Çelik, Şanlıurfalılara güvence verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Belediye seçimleri sonrası 'Şanlıurfa'da ne olacak' diye düşünmenize gerek yok. Geçmişimiz, geleceğimizin kefilidir" dedi.

Çelik, Şanlıurfalılara güvence verdi
Çelik, Şanlıurfalılara güvence verdi
GİRİŞ 01.03.2014 22:31 GÜNCELLEME 02.03.2014 12:54

Çelik, Şanlıurfa'da, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ile Rışvanlılar Derneğini ziyaret ederek, dernek üyeleriyle görüştü ve daha sonra Divanyolu Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Eyyübiye Mahallesi'nde, partisinin seçim irtibat bürosu açılış töreninde konuşan Çelik, 2011 yılındaki genel seçimlerde sorunları yerinde tespit ettiklerini ve çözümleri için çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak, yaklaşan yerel seçimlerde de bunu yapacaklarını bildirdi.

Hazreti İbrahim'in Şanlıurfa'sını Türkiye'nin markası haline getirecek birikim, azim ve kararlılığın AK Parti kadrolarında olduğunu söyleyen Çelik, "Geleceğe dönük olarak yani belediye seçimleri sonrası 'Şanlıurfa'da ne olacak' diye düşünmenize gerek yok. Geçmişimiz, geleceğimizin kefilidir. Onun için seçim var. Bu dönemde mikrofonu alıp konuşalım. Arkadaş neyi, nasıl, ne zaman yapacaksın, hangi imkanlarla yapacaksın? Şanlıurfa halkın malı, Şanlıurfa gelişmeli, zaman kaybetmemeli" ifadesini kullandı.

Türkiye'de AK Parti iktidarıyla 12 yıldır huzur, istikrar ve kalkınma ortamı bulunduğunu dile getiren Çelik, bunu bozmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini vurguladı.

Çelik daha sonra Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından bir otelde düzenlenen geceye katılarak, burada şarkıcının seslendirdiği "Nemrud'un Kızı" parçasına bir süre eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı