Seçimlere Filistin ve Almanya'dan tam destek

Ocak ayından bu yana seçim çalışmalarını sürdüren Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı'ya anlamlı bir destek de Filistin'den geldi.

Seçimlere Filistin ve Almanya'dan tam destek
Seçimlere Filistin ve Almanya'dan tam destek
GİRİŞ 28.03.2014 17:09 GÜNCELLEME 28.03.2014 17:09

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Adayı Lokman Çağırıcı, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmalarına ocak ayında başlamıştı. Başkan Lokman Çağırıcı İstanbul'un en büyük ilçesi olan Bağcılar'da gezmedik sokak, mahalle, STK bırakmadı.

Gerek sivil toplum kuruluşlarıyla gerekse hemşehri dernekleriyle sürekli olarak bir araya gelen Başkan Çağırıcı, yaptığı çalışmaları ve yeni döneme ait projelerini anlatıyor. Yabancı ülkelerden gelip Türkiye'de okuyan öğrenciler de Başkan Çağırıcı'nın seçim çalışmalarına katıldı. Her gittiği yerde yoğun ilgi gören Başkan Lokman Çağırıcı, bu sevginin yapılan hizmetlerin karşılığı olduğunu söyledi.

Birçok sivil toplum kuruluşunun, hemşehri derneklerinin, muhtarların, Bağcılarlıların desteğini alan Başkan Lokman Çağırıcı'ya dün Filistin'den de çok anlamlı bir mektup geldi.

FİLİSTİNDEN ANLAMLI MEKTUP

Filistin'in Gazze Şeridi'nin önemli bir ilçesi olan Cebaliye Belediye Başkanı Essam Muhammed Juda, Başkan Lokman Çağırıcı'ya bir mektup yazarak seçim çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Juda mektubunda; "Kendi adıma ve Cebaliye vatandaşları adına seçim çalışmalarında başarılar dileriz. Kendi vatanınıza hizmet etmek ve geliştirebilmek için seçimleri kazanmanız için Allah'a dua ediyoruz. Kardeş Türkiye halkı sizi seçeceğinden eminiz, çünkü onlar size güveniyor." dedi. Seçimde başarılan dileyen Juda ; "Şehriniz Bağcılar için gelişme, kalkınma, refah için ve bizim sevgili Türkiyemiz için daha fazla güvenlik ve istikrar dileriz." diyerek mektubuna son verdi.

AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı Filistin'den gelen bu mektubun kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Meslektaşım Juda'ya destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. Demek gönüllerde yer etmişiz ki, binlerce kilometre uzaklarda bizi düşünen, bize dua eden kardeşlerimiz var. Başta Başkan Juda'ya, Cebaliye halkına selam ve saygılarımı sunuyorum. Kardeş şehrimiz Almanya'nın Ham Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı temsilen Sosyal Entegrasyon Direktörü Sayın Wolfgang Müller beraberindekilerle beraber seçim çalışmalarımıza katılmak için Cumartesi günü Bağcılar'da olacak. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettikleri gibi "Bu seçim aynı zamanda Filistin için, Orta Doğu, Balkanlar, Türkî Cumhuriyetler için da ayrı bir önem taşıyor. " diye konuştu.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi