Baydemir Diyarbakır'dan helallik istedi

Demokratik Toplum Kongresi (DTK) tarafından organize edilen Nevruz kutlamalarında toplanan kalabalığa seslenen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı ve BDP'nin Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir, Diyarbakırlılardan helallik istedi.

Baydemir Diyarbakır'dan helallik istedi
Baydemir Diyarbakır'dan helallik istedi
GİRİŞ 21.03.2014 13:02 GÜNCELLEME 21.03.2014 13:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sabah erken saatlerde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Nevruz Parkı'nda başlayan kutlamalar devam ediyor. Nevruz kutlamalarına katılan kalabalığa hitap etmek üzere platforma çıkan Osman Baydemir, Kürtçe konuştu. Diyarbakır'da iki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 30 Mart yerel seçimlerinde BDP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Baydemir, hizmet ettiği 10 yıl içinde Diyarbakır'a en iyi hizmeti vermeye çalıştığını söyledi. Baydemir, belediye başkanı olarak Diyarbakırlılara son kez hitap ettiğini belirterek, herkesin hakkını helal etmesini istedi. Baydemir, konuşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Diyarbakırlılara veda ederken ağlayacaktım" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Selen Derin 10 yıl önce Şikayet Et
    başlık. istemeli çünkü diyarbakırı mahvetti
    Cevapla
  • Fırat Acu 10 yıl önce Şikayet Et
    Haram olsun.... Diyarbakır'da yaşayan biri olarak hizmet bekleyerek 2 dönemdir oy verdiğim bu adama! hakkım haram olsun. Ve bunun yiyici tüm ekibine... Tek bir adam akıllı hizmeti yok bunların.
    Cevapla
  • Toygar Cenk 10 yıl önce Şikayet Et
    başlık. bu adamıda bile bile urfaya gönderdiler üstüne oynuyorlar
    Cevapla
  • ali ilhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkan... Keşke konuşmanızda iki dönemdir Diyarbakır da yaşayan insanların hayatını kolaylaştıracak ne tür hizmetler yaptığınızıda anlatsaydınız..Hem Şanlıurfalara da referans olurdu..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı
Haliç'te Türklere karşı Bizans zinciri: Efsaneler ve gerçekler