Başbakan Erdoğan: Ülkemizin karıştırılmasına izin vermeyeceğiz

Başbakan Erdoğan yerel seçim çalışamaları neticesinde Kocaeli'de konuştu.

GİRİŞ 23.03.2014 14:18 GÜNCELLEME 23.03.2014 16:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bugün Kocaeli kararını vermiştir. Biz 8 seçime girdik. Kocaeli'de böyle kalabalık görmedim. Yolsuzlara, hırsızlara cevap veriyor. Biz bu hırsızları biliyoruz diyor. Bu CHP'liler hiçbir zaman anlamadı. Bu millet bizi seviyor be.

Bu CHP, MHP, BDP ve Pensilvanya bir hesap yaptılar. AK Parti'nin karşısında kim güçlüyse onu destekleme kararı aldılar. Pensilvanya'daki zat yeğenleriyle montaj fabrikası kurmuş. Sen nasıl hocasın? Tek ceketi varmış o cekete MHP, CHP, rafineri her şey sığıyor. Ben senin Altunizade'deki evini de biliyorum. Pensilvanya'daki villanı da biliyorum. Ufak at da civcivler yesin.

Gezi olayları başladığı zaman yayın organlarında bir tane aleyhte yayın bulamazsınız. Bunların işin içinde oldukları ortaya çıkıyor.

Yok çevreci gençlermiş. Ellerinde molotof benim esnaf kardeşimi yakıyor bunlar mı çevreci. İnsanlar akın akın AK Parti'ye koşuyor. Bunlar hiçbir zaman millete inanmadılar. Allah'a hamdolsun sandığa, demokrasiye, vatanına, bayrağına sahip çıkıyor.

Bu örgütün içindeki samimi kardeşlerime sesleniyorum. Bizden ne istediniz de ne vermedik? 17 üniversiteniz vardı her türlü desteği vermedik mi?

Ben dersane olayını 10 yıl önce söylemiştim. Dersanelerde yavrularınızı çekin alın. Takviye kursu gerekirse bunu biz ücretsiz vereceğiz.

İmam-Hatip okullarını kim kaptmıştı? Malum. Benim imam-hatipli öğrencilerim, meslek liseli öğrencilerimiz kat sayı zulmünden kurtardık.

Okullarda Kur'an-ı Kerim dersine, Siyer-i Nebi okutulması mı seni rahatsız etti Pensilvanya?

Bu Pensilvanya'daki zat Said Nursi'yi kullandı. Şimdi CHP'yi destekleyerek Said Nursi'nin hatırasını kirletti.

Bunlar sapıtmış. Bunlar da yalan var, takiyye var her şey var. 30 Mart çok önemli.

Bugün çok önemli bir gün. Said Nursi bugün Rahman'ı rahmete kavuştu. Sibirya'ya sürgüne gitti. İstanbul'a geri geldi. Pensilvanya'ya değil.

CHP Said Nursi'ye hep eziyet etti. Bu CHP ölüsüne bile tahammül edemedi. Şanlıurfa'dan cenazeyi alıp Isparta'ya götürdüler. Bunlar böyle işte.

Ahlakı olmayan hareket kaybetmeye mahkumdur. Bunlar 17 Aralık'ta her türlü işi yaptılar. Sonra her türlü montajla aileme, çocuklarıma, arkadaşlarıma saldırdılar.

Bu ahlaksız saldırılar için CHP ve MHP'yi kullandılar. Şunu yayınlayacağız bunu yayınlacağız diyorlar.

Şimdi Tweet diyorlar. Bakanlarıma hakaretler ediyorlar. Biz ne dedik? Bu tweeti kapatacağız. Kapattık. Dünya karşıma dikilse ülkeme yapılan her saldırıya karşı tedbir almalıyım.

Bu Twitter denen kuruluş, Youtube, Facebook bunlar aileleri parçaladı. Orda her türlü yalan ve montaj var. Biz bunlara karşı tavır almayacak mıyız? Ülkemizi karıştıracaklar, Gezi ve 17 Aralık'ta neler yaptıklarını biliyorsunuz.

Herkes Tayyip Erdoğan gibi düşünmek zorunda değil. Hükümetime verilmiş bir irade var. Telekom işgal altında. Mahkeme kararıyla kapattıramıyorsun. Batı ne derse desin. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseeceğiz.

Suriye'de 160 bin kişi öldü. Neden sesiniz çıkmıyor? Mısır'da yüzde 52'yle seçilmiş Cumhurbaşkanına darbe yapıldı. Neden sesiniz çıkmıyor? Hani siz demokrattınız?

Kocaeli'de sandıkları öyle bir patlatalım ki bu CHP, MHP bir daha kalkmasın.

15'inden, 20'sinde şunu yayınlayacağız. Haram yemedik. Abdestimizden şüphemiz yok. Ellerinde ne varsa döksünler. Bunlar utanmaz.

Pensilvanya'daki zat ne diyor benim için? Uzun hainlik yaptı. Asıl senin yaptığın hainlik. Neymiş inzivaya çekilmiş. Pensilvanya nedir? İstanbul'da, Kocaeli'de, Erzurum'da çekil. Mekke'de, Medine'de çekil.

Bu yoldan dönen alçak olsun. Bu ahlaksızların yanına da koymayacağız. İnlerine kadar gireceğiz. Türkiye Cumhuriyet'ine kafa tutmak neymiş görecekler.

Biz Çanakkale'de nasıl eğilmediysek şimdi yine eğilmeyecek. Yine 12:15'te bir haşhaşi Suriye'den kalkıp hava sahamızı işgal etti. Ne oldu F16'larımız o uçağı vurdu. Başta Genelkurmay Başkanımız Hava Kuvvetlerimizdeki pilotlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonra bize saldıranlara tokatımız ağır olacak.

Bu paralel yargı bizim bayrak reklamımızı yasakladı. Bu nasıl yargıdır? Ya bu bizim bayrağımız. Bugün bir ahlaksız gazete o bayrağı kalkmış başka bir şekilde veriyor. Türkiye eğilmez bu millet bölünmez.

Akif'in dediği gibi "mefkuremiz göklerde dalgalanan bir sancak biz Allah'ın  huzurunda eğiliriz ancak"

Sakın ha oy pusulalarına yazı yazmayın. Evet mührünü AK Parti'nin altına vurun. Kardeşlerim CHP demek yolsuzluk demek. Sandığa gidin ve gerekli cevabı verin. Oy ve sandık namusumuzdur. Bu haşhaşilerin oyununa dikkat edin.

30 Mart Kocaeli'de oy oranı patlaması bekliyorum. Türkiye'de 1 numara olmanızı istiyorum. Kocaeli'ye 33 bin kişilik stadayum yapacağız.

Hızlı treni yakında açıyoruz. Kocaeli'yi 3. köprüyle, ortasından geçen trenle İstanbul'a bağlanıyor. Kocaeli'yi iki koldan İstanbul'a bağlıyoruz.

Dünyanın dördüncü köprüsünü Dilovasın'da açıyoruz. İzmir - İstanbul otoyolu tamamlandığında 3.5 saate inecek. Bu otoyoldan İzmit en güzel şekilde faydalanacak.

Biz bu İzmit'e 12.5 katrilyon yatırım yaptık. Kocaeli bizim zamanımızda ihracatı 10'a katladı. Şimdi okullara Fatih Projesi geliyor. Kitapları ücretsiz alıyorsunuz değil mi?

Biz gelmeden önce öğrenciler kaç lira burs alıyordu? 45 lira. Bu ülkede harcı biz kaldırdık. Şu anda bursu 500 liraya çıkardık. Bizim farkımız bu!

Önceden bir röntgen çekemezdik. Şimdi devlet hastanesinde her şey var. İstediğin hastaneye gidebiliyor musun? Toplu konutta 14 bin konut yaptık.

Yuvacık barajında nasıl yolsuzluk yapıldı biliyorsunuz. O adam vekil oldu. Sonra Kocaeli'den aday oldu boyunun ölçüsünü aldı.  Şimdi hedefi küçültmüş bir ilçeden aday oldu.

Biz biriz, iriyizdiyiz, kardeşiz. Hakkari'ye havalimanı yapıyoruz. Malum örgüt izin vermedi.

Biz hükümeti kimden aldık MHP'den. Bu MHP'den bir şey olmaz. IMF'ye borcumuz vardı biz kapattık. Şimdi biz borç veriyoruz.

Yolsuzkların olduğu bir hükümet bunları yapabilir.

YORUMLAR 2
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    electronixmen. Gerçekten electronixmen olsaydın, hangi ses kaydının gerçek, hangisinin yalan olduğunu anlayabilirdin.
    Cevapla
  • electronixmen 10 yıl önce Şikayet Et
    electronixmen. başkasının ses kayıtlarını gerçek deyip meydanlarda kullanacaksın,ama iş senin kayıtlarına gelince montaj,dublaj diyeceksin.elbet ahiretteki hesap günü gelecek.elbet
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu