Sarıgül: İstanbul'da sandıklar yeniden sayılsın

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, yerel seçim sonrası ikinci açıklamasını basın toplantısıyla yaptı. Sarıgül, tüm İstanbul'da sandıkların yeniden sayılmasını istedi.

GİRİŞ 01.04.2014 13:00 GÜNCELLEME 01.04.2014 13:37
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Sandıkların takipçisi olacağını söyleyen Sarıgül, "Partili arkadaşlarımıza oyların çalınma ihtimaline yönelik tetikte durmaya devam ediyoruz. Sandık sandık ilçe ilçe bütün gelişmeleri CHP il merkezinde takip ediyoruz. Sonuna kadar da takipçisi olacağım. İstanbul'u sonuçları iç huzuruyla kabul etmesi için gelin tüm ilçelerde sonuçlar tekrar sayılsın. İstanbul'da bir kez daha tüm siyasi partilerin, baroların önünde kesinlikle ve kesinlikle oyların sayılmasını istiyoruz. YSK'ya güveniyoruz" dedi. 

ELEKTRİKLER KESİLDİ

Birçok okulda elektriklerin kesildiğini iddia eden Sarıgül, "Seçim gününden itibaren benzer şaibeler devam ediyor. Onlarca ilçede okullarda elektrikler kesildi. Oylar ortalıkta dolaştı. Sandıkları korumak için şuan dahi mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ŞAHSIMA SANSÜR UYGULANDI

Şahsına yönelik sansürün uygulandığını belirten Sarıgül, "Sonuçlar ne olursa olsun bu seçim demokrasi tarihine ne yazık ki şaibeli bir seçim olarak geçecektir. Kampanya başından bu yana demokrasi ve etik kurallarla bağdaşmayan saldırılarla karşılaştık. Başbakan tv ve gazeteleri doğrudan arayarak şahsıma sansür uyguladı. Tek iletişim kanalımız olarak kalan sosyal medya yasaklandı. Son olarak adaylıktan çekildiği şeklinde binlerce yalan SMS atıldı" diye konuştu.

-Tek bir oyun çalınması bile kara bir lekedir. Hak ve hukuk arayışımız kesintisiz devam edecek. Önümüzde çok zor bir yol var. Birleşe birleşe çalışa çalışa kazanacağız. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 49
  • Mohammad Naeem Butt 10 yıl önce Şikayet Et
    Bay Sarıgül, istersen seçim tekaralayalım !!!. "Biz sandık başına görevli arkadaşlarımıza uyardık, dikkatli olsunlar, ola ki elektrik kesintisi veya başka durum olursa derhal sandık üzerine otursunlar, sandığa ellemelerine izin vermesinler." Bu sözler sayın Kılıçdaroğluya ait. Ee !!! eğer elektrikler kesildiyse ve hala sandıklarda hile olduğunu düşünüyorsa Bay Sarıgül, demek parti çalışanlarınız ya iş başında değil, yada Bay Kılıçdaroğlunun sözlerine takmadılar. Bay Sarıgül yenildiğini adam gibi biliyorsun ve inanıyorsun ama amacın başkadır senin. İstersen tekrarlayalım seçim daha da büyük hüsrana uğrarsın eminim. Çünkü senin seçmenin bile gerçekleri anlamışlardır.
    Cevapla
  • Banazlı64 10 yıl önce Şikayet Et
    SİZLERE MAZLUMLARIN AHI TUTTU..:). eee sen orda teneke gibi durma ya alkışla ya defol dersen,.başbakana hakaret ederken seni eleştiren vatandaşa yumruk atarsan bu millet elbette senin ve senin gibilerin dersini verecektir 'vermiştirde' sen ne kadar itiraz etsende kazanamayacaksın işte böyle yerlerde at nalı toplıyacaksınız ''HELAL OLSUN Kadir Topbaş'a ALLAH UTANDIRMASIN BÜYÜK BAŞKAN KADİR TOPBAŞ.....
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. anladık hukuk sistemi ie bilğin olmadıgınıda . etrafında chp dede olmadıgıda görulmekde . satılasını istiyor isen ilğili makamlara müracat edersin . basın önüne cıkıpda yapılan beyan degil komedimi sirkmi oluyor
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    OTUR KENDİN SAY. Millet sana uğraşmaz.
    Cevapla
  • Erhan ACUN 10 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik kesintileri.... İstanbulu bilmem ama ülkenin bazı yerlerinde çok kuvvetli rüzgarların sonucu elektrik kesintilerinin yaşandığını biliyorum. Yeri gelmişken söyleyeyim kışın görmediğimiz soğuk havayı 30 ile 31 Martta gördük çünkü Malatya da kayısı ve ceviz denen bir şey kalmadı. Soğuk hava hepsini yaktı hemde seçim günü gündüz vakti...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti