"İzmir artık terk edilen şehir olmayacak"

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın Gaziemir'de katıldığı miting programına binlerce kişi katıldı.

"İzmir artık terk edilen şehir olmayacak"
"İzmir artık terk edilen şehir olmayacak"
GİRİŞ 24.03.2014 11:29 GÜNCELLEME 24.03.2014 11:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Açık hava mitingindeki kalabalığa vurgu yapan AK Partili Baykalmış, "Seçimin sonucu şimdiden belli" dedi. Büyükşehir adayı Binali Yıldırım da, "İşte Gaziemir, işte İzmir. 30 Mart'ı iple çeker olduk. İzmir bizimle marka şehir olacak" dedi.

Gaziemir'de seçimin nabzının en fazla attığı yerlerden biri olan Sarnıç'taki açık hava mitingine binlerce Gaziemirli katıldı. Programa AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da katıldı.

YILDIRIM: İZMİR DEĞİŞİM İSTİYOR

Yoğun katılım ve coşkunun gözlendiği programda Gaziemirlilere seslenen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İşte Gaziemir işte İzmir. Bir yolculuğa çıktık ve bu yolda yalnız olmadığımızı bu meydan gösteriyor. Artık Gaziemir değişim istiyor, 30 Mart'ı iple çekiyor. Gaziemir için adayımız Kerem kardeşim hem genç, hem dinamik, hem de çalışkan. 30 Mart'ta Kerem Baykalmış ile destan yazmaya hazır mısın ey Gaziemir? İzmir bizimle marka şehir olacak. Artık üniversite mezunları iş bulamayıp şehri terk etmek zorunda kalmayacak. İzmir artık terk edilen şehir olmayacak" dedi.

BAYKALMIŞ: SEÇİMİN SONUCU ŞİMDİDEN BELLİ

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış, ilçedeki temaslarına da son sürat devam ediyor. Sarnıç'ta AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın da katılımıyla açık hava mitinginde halka seslenen Baykalmış, ilçenin çehresini değiştirecek projelerini anlattı. Baykalmış, "Bu meydanın kalabalığı, bizlere 30 Mart'ta yapılacak seçimin sonuçlarını şimdiden gösteriyor. Bu meydandaki heyecanı, coşkuyu herkese anlatın. AK Parti bayrağını hem Gaziemir'de hem İzmir'de hak edilen yere taşıyalım. Gaziemir'de emaneti geri alacağız. Gaziemir bir 5 yıl daha kaybetmeyecek" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • Ezgi Akarsu 10 yıl önce Şikayet Et
    İzmir'in bir adı var. izmir çok fazla makyaj yapmış yaşlı bir kadın gibi. Dışı aldatıyor insanı
    Cevapla
  • Maide Can 10 yıl önce Şikayet Et
    İzmir kurtulmalı. İzmir ideolojinin esriri olamayacak kadar güzel bir şehir hiç bir şey yapmayan sadece laf üreten zihniyetten kurtulmalı
    Cevapla
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... binali yıldırım izmiri uçuracak.
    Cevapla
  • mehmet asil 10 yıl önce Şikayet Et
    Terk edilen İzmir. İzmir'e Binali Yıldırım yakışır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...