Ankara 2014 yerel seçim sonuçları

Türkiye 2014 yerel seçimlerinde Ankara'da sandıkların yüzde 92,35'i açıldı.

Ankara 2014 yerel seçim sonuçları
Ankara 2014 yerel seçim sonuçları
GİRİŞ 30.03.2014 20:14 GÜNCELLEME 31.03.2014 04:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti ve CHP arasında oy oranları birbirine yakın seyrediyor. Ankara'da AK Parti Adayı Melih Gökçek: % 44.43... CHP Adayı Mansur Yavaş: % 44.18...

        

 

ANKARA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 5
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanın en büyük hatası Melih Gökçek i tekrar aday göstermesi. oysaki geçen veriği söze göre Melih in son seçimiydi ama ne oldu başbakan Melihi tekrar aday gösterdi çok büyük bir hata idi başka bir aday göstermiş olsa iddia ediyorum ki AKP %55 oy alırdı
    Cevapla
  • Kemal Ademoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Mansur Yavaş kazanabilir.. Her ne kadar istemesem de CHA verilerine göre Ankara genelinde % 93'ü açılan sandıklardan çıkan oy aradaki farkın 18 bine kadar düştüğünü göstermekte ve fark durmadan kapanıyor. Bir oyun yoktur ve Melih Başkan adice bir oyunun mağlubu olmaz inşallah. Kaybederse de veya kazanırsa da bir oyuna kurban gitmeden kaybetsin veya kazansın. Görünen o ki seçim öncesi sıkça gündeme gelen MHP-CHP ittifakı burada kendini göstermiş bulunmakta. Mevlam hayırlısı neyse onu nasip eylesin.
    Cevapla
  • mmnnrrr 9 yıl önce Şikayet Et
    O da olur. Mansur Yavaş şu anda çok yakın başkanlığa. Eğer bir dalga dönmezse alabilir. O değiğl de asık merak ettiğim olay hangi cahiller hala melih gökçek gibi birine oy atabiliyor ankarada??
    Cevapla
  • Sarabande 9 yıl önce Şikayet Et
    kıran kırana be. mansur yavaş yavaş geliyor,ağırdan ağırdan,aheste aheste.ama iyi çekişme,derbide bulamam bu tadı.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Ankarada parelel yapı ve mansur yavaş Ak partinin & 8 fark attığı halde ....... ...Mansur yavaş Zaferini ilan etmiş....artık gülmekden çatlayacağız valla...bu kadar yalancı fitneci insanlar olurmu bee....Yazık be bunlar şimdi insanmı!!!!!!!!!yuuuuh artık!!!!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!