'Başarısız olduk' deyip istifa ettiler!!

Kütahya'nın Simav ilçesinde, CHP İlçe Teşkilat yönetimi, yerel seçimlerde başarısız oldukları gerekçesiyle topluca istifa etti.

'Başarısız olduk' deyip istifa ettiler!!
'Başarısız olduk' deyip istifa ettiler!!
GİRİŞ 31.03.2014 20:38 GÜNCELLEME 31.03.2014 20:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CHP İlçe Başkanı Kasım Öner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Simav halkının takdiriyle oluşan seçim sonuçlarında başarısız olduklarını, yönetim olarak daha fazla görevde durmanın doğru olmadığını söyledi. Parti olarak Türkiye ve kendi ilçelerinde başarısız olduklarını bildiren Öner, şunları kaydetti: ''CHP Simav yönetimi olarak aldığımız karar, sadece CHP Simav olarak sınırlı kalmadan yerel seçimlerde Türkiye'de başarısız olan tüm CHP teşkilatlarına ve CHP Genel Merkezi'ne de emsal olmasının gerektiğini düşünüyoruz. 15 kişilik yönetim olarak bugünden itibaren görevimizden istifa ettik.''

YORUMLAR 6
  • Ahmet S. SARI 10 yıl önce Şikayet Et
    cafer :). siz neyle besleniyosunuz merak ediyorum :)
    Cevapla
  • kudret ceylan 10 yıl önce Şikayet Et
    olmaz böyle şey. chp.nin aldığı oy kendinin degilki.yarısı MHP.nin oyu.kılınçdar oglu.artık çoktan istifa etmesi gerekirdi..
    Cevapla
  • fahri yanargöz 10 yıl önce Şikayet Et
    MÜDÜR BEYE İTHAF OLUNUR. Keşke bu onurlu davranış yöneticilerinize de örnek olsa.Teşkilatınızda sizin gibi insanlar olsaydı bugün chp başarılı olurdu.
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    neresi basarisizlik ?. chp birinci olmadiysa ikinci olmustur.Kilicdaroglu gibi zaat ile , Akp nin yaptigi kampanyalara karsin chp nin basarisiz oldugu kesinlikle denilmez.Aslinda Chp ye oy verenler genelde Akp hukumetinden memnun olmadigi icin chp ye oy vermistir.Yani Akp bu kisim insanlari kendilerine kazandirmadi.
    Cevapla
  • Ali Amca 10 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdar ve Bahçeli. Sizler de düşünür müsünüz böyle ONURLU bir hareket ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var