Çevre Bakanı Güllüce Beykoz'da tapu dağıtacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği " Tapu Dağıtım ile Toplu Açılış Töreni" ne katılacak.

Çevre Bakanı Güllüce Beykoz'da tapu dağıtacak
Çevre Bakanı Güllüce Beykoz'da tapu dağıtacak
GİRİŞ 17.03.2014 00:25 GÜNCELLEME 17.03.2014 00:25

19 Mart Çarşamba günü düzenlenecek törende, ilçenin köklü sorunlarının başında gelen 2B sorununun çözülmesiyle hak sahiplerine tapuları verilecek ve beş yılda yapılan kültür merkezi, hizmet binaları, parklar ve birçok eserin açılışı gerçekleştirilecek.

Beykoz'da artık problemlerin değil projelerin konuşulduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, " Halkımızdan aldığımız güçle devam eden projelerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. 2B sorununu biz çözeceğiz dedik, biz çözdük. 25 bine yakın ailemizin tapu sorunu sona erdi. Yaklaşık 120 bin kişi demektir bu. Beykoz tarihi günlerini yaşıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın İdris Güllüce'nin teşrifleriyle, hak sahiplerine tapularını dağıtacağız. Beykoz'un hayalini gerçekleştirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Çünkü bu sonuca ulaşmak için çok çalıştık, çok uğraştık. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Beykoz halkına gösterdiği destek ve teveccühle, halkımız en uygun şartlarda tapularına kavuşuyor. Ayrıca, beş yıl içerisinde halkımızın hizmetine sunduğumuz kültür merkezi, belediye hizmet binası, sosyal tesisler, parklar ve onlarca eserin de açılışını gerçekleştireceğiz. Beykoz artık problemler değil projelerle konuşulan bir ilçeye dönüştü. Beykoz'u değiştirecek projelerimizin altyapısını oluşturduk. Her projemizin, her çalışmamızın büyük emekler sonucu hayata geçtiğini vurgulamak isterim. Projelerimizin tamamlandığında, ilçemizin çehresi, vatandaşlarımızın yaşam kalitesi oldukça değişecek." Diyerek, vatandaşları 19 Mart saat 19.00'da belediye meydanında gerçekleştirilecek törene davet etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi