Mustafa Sarıgül şimdi ne yapacak?

Şişli'de devir teslim töreni yapıldı, Mustafa Sarıgül koltuğunu devretti, Sarıgül başkanlık koltuğunu devretti bundan sonra ne yapacağını açıkladı.

Mustafa Sarıgül şimdi ne yapacak?
Mustafa Sarıgül şimdi ne yapacak?
GİRİŞ 03.04.2014 15:14 GÜNCELLEME 03.04.2014 15:19
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül düzenlenen törenle halefi Hayri İnönü'ye makamı devretti. Devirden önce Sarıgül, mesai arkadaşlarına ve partililere hitaben bir açıklama yaptı. Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Sarıgül, "Yerel yönetimlerde Şişli bir model olduysa bütün çalışma arkadaşlarımın payı büyüktür. Bu başarı bana ait değil, bütün çalışma arkadaşlarıma ait olan bir başarıdır." dedi.

'SÖZLERİMİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM'

Pazartesi günü sabahtan itibaren İstanbul'un her ilçesinde çalışmalara aynı ölçüler içerisinde başlayacağını kaydeden Sarıgül, "Sözlerimin takipçisi olacağım. Sayın Topbaş, Twitter yasağını ve sosyal medyayı umarım ki iyi bir şekilde planlar. İstanbul'da 5 yıl içerisinde 200 kilometre metro yolunun takipçisi olacağım." ifadelerini kullandı.

'İKİ KİTAP YAZACAĞIM'

Önümüzdeki günlerde iki kitap yazacağını aktaran Sarıgül, "Kitaplardan birincisi 'Yerel yönetimlerde Şişli modeli' olacak. Diğeri ise 'Nasıl bir mücadele verdim? Yol haritamız ne olacak?' bunların anlatıldığı kitap olacak." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 40
  • doğulu 9 yıl önce Şikayet Et
    ekmek arası köfte sat :)). topbaşın yapacağı 200 km metronun tapikçisi olacağım diyor...12 yıldır ak parti ne zaman sözünde durmadı :))
    Cevapla
  • Harun Gulen 9 yıl önce Şikayet Et
    en iyisimi. mahalle muhtari.. veya bir koye yerlessin biber patlican bir yandanda koy muhtari.. o isi yapar bak, kanaatim tam.
    Cevapla
  • Mustafa Oguz 9 yıl önce Şikayet Et
    HAH HAH HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Bundan sonra ne yapacakmi??? Tabiki sisli sokaklarinda gazoz satar,elinden baska bir is gelmedi bu güne kadar.Ha birde AK Parti istanbul il Bsk. Sayin Aziz Babuscu beyin bir sözünü hatirlatayim.2009 yerel secimlerinde kemal kilictaroglunu baskanlik secimlerini kaybettikten sonra Ankaraya Cahil Hareket Partisine genel Bsk.lik icin yolladik simdi sira sarigülde yakin zamanda sarigül chp ye genel Bsk. yapacagiz demisti.Bakin rakip bile olsa AK Parti böyle bir Parti iste kimseyi yari yolda birakmiyor sarigülede yeni isini hemen buldular
    Cevapla
  • muharrem tosun 9 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. seçmen olarakda öncelikle gezi eylemleri ve ardında hakkın işlemiş oldugu suçlar hukuk önünde görülmesi ve suçlar konusunda yargılanması . bununla beraber devletin bekası ihanet içinde olan yapı ile ne derece iç içe oldugu ve ihanete ne kadar destek oldugu . vatan hainlerinin hakkında kapatılan dosyalar hususunda ne yapılacagı . tmsf ye olan borçları konusunda nereye kadar devam edecegi . şü an çebinde para olmadıgıitibarı olmadıgı bir gercek . yurtdışına kaçarmı ne olacak görecegiz yaptıklarını unutmaya niyetimiz yok takip etmeyede devam edecegiz
    Cevapla
  • uğur dönmez 9 yıl önce Şikayet Et
    KİTAP YAZACAKMIŞ....CİNALİNİN TOPACI.....OYA KOŞ TOPU TUT..... faydalı birşeyler yazında ilkokullarda çocuklara faydası dokunsun sn.sarıgül
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek