Mansur Yavaş: Onun sözü bize teminattır

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, "YSK Başkanı'nın 'Hiç kimse endişe etmesin' demesi bizim için teminattır, umarım öyle olur." dedi.

Mansur Yavaş: Onun sözü bize teminattır
Mansur Yavaş: Onun sözü bize teminattır
GİRİŞ 02.04.2014 14:20 GÜNCELLEME 02.04.2014 14:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş, "İlçe seçim kurullarına yapılan itirazlar sonuçlanmaya başlıyor. Bunlar sonuçlandıktan sonra, olumlu, olumsuz karara göre tahmin ediyorum her karşı taraf hem bizler il seçim kurulu nezdinde itiraz edeceğiz. Ancak seçimlerle, itirazlarımızla ilgili başka şeyler de var. Bunların hepsini derleyip toparlıyoruz" dedi.

"İTİRAZLAR SONUÇLANMAYA BAŞLIYOR"

Mansur Yavaş, "İlçe seçim kurullarına yapılan itirazlar sonuçlanmaya başlıyor. Bunlar sonuçlandıktan sonra, olumlu, olumsuz karara göre tahmin ediyorum her karşı taraf hem bizler il seçim kurulu nezdinde itiraz edeceğiz. Ancak seçimlerle, itirazlarımızla ilgili başka şeyler de var. Bunların hepsini derleyip toparlıyoruz. Bizim amacımız Ankara'nın kendi iradesine sahip çıkmak. Çünkü YSK'nın önünde toplananlara diğer seçim kurullarının önünde toplananlara baktığınız zaman partili olarak ifade edilemeyecek şekilde vatandaş. Ailecek, çoluk, çocuk her görüşten vatandaş, insan orada toparlanmış ve iradesine sahip çıkmak istiyor. Bunu göz ardı edemeyiz. YSK başkanının söylediği 'hiç kimse endişe etmesin, gayet güzel değerlendireceğiz' demesi bizim için teminattır, umarım öyle olur" dedi.

"246 YERDEN 246 CEVAP GELECEK"

Yavaş, "Şu anda değerlendiriliyor. İlçede itiraz edilen her gerekçeyi tek tek ele alacak ve sonuçlandıracak. Onun için 246 tane yerden, 246 cevap gelecek şu anda" dedi.

YORUMLAR 3
  • anadolubeyi 10 yıl önce Şikayet Et
    İMAJA BAKIN. Samimi olmayanlara Yüce Allah'ın takdir buyurduğu imaj bu olsa gerek. Kendisine soktuğu hale bakın, çok yazık!
    Cevapla
  • serdar kıran 10 yıl önce Şikayet Et
    yani diyor ki . ysk leyhte bir sonuç veya açıklama yapmaz ise biz gene har vurup harman savuracağız diyor
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    DHKP-C nin truva atı!. Beypazarının dahisi(!) Ankarayı yönetmeyi oyuncak sanıyor! Seni de adamlarını da üç günde maymuna çevirirler ruhun duymaz! Allah, ankarayı büyük bir beladan kurtardı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?