"30 Mart'ta herkes boyunun ölçüsünü alacak"

Sırrı Süreyya Önder CHP ile neden ittifak yapmadıkları sorusuna cevap vererek CHP'nin bu ittifakın kendilerine zarar vereceği gerekçesiyle kabul etmediğini söyledi.

GİRİŞ 11.03.2014 23:28 GÜNCELLEME 12.03.2014 00:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Önder yaklaşan yerel seçimleri değerlendirerek 'CHP her geçen gün oy kaybediyor. Biz sonuçta bir siyasi partiyiz seçime girmemiz kadar doğal ne olabilir. Biz de dahil 30 Mart'ta herkes boyunun ölçüsünü alacak' dedi.

CHP KENDİNİ GÖZDEN GEÇİRSİN

Biz bir siyasal partiyiz. Bizim işimiz seçime girmek biz bir siyasi partiyiz Eğer CHP'li seçmen bize oy veriyorsa CHP kendini gözden geçirsin. Biz Resmi olarak CHP Genel Başkan yardımcısını ziyaret edip ittifak meselesini konuşabiliriz dedik. Onlar bu iş bize zarar verir dedi. Onların zarar verir dediği bir iş nasıl onlara zarar veriyor. Biz gidip onlarla pazarlık da etmedik. Yerel seçimler ittifaklar için en uygun seçimlerdir. Bize zarar verir deyip geri çevirdiler.

30 MART'TA HERKES BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALACAK

Şimdi CHP gün gün oy kaybediyor. Niye, mevcut belediyeden farklı bir belediyecilik perspektifi geliştiremiyorlar. Güven de vermiyorlar. 30 Mart günü hepimiz boyumuzun ölçüsünü alacağız biz de dahil. Onun için bir siyasal partiye seçimlere girmeyin demek kadar hayasızca, ayıp başka bir şey olabilir mi?

HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder Habertürk TV'de yayınlanan Teke Tek programına konuk oldu.

KAYNAK: STARGAZETE
YORUMLAR 6
  • marem er 10 yıl önce Şikayet Et
    doğru söyleyene ne denir?. "30 Mart günü hepimiz boyumuzun ölçüsünü alacağız biz de dahil." hoş birleşseydin de aynı olacaktı.
    Cevapla
  • ali 10 yıl önce Şikayet Et
    doğru heryerde doğrudur.uzayda da aynı denizin dibindede. görene ne mutlu,göremeyene ne acı.
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 10 yıl önce Şikayet Et
    ADAM GİBİ ADAM İŞTE BUNA DERİM. Her zaman doğruları söylemiştir
    Cevapla
  • serdar onurlu 10 yıl önce Şikayet Et
    kadir topbaş yanında şansları yok. kadir topbaş reklam yapan bir adam olsa idi ve yaptıklarını Gökcek gibi gösterebilse idi kimse karşısına aday diye çıkmazdı.ortalıklarda ses kayıtları falan dolaşıyor ak partinin oyunu düşürebilmek için...halbuki yerel seçim bu değil mi? istanbulda kazanmak isteyen, sayın Topbaş ın bir kasetini çıkarır bir yolsuzluğunu gösterir kazanır değil mi? ama yapamazlar..çünkü aldığı maaşı bile yardım olarak dağıtan adam gibi bir adam var ortada..elleri dilleri kurur..
    Cevapla
  • halil soba 10 yıl önce Şikayet Et
    TEBRİK EDİYORUM SIRRI SÜREYYA ÖNDER,BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN.. Gerçek politikacıisiyasetci,adam gibi adam diyebileceğim birisi çıktı.Bükemediği bileği öpüyor.Açıkyürekle her şeyi söylüyor.Ona buna yalakalık yapmıyor.Onun bunun arabasına binip damatlık arabam demiyor,iftira atmıyor,çamura yatmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'