmi ayrılmış hadi sarıçiçeğin yolsuzluk dosyasını samanlığa sakladınız kcklı niye yanınızda
    Cevapla
  • muhalif 10 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş. Bulunduğum ilçede cehape adayının afişleri el kadar kaldırımı enlemesine kaplıyor. Hadi buyur nasıl geçersen geç. Karşıdan karşıya geçeceksin, afişin etrafından yolu dolanayım diyorsun, kırmızı yanıyor. Sırf bu yüzden işitttikleriniz size yeter. Bu kadarcık şeyi düşünmekten acizler, neymiş millete çalışacaklarmış. Az nezaket öğrenin kafi, gölgeniz bile size kalsın.
    Cevapla
  • naim sorguc 10 yıl önce Şikayet Et
    iyi demiş. Sarıgül'ün ortalığı karıştırıp mazlum rolü oynamasına pes diyorum. Aziz Babuşcu da yavuz hırsız demiş. İyi demiş.
    Cevapla
  • Yunus Erden 10 yıl önce Şikayet Et
    Ey Rabbim sabır ver. Haberde Aziz Babuşçu'nun beyanları yer alıyor. Haberdeki resim ise Sarıgül'ün. Normalde Babuşçu'nun resmi olmalı. Sarıgül reklamını kim niye yapıyor? Hemen hergün Sarıgül reklamı kimin işi? Lütfen yapmayın bunu.
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir münafığı ayetlerde belirtildiği şekli ile. rahatça yalan söyleyebilmesinden ve iftiralarından tanırsın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!