Muhsin Yazıcıoğlu'nu gökyüzünde andılar

BBP Fethiye Belediye Başkan adayı Cumaali Emeç, 5 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren BBP kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu yamaç paraşütüyle atlayış yaparak gökyüzünde andı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nu gökyüzünde andılar
Muhsin Yazıcıoğlu'nu gökyüzünde andılar
GİRİŞ 20.03.2014 10:34 GÜNCELLEME 20.03.2014 10:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Fethiye Belediye Başkan adayı Cumaali Emeç, 5 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren BBP kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu, yamaç paraşütüyle atlayış yaparak gökyüzünde andı.Ölüdeniz beldesindeki Babadağ'ın bin 700 metrelik pistinden tandem (ikili) atlayış yapan Emeç, yamaç paraşütünde üzerinde Yazıcıoğlu'nun fotoğrafının bulunduğu pankartı açtı.

Yaklaşık 30 dakika gökyüzünde kaldıktan sonra Belcekız Plajı'na inen Emeç ve pilotu, denize düşmekten kıl payı kurtuldu.

Cumali Emeç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 yıldır sis perdesi aralanmayan bir suikast olayının tekrar hatırlanması, sorumluların ortaya çıkarılması ve devlet iradesinin halka gösterilmesi için uğraştıklarını söyledi.

Yazıcıoğlu'nu rahmetle andıklarını belirten Emeç, "Paralel yapı iddiasıyla bir örgütü deşifre edip hemen müdahale eden, en derin ve en karmaşık yapıyı bir günde çözen hükümetten helikopter vakasını çözmesini, sorumluların veya katillerin deşifre edilip yargı önüne çıkarılmasını istiyoruz" dedi.

"Yazıcıoğlu gerçek bir devlet adamı, milletini düşünen, Türk, İslam ülküsüne inanmış ve memleketin menfaatleri için gayret sarf etmiş bir liderdi" diyen Emeç, Yazıcıoğlu'na, Türkiye'de olduğu gibi Fethiye'de de çok güzel bir teveccüh olduğunu dile getirdi.

Emeç, "Eğer gerçekten bir kazaysa bu kazanın her yönüyle aydınlatılması, bir suikastse sorumluların bulunması lazım. Bu konuyla ilgili Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin de bahsettiği 7 nokta var. Bu konular aydınlatıldığı takdirde olay tümüyle aydınlığa kavuşmuş olacak" diye konuştu.

Emeç, seçim çalışmalarına çok büyük paralar harcamadıklarını, gürültü kirliliği yapmadan belirledikleri çizgide yollarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR 2
  • fatih uludere 10 yıl önce Şikayet Et
    çetin . ülkede iyi işler yapıldığı zaman hükümet sahip çıkıyorsa yanlış işlerin vebalide onun omuzları üzerindedir kafana göre hükümet avukatlığı yapma er yada geç bu suikast ortaya çıkacak kim ne kadar engellerse engellesin üzerini örtmeye çalışsın kime dokunursa dokunsun hesabı mutlaka er yada geç sorulacak o andan itibaren faili kimse bizim gazabımızdan nasibini alacak böyle biline
    Cevapla
  • çetin 10 yıl önce Şikayet Et
    hava yağmurlu ! bu nasıl hükümet.? kar yağmadı ! bu nasıl hükümet?. herşeyin hesabını hükümetten sormamız normal. ancak herşeyin cevabını veren hükümet ve yaa çözümünü bulan hükümet olamaz. millet olarak kendimize düşenide yapmamız gerektiği kanaatindeyim. sn muhsin yazıcıoğlunun kazasında elbette şüpheler var. öncelikle hiçbir parti genelbaşkanı bu mevsimde propoganda ve mitinler için ulaşımda hava yolunu genelde kullanmaz. hele hele kule görerek uçuş yapamazsınız diyerek izin vermezse bu yolculuğa hiç çıkmaz. üztelik maddi imkanı olan partiler bile bunu yapmazken. BBP liderinin böyle bir yolculuğu yapması akıl işi değil. şimdi soruyorum? 1- kötü hava şartlarında bu helikopteri kim kiraladı.? 2- kule izin vermediği halde bu uçuş kimin ısrarıyla yapıldı? 3- bir parti genel başkanı madem böyle bir imkan var neden 500 bin nüfuslu K maraşa değilde, 3 bin nufuslu çağlayan cedit? ve ardından yozgat değilde neden yerköy?. bu mitin poroğramı bir genel başkana yakışırmı. bu proğramı yapanlar kimler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!